Ново-стар въпрос

WA

04.05.07
22:01

Здравейте бодибилдъри,преди няколко месеца писах тук(забраих си акаунта) и ми кзахте да потренирам още малко и тогава да пиша.Ето пиша.Ще започна отново малко за мен 175см/59кг/16г.Тренирам 3 пъти в седмицата(вече от доста време 4-5 месеца),но почти без цел подържам форма и усвоявам упражненията.Всеки ден тренирам футбол по 1-2часа(с 1 ден почивка).Та сега идва лятото и имам 1 месец почивка от всичко и съм решил да се занимавам малко по сериозно с фитнес.Та въпросите са ми: дали ще е проблем ако тренирам за маса през лятото?по колко дена да тренирам?какви добавки да вземам?;ще кача ли маса за толкова малко време?.Насочил съм се към протеин,глутамин и се колебая за креатин и какво количество трябва да си взема за да ми стигнат за 1 месец с дози които се вземат както трябва.Предложете някои суплементи,търся най-добрите от които да има ефект.Ще спазвам и някакъв хранителен режим
Извинете че малко смесих разделите,но прецених че ако е в една тема ще е най-добре.Благодаря за вниманието

Темата беше редактирана от wazZa на 04.05.07 22:17.

05.05.07
08:59

За един месец трудно нещо кой знае какво ще направиш, но щом искаш може да комбинираш протеин+глутамин+креатин :) И да тренираш 3-4 пъти седмично, като и спазваш някакъв режим... Макар, че всички чистят лятото, никой маса не качва...

WA

05.05.07
11:56

Да тва го знам и точно затова писах.Предложете ми някои фирми за тези добавки и какво количество да си взема за да ми стигне за 1 месец

WA

05.05.07
14:34

Избрах си протеинче -100% Whey Protein-Natural Chocolate 5 lbs. ::::::производител:::::: OPTIMUM NUTRITION
но незнам дали ще ми стигне за един месец.Също съм затруднен и с избора на креатин и глутамин
набелязъл съм Glutamine 1000mg. 120 Capsules ::::::производител:::::: OPTIMUM NUTRITION и Creatine Powder 300 gram ::::::производител:::::: UNIVERSAL NUTRITION
но незнам кажете мнение

05.05.07
18:03

протеина е добър; глутамин си потърси на прах - по-евтин е;креатина е добър
не е проблем да качваш маса през лятото.всичко опира до храненето.

WA

05.05.07
21:23

мерсаж хора

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1