07.05.07
14:55
Неска си зехме аминокиселини на Champion Nutrition с един приятел (360 хапа,по 180 на човек) обаче въпроса ми е как да ги пием.Един приятел ми каза по 6 хапчета на ден и по 8 в дни с тренировка,обаче на кутията пише не повече от 4 на ден.Та според вас по колко трябва да пием и кога
07.05.07
19:17
Зависи по колко милиграма са. Но въпреки всичко, най-добре се придържай към инструкциите в опътването.
Искам да питам ещо за приема на аминокисилините. На моите пише, че има 1.5 гр в таблетка. Аз пия 1 сутрин 2 преди и 3 след тренировка. Това не е ли много малко?
Щото ако пия Протейн на прах приемам много по-голямо количество протейн (20-25 гр) на доза.
Количеството протеин за една доза не е много голямо, а нормално. Що се отнася до аминокиселините, не мисля, че е малко, но защо все пак не кажеш как ти се препоръчва да ги приемаш на опаковката?
На опаковката пише 2 приема по 3-4 таблетки.
В магазина от където го купих ми обясниха, че за моите килограми (75) е най-добре както обясних по-горе- сутрин 1 преди трен. 2 и след 3.
Чудя се дали не е малко.
Например след тренировка 3 таблетки. Това са 4.5 грама протеин- това е много малко. Все пак ми трябват към 30 гр.
07.05.07
21:45
казано от Cocoa на 07.05.07, 21:39:
На опаковката пише 2 приема по 3-4 таблетки.
В магазина от където го купих ми обясниха, че за моите килограми (75) е най-добре както обясних по-горе- сутрин 1 преди трен. 2 и след 3.
Чудя се дали не е малко.
Например след тренировка 3 таблетки. Това са 4.5 грама протеин- това е много малко. Все пак ми трябват към 30 гр.
Има разлика м/у суроватъчният протеин и аминокиселините. Иначе нямаше да са два различни продукта.
09.05.07
00:45
най добре си следваи инструкците