03.05.07
13:20
Незнаех в кой раздел да сложа темата моля да ме извини модератора :)
На скоро спорихме с 1 приател който твърди ,че след секс нивото на тестостерона в тялото пада драстично което ти пречи на мускулите да растат .... лично аз съм чувал ,че от секса се хабят мн калории и ,че бурзо се отслабвало от него и така на татък но не бях чувал за пряката му връска с тестостерона и тнт...незнам това митове и легенди ли са или истина, някои компетентен да каже нещо конкретно мерси предварително :)
Темата беше редактирана от Aggress1ve на 03.05.07 13:22.
03.05.07
13:24
казано от Aggress1ve на 03.05.07, 13:20:
Незнаех в кой раздел да сложа темата моля да ме извини модератора :)
На скоро спорихме с 1 приател който твърди ,че след секс нивото на тестостерона в тялото пада драстично което ти пречи на мускулите да растат .... лично аз съм чувал ,че от секса се хабят мн калории и ,че бурзо се отслабвало от него и така на татък но не бях чувал за пряката му връска с тестостерона и тнт...незнам това митове и легенди ли са или истина, някои компетентен да каже нещо конкретно мерси предварително :)
Преди тренировка(вкл. вечерта) не е хубаво да се прави секс - точно поради тази причина- намалява тестостерона.
03.05.07
13:26
Добре в такъв случаи кога може кога не :) примерно в деня в които не си на тренировка а почиваш и тнт :) в смисл то принципно тва е мн трудно да се контролира особенно когато имаш хубава жена в леглото...
03.05.07
13:34
По всяко време и по колкото искаш, но не преди тренировка ;)
03.05.07
13:45
Ок :) мерси много