Неможе да качи кг :(

DA

18.04.07
12:25

Здравейте.Имам един приятел който е мнгоо слаб направо клечка :) иска да качи няколко кг 5-6.Значи на 15 години е 167 и тежи 52 кг даже може и да е по висок.Направо като го гледам ще се счупи.Нетренира нищо.Яде кат свиня неможе да качи.Зима бирена мая уж апетит никаква работа.Как да му помогна.Ако някой може да му състави един хранителен режим да качи бая кила :) даже може и малко мазнини да качи щот той си има сичко плочки....Благодаря :)

RE

18.04.07
13:00

казано от damnedr на 18.04.07, 12:25:

Здравейте.Имам един приятел който е мнгоо слаб направо клечка :) иска да качи няколко кг 5-6.Значи на 15 години е 167 и тежи 52 кг даже може и да е по висок.Направо като го гледам ще се счупи.Нетренира нищо.Яде кат свиня неможе да качи.Зима бирена мая уж апетит никаква работа.Как да му помогна.Ако някой може да му състави един хранителен режим да качи бая кила :) даже може и малко мазнини да качи щот той си има сичко плочки....Благодаря :)

кажи на твоя приятел, че така няма да качи нищо по този начин. трябва да се тренира. само да се стои и да се яде няма да стане + това той е на 15 и в тази възраст метаболизма е доста бърз и по-принцип е ектоморфен тип, така че “само с ядене не става, трябва и малко акъл”:). Кажи му да почне да спортува, той апетита сам ще дойде.

Мнението беше редактирано от realityman на 18.04.07 13:00.

05.05.07
19:28

казано от damnedr на 18.04.07, 12:25:

“То не става само с ядене, трябва и акъл!!!”

07.05.07
14:41

Тренировки и много протеин и ще качи.

07.05.07
18:27

само с протеин не става!без въглехидрати не стават нещата, че и без мазнини.

07.05.07
19:00

казано от FRANKO1 на 07.05.07, 18:27:

само с протеин не става!без въглехидрати не стават нещата, че и без мазнини.

То и без още много други неща не може, но аз няма да му пиша цял ферман само му давам насоки.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1