25.04.07
07:54
абе я кажете как да приготвям макароните в диетата...аз ги варя и после ги пека в фурната слагам малко захар... така става ли
аз пък им слагам сирене (обезсолено) и не ги пека - направо както са сварени ги наръсвам обилно със сирене и така...
25.04.07
08:16
казано от evgeni_88 на 25.04.07, 07:54:
абе я кажете как да приготвям макароните в диетата...аз ги варя и после ги пека в фурната слагам малко захар... така става ли
Ако говориш за НВД, макарони със захар определно са доста лош избор, освен ако не са на закуска и в ограничени количества.
Мнението беше редактирано от Христо Пиянков на 25.04.07 08:16.
25.04.07
09:42
казано от VoiD на 25.04.07, 08:11:
аз пък им слагам сирене (обезсолено) и не ги пека - направо както са сварени ги наръсвам обилно със сирене и така...
И настъргваш малко кашкавал и става един път. ;)
ми ям ги кум 2-3 .... по 200 грама секи ден ..... ми ако махна захурта .. а ги запека с сирене ?
Виж сега:
1. макарони и НВД = НЕ
2. пълнозърнести ръжени макарони - ОК
3. 200гр(сурово тегло) съм 99.9% сигурен, че те изкарват извън НВД
4. гледай наистина да ползваш малко сирене.
да де пълнозърнести са........ значи да слагам сирене вместо захар.,... мм нали става пак в фурната... щото пакета е 400 грама.... и го правя целия и ми стига за 2-3 дена !!
26.04.07
11:17
Пълнозърнести макарони с обезмаслен кашкавал ,сирене
А точно този въпрос ме вълнува и мене...
Ако в зареждащия ден изям 2 порции спагети по милански (на 2 яденета) дали ще ми се преебе диетата ?
Много ми се ядат ,но съм решил до края на 4тия месец НВД (което е началото на Юни) да сваля още 3-4 кг (досега от 91 съм 74 за 3 месеца) и май само ще си загубя 4-5 дена ?
Мнението беше редактирано от Astrix на 03.05.07 16:59.
И аз като теб свалих някъде от 93 до 73 за около 3 месеца. През тези месеци храненето ми беше ту НВД, ту РБР, ту повечко въглехидрати. Не ти знам спортната активност, но при такава 2-те порции спагети няма да предизвикат качване на мазнини.(поне при мен) Отслабването ще продължи, стига яденето на макарони да не ти стане всекдневна практика :) Аз сега експериментирам колко въглехидрати мога да си позволя да ям на ден при същата спортна активност и да задържам килата или леко да свалям... Последните 4 кила ги свалих, въпреки е ядох поне през ден шоколад. Не насърчавам никого да яде шоколад, просто споделям опит.