Куан на мусаши

06.12.04
12:49

та какво ще кажете за този продукт

MI

06.12.04
15:22

Продуктите на Мусаши са известни на всички ни.Аз те съветвам да тренираш здраво и сериозно и ако видиш , че не можеш да се възтановяваш без хранителни добавки си купи Куан на мусаши.Мисля че ще имаш ефект и без тях,ама ако можеш да си ги позволиш - давай смело и Успех. :)

SK

06.12.04
15:41

Мисля че не е куан а хуан...

MI

06.12.04
15:46

Съжалявам че трябва да те корегирам, ама е Куан ,а не хуан.За повече информация посети сайта на мусаши и сам ще се убедиш.
Успех. :D :D :D

SK

06.12.04
15:53

[quote author=“art_of_pain”]Съжалявам че трябва да те корегирам, ама е Куан ,а не хуан.За повече информация посети сайта на мусаши и сам ще се убедиш.
Успех. :D :D :D

пич,сега прегледах всички препарати.Намерих един “HUAN THE DISPERSION-Fat byrner” и друг “КUAN - THE CREATIVE - аминокиселини”

MI

06.12.04
16:08

ми следователно ти сам си отговаряш на въпроса.Човека пита за куан , а ти говориш че има хуан.То има ,ама cl_killa пита за куан,не за хуан.Така че те съветвам внимателно да четеш заглавичтана  темите.
Успех. :D :D :D :D

06.12.04
16:28

ем аз ще ги взема по тънко иначе не бих дал полкоз пари за амино(73лв)става въпрос за голямата кутия
та възможно ли е да кача някое и друго килце с тях :D
въпреки че тва са аминокиселини

DI

07.12.04
01:32

Така тук постнах доста дълго обяснение, защо не предпоръчвам продуктите на мусаши но след хакването се изтри. Само припомням идеята, защото не ми се пише на ново - мусаши са нищо повече от много добра реклама и продукти със средно-качество => отивате до някой специализиран магазин(или още по изгодно поръчка по нета) за хранителни добавки с богат асортимент от продукти, питате за най-известните фирми (обикновенно американски с отвърдено качество) и закупувате добавката като балансирате м/у качество и колко пари имате отделени за целта. При всички положения цената няма да е по скъпа дори в 80% от случеите ще е в пъти по ефтина.

07.12.04
08:53

така аз не съм от най-големите почитатели на мусаши именно поради тази причина,НО просто ми предлагат този продукт на допустима за мен цена и ще го взема

DI

07.12.04
19:13

Естествено, че ще го купиш! Мойта идея беше да не приемат тази тема като реклама на Мусаши и на палитрата им от продукти (не че са малко но проблема посочен по-горе си е на първо място ). Няма какво да се лъжем и аз съм прибягвал до добавките на мусаши, НО само в краен случей, когато искания от мен продукт го нямаше в другите магазини в тази разфасовка ( за НМВто на капсули, което държа да отбележа беше на абсурдната цена от 30 и нещо лева, а свършва за няма 2 седмици спрямо мойта програма ).

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1