Corny?

07.05.07
13:12

Знаете ли ги тези десертчета Корни. Единият вид е “ядки” и като гледам представлява наистина няколко вида ядки, овесени най-вече, слепени с мед така да се каже. 0.79 стотинки е и е доста готино. Интересно ми е мнението ви за него. Дали може да се яде по 1 на ден да кажеме при НВД. Не разбирам обаче от опаковката нищо за съдържанието - няма нито на БГ нито на английски.

07.05.07
13:15

Грамаж? Някакви данни за състав на храните в това нещо?  :) .. Няма друг начин да разберем дали става .. а пък отдавна не съм изпробвал ХНБ метода ..  :lol:

07.05.07
13:26

50 грама е, но имам чувството че много добре задоволява “сладкия” глад. Н аопаковката отпред пише “no added sugar”, но за състав не знам защото пише на на нещо като руски и почти нищо не разбирам. Лошото което забелязвам е нещо от сорта на стабилизатор и нещо Е450, Е500, което май не е много добре...жалко - сега го забелязвам. Иначе изглежда много “натурално” на вид

07.05.07
13:33

При глад за сладко по-добре изяж една лъжица натурален мед пред това. Като видя някои продукт с Е-та си го оставям в магазина.

07.05.07
13:35

Аз го ям чат пат веднага след тренировка с презумпцията да си набавя въглехидрати под формата на мед - ако не се лъжа освен ядките това му беше основната съставка. Всъщност меда добра идея ли е веднага след тренировки?

07.05.07
13:56

Да, добра идея е.

Само едно от Корни-тата е без добавена захар - това със зеления етикет. 50 грама е нормалното (голямото). Има му всички хранителни стойности на полски мисля, че беше, но всеки може да ги разбере.

Мнението беше редактирано от Ради Хаджирадев на 07.05.07 16:50.

07.05.07
17:34

OO Corny… :P еми те всички са с захар освен това зеленото то е бели черти :))
супер е сладичко ммм..след трен влиза мн добрее..

ГП

07.05.07
17:51

и последно “зеленото” важи ли за НВД или не ?

07.05.07
18:13

Три Е-та, аромати, стабилизатори и кой знае какво още...
Може да си отпушвате тоалетните с това.  Кой знае с каква химия е подслаждано...

07.05.07
19:25

Може да не е най-здравословното,но пък е вкусно;) Опитвам се да огранича максимално приема на подобни неща,но си го хапвам от време на време.Не се вманиачавам до такава степен:)

08.05.07
15:22

Май захар си има , а простите въглехидрати не са много препоръчителни за НВД с цел чистене ;-)

ГП

08.05.07
19:49

Благодаря!!!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1