07.05.07
09:50
До колкото знам при всеки ( или поне при повечето хора) едната гърда е по-голяма от дргата. Върпоса ми е дали по-някакъв начин могат да се изравнят? :)
07.05.07
12:30
Постоянни тренировки. По желателно е да се тренира с дъмбели, защото така всяка една “гърда” работи с еднакви килограми.
казано от freethedoom на 07.05.07, 12:30:
Постоянни тренировки. По желателно е да се тренира с дъмбели, защото така всяка една “гърда” работи с еднакви килограми.
Ъъъъ...точно обратното за да се изравнят трябва да се вдига с щанга, така тежеста се разпределя равномерно и след време гърдите се изравняват.
казано от Alkorin на 07.05.07, 14:31:
Ъъъъ...точно обратното за да се изравнят трябва да се вдига с щанга, така тежеста се разпределя равномерно и след време гърдите се изравняват.
тц, с дъмбели, защото при шангата единия мускул винаги може да помогне на другия, и да тласнеш щангата, ама виж при дъмбела или го вдигаш или не...
07.05.07
16:17
казано от MOHCTAPA на 07.05.07, 15:26:
казано от Alkorin на 07.05.07, 14:31:
тц, с дъмбели, защото при шангата единия мускул винаги може да помогне на другия, и да тласнеш щангата, ама виж при дъмбела или го вдигаш или не...
Точно така аз даже съм забелязъл ,че когато си вдигам при максимумите дясна ръка която принципно ми е по силна от лявата при рамена преса в крайната фаза на движението лявата ръка изостава от дясната тт остава малко по надолу говоря за вариятна с щанга естествено.
Макар ,че аз от както почнах все имам разлика в гърдите и с дъмбели с щанга все има растеж но едната винаги изостава малко което мен лично не ме притеснява. Перфектна симетрия мн трудно ще направиш даже в някои случаи е невъзможно.
Мнението беше редактирано от The Prowler на 07.05.07 16:20.
07.05.07
19:27
И при мен растежа си е добър, просто забелязвам разлика като се оглеждам и реших да питам как вие се спрявате с проблема :)