Какво да избера?

Така 17 год. 185 см 80 кг.

Значи от 6 месеца тренирам без добавки както и да е проблема е там че имам мазно не съм тлъст само на някои места - корем и бедра и не мога да се ориентирам какво да пия за изгаряне или повишаване на ММ ако маже съвет и също подкрепен с добавките, които да взимам и начина им на приемане... Ще бъда много благодарен ако някои ми помогне!

06.05.07
07:22

Вземи си карнитин за топене и BCAA, глутамин за антикатаболен ефект. Предполагам протеин си пиеш постоянно, ако не - и него си го вземи (суроватъчен).

казано от MOHCTAPA на 06.05.07, 07:22:

Вземи си карнитин за топене и BCAA, глутамин за антикатаболен ефект. Предполагам протеин си пиеш постоянно, ако не - и него си го вземи (суроватъчен).

Чудех се за креатин, ама като гледам колко неща трябва да пия май няма ... С тия добавки до колкото знам хем ще качвам хем ще горя или?

06.05.07
15:14

Принципно май по-вярно ще е да се каже хем ше топиш мазнина, хем няма да топиш мускул (или поне не много).

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 06.05.07 15:14.

Добре а помолих за начина на прием... Единствено знам за Глутамина как да го вземам ами останалото? Дали ще обясни някои?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1