Анкета

18.04.07
12:03

Наскоро бях провокирана да се замисля по следната тема: че като че ли именно мъжете, които се занимават с фитнес и от които се очаква да оценят по достойнство постиженията на една жена със същите интереси, са тези, които реагират най-сдържано, да не кажа негативно. Те са тези, които напомнят, как жената трябвало да бъде “женствена”, да имало какво да се “пипне” по нея, да не прекалявала с тренировките и т.н....Обратното, най-много овации и възхищение получавам от мъже, които нямат нищо общо с фитнеса/спорта и не смятат да имат.
И когато си припомних, че аз самата обожавам мускулесто тяло за себе си и за други жени, но въобще не харесвам мускулести мъже, си дадох сметка, че привличането по този параграф изглежда е по-скоро между противоположностите.

Затова дами, нека ви попитам, имате ли и вие такива наблюдения и какви мъже харесвате в това отношение? :)

Темата беше редактирана от Lumina на 18.04.07 12:05.

18.04.07
21:07

Аз лично харесвам мускулести мъже.Но харесвам и коремче,колкото шепата ми не повече/сигурно звучи смешно ,но на мене наистина ми харесва/Радвам се ,че мъж ми също харесва ,както той казва “здрави жени”.А на тези които по залите говорят “гледай да не прекалиш” или “ти си жена ....трябва по леко” моите уважения ,не знаят какво изпускат  ;-P

Мнението беше редактирано от aleks_k_b на 18.04.07 21:08.

SH

02.05.07
17:24

Много мускули!

02.05.07
19:57

казано от Sharp на 02.05.07, 17:24:

Много мускули!

Много лаконично - нищо не се разбира какво имаш пред вид... И жена ли си?

02.05.07
21:26

Ами според мен една жена трябва да си е жена а не поничка!!!И едва ли преди време прародителите ни (жените) са имали
проблеми с теглото защото режимът им на живот и храненето е ставало с плодове ядки главно месо и растения.
Били са супер релефни слаби,не защото по цял ден са се чудили от коя торта или пастичка да си кусат
или къде да седнат да се натъпчат Уж са последно!!!Смятам че една стегната жена трябва да има и приятно изглеждащ мъж
до себе си,а не някой отпуснат и мазен!!! :DDDD

02.05.07
21:52

Искам да напомня, че анкетата е за жени.

И въпросът е харесвате ли мъже с изразени мускули, тип културисти. “Добре изглеждащи” не върши работа, защото всеки има различен вкус. За много хора културистите са всичко друго, но не и “добре изглеждащи”... :lol:

Мнението беше редактирано от Lumina на 02.05.07 21:57.

02.05.07
22:09

жена съм и да АЗ саМ за Културистите!!!

03.05.07
05:11

Здрасти, исках малко офтопик да кажа само, че наистина мъжете сами по себе си вътрешно харесват изразените женски мускули, но не знам защо не си признават, може би мислят, че жените не сме достатъчно силни, за да имаме нещо общо с фитнеса и тежестите.
По темата - харесвам силни и големи мъже, от 100 кила нагоре, но не от сланини. Важното е да е огромен, не е задължително да е в състезателна изчистена форма. Защо не мога да накарам и моя мъж да бъде по моите стандарти....? :lol:

03.05.07
09:24

За себе си лично - харесвам доста мускулести мъже, но в никакъв случай тип културисти и много напомпани като Митьо Крика или оня пич на Мusashi. Не трябва да си личи от сто километра, че прекарва часове в залата и още по-зле - пред огледалото в залата.  Има много мъже, които са се напомпали нехармонично - яки нагоре и с тънки крака - това е кошмар.

ето идеалното тяло за мен  :-) :

http://img397.imageshack.us/img397/8452/rey27je.jpg

А мненията, които съм чувала от мъже относно спорта и жените - те винаги са били в стил: слаба и стегната, в ниакакъв случай много мускулеста.

03.05.07
10:06

Амааа, момчето от снимката, надали някога е спортувал и ...не виждам нищо мускулесто в него. :bug:

Сорка за оффТопика.  :coolgrin:

Мнението беше редактирано от 6th на 03.05.07 10:07.

03.05.07
13:53

Бива, бива... Ето това е максимумът, който понасям за мъж. Другото е извращение... :coolmad:

03.05.07
16:37

:zip: И аз се извинявам за офтопика...No Coment.Момчето от снимката ми изглежда все едно е любител на федербала.Усещам как и ние ще си направим една такава тема.

03.05.07
16:42

е как не е спортувал, ето го пак същия - страхотен е  :-P .

http://www.iballer.com/malecelebs/verastegui/images/v16_jpg.jpg

е добре де, според мен...всеки с вкусовете си... :-)

03.05.07
22:09

Аз май ще трябва да преповторя вкусовете на някои от дамите - падам си по големи мъже, съвсем не ходещи гардероби, но определено с прилична маса, без да е необходимо  да му се виждат плочките или да е супер изчистен.

13.05.07
18:19

Аз харесвам много мускулести и изчистени мъже- “тип културисти”, както ги наричаш..
Наскоро и аз бях провокирана от един мъж, който ми каза: “Не мога да си представя да си легна с много мускулеста жена- то все едно да си легна с мъж...”
Моят отговор беше: “Винаги съм знаела, че харесвам мускулести мъже, но никога не съм се замисляла защо... А може би и моята причина е аналогична- да си легна с мъж без мускули е все едно да си легна с жена...”
Че се посмяхме и стигнахме до извода, че за разнообразието от вкусове не се спори...

Но е вярна тенденцията, че повечето мускулести мъже не харесват мускулести и изчистени жени, докато
мъжете, които нямат тяло на билдер се възхищават от такива жени, но не от самата жена като жена, а от мускулите и- от нещо, което те нямат...

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1