Глутамин+Креатин+Протейн ? малко въпросчета

DR

02.05.07
15:14

Искам да качвам чиста мускулна маса  в момента съм изчистен и нямам мазно .
Имам Креатин на ABB и Протейн на UniverselNutrition - суроватъчен.Пия ги 2 пъти преди и след тренировка креатина по една чаена лажичка с 2 лъжички декстроза и протейна пак преди и след тренировка по 30г в мляко това е в тренировъчни дни.Въпроса ми е по колко пъти трябва да ги пия в нетренировъчни дни и в какви дози ? и да си взимам ли глутамин за максимален ефект ? Харесал съм си на Optimum Nutrition :) съответно ако може да ми разясните как трябва да се пие в тренировъчни дни  в нетренировъчни по колко кога ;?) общо взето има ли смисъл от глутамина на коя марка и всичко за него ще съм ви много благодарен ;)

Махни декстрозата преди тренировка. В нетрен дни пии креатина сутрин на гладно с нещо сладко. Глутамин се пие 5 грама след трен и 5 грама преди лягане. Лично аз го причислявам, малко, към “излишните”.

DR

02.05.07
17:39

а какво би ми препоръчал за покачване на ММ

03.05.07
10:31

Aз почти нищо не разбрах от поста на Driv3r ,ама искам да попитам manson ,защо да не пие декстроза преди тренировка ?

Не ти трябва бърз въглехидрат преди тренировка. След тренировката се пие за да се върне гликогена в мускула.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1