07.05.07
17:06
спазвам НВД,което предвещава да хапвам почти само суха храна,което не е добре,когато ходя по голяма нужа ... мисля да си взема от онези шоколадчета за да се улесни работата някой ако предложи нещо друго с удоволстви !!! а иначе колко след като съм хапнал 1 ще започне да действа и кога престава да действа ?
Леле ти тея шоколадчета пробвал ли си ги???Една приятелка от тапия и глад накрая се
натъпка за 5 години напред и после ест.. идват угризенията и изяде един такав шоколад
ако ти кажа сиурно в тях са викали Фекалка цял ден горката си стоя в тях!!Сутрин пии пи един топал чай
ментов на гладно и виж как ще подеиства :))
земи шоколадче ама не наведнъж цялото. Примерно едното шоколадче 2 пъти го яж.
Опитвай се да ядеш храни, съдържащи влакнини (фибри); не ограничавай храненето драстично, защото и неминуемо ще ходиш по-рядко по голяма нужда.
Почти съм убеден, че не консумираш достатъчно зеленчуци и др. храни съдържащи фибри.
07.05.07
20:28
на мен ми се ходи по голяма нужа просто не мога и боли ... ако ме разбираш ... иначе ми се ходи и дори ми се получават ранички иии кърви (леко) ... а шоколадчето хапнах едно преди 3 часа и още няма никакъв ефект ...
07.05.07
20:29
казано от emzo на 07.05.07, 20:27:
Почти съм убеден, че не консумираш достатъчно зеленчуци и др. храни съдържащи фибри.
кои са тези храни ?освен зеленчуците?
Яж пшенични трици или овесени ядки с кисело или прясно мляко на закуска и следобед.
07.05.07
21:11
казано от MOHCTAPA на 07.05.07, 21:05:
Яж пшенични трици или овесени ядки с кисело или прясно мляко на закуска и следобед.
ами аз закусвам овесени ядки ... или пълнозърнести макарони ... с мляко и пак си е така ...?
07.05.07
21:22
Само овесените ядки няма да ти стигнат. Трябват ти 30тина гр баластни вещества дневнона здрав, а ако вече имаш проблем 40-50. Овесът има 10гр на 100, докато триците 49. Повечето зеленчуци се движат от 4 на 100 надолу. Бухаш яко трици сутрин с овеса и се сприятеляваш отново със стомаха си. :)
Oпитай с трици, а ако много ти се е сговнясало положението една свещичка в дупинката и си готов!
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 07.05.07 21:25.
07.05.07
22:07
Братле какви свещи какви раути бре :snake: ? от каде да си купя тея трици ? подяволите и пак ли с мяко да си ги консумирам ?
08.05.07
06:03
Земи си чай за разхлабване.
08.05.07
06:51
Хммм свещи и разхлабителен чай предполагам от аптеката ... но такаи никой не ми каза от каде да си взема “трици” ... ?
и защо от тях и от овесените ядки се очаква да ми “омекне” изпражението аз си мислех че от тях се “спича” ... ?
08.05.07
09:59
От баластните вещества ти се увеличава обемът на изпражненията, което ги прави по-лесни за изхвърляне. А триците предполагам, по някакви диетични магазини трябва да могат да се намерят.
08.05.07
11:20
казано от Tralfamadorian на 08.05.07, 09:59:
От баластните вещества ти се увеличава обемът на изпражненията, което ги прави по-лесни за изхвърляне. А триците предполагам, по някакви диетични магазини трябва да могат да се намерят.
Хух на мене не ми трябва да ми се увеличава обема ... трябва да се втечни (да омекне) защото мамата си е ебало ....
08.05.07
13:53
казано от MOHCTAPA на 08.05.07, 12:26:
Бягай за свещички до аптеката! Искрено ти желая да се облекчиш!
хммструва ми се някакво странно такова и страшно да си взема такива свещи мисля да пробвам първо да похапвам повечеко зеленчуци и 2 пъти на ден овесени ядки ... ако не помогне ще взема тези превантивни мерки ...
Благодаря!!!
08.05.07
14:19
казано от Goshku88 на 08.05.07, 13:53:
хммструва ми се някакво странно такова и страшно да си взема такива свещи мисля да пробвам първо да похапвам повечеко зеленчуци и 2 пъти на ден овесени ядки ... ако не помогне ще взема тези превантивни мерки ...
Благодаря!!!
Пич работата е сериозна при теб.
Щом се появява крьв по тоалетната хартия значи са ти се получили хемороиди следствие от запека ,което е нещо не много опасно но много неприятно .Бягаи до аптеката ако не искаш чичо доктор да ти ‘’бьрка’’ в дупарата
08.05.07
14:35
Ей човек много кофти усещане... Ама сигурен ли си че приемаш достатъчно течности, защото и това е определящ фактор.
Моето предложение е да хапнеш някаква зеленчукова супа за вечеря, а сутринта пий едно кафе на гладно, супер яко прокарва. След това си хапни овесените ядки с прясно мляко(сложи повечко мляко) и ако до обяд не се отпуснеш вземи от някой една цигара и изпуши- гадно, но ефикасно >:-( Ако и от това вече не помогне... ” Я да види чичо доктор какво му е на момчето... “
08.05.07
19:55
Ами не не мисля че взимах до сега достатъчно течности ... ще си взема от въпросните свещички ... за да видим какво ще стане ... мерси пичове :sick: амм само да попитам понеже ми казахте да хапвам пшенични трици,погледнах в магазина кадето бачкам имаме някакво “Слабин” хапки,на което пише че е направено от пълнозърнеста пшеница и балансни вещества,тя става ли за закуска >?
11.05.07
06:58
казано от twista на 08.05.07, 14:19:
казано от Goshku88 на 08.05.07, 13:53:
Благодаря!!!Пич работата е сериозна при теб.
Щом се появява крьв по тоалетната хартия значи са ти се получили хемороиди следствие от запека ,което е нещо не много опасно но много неприятно .Бягаи до аптеката ако не искаш чичо доктор да ти ‘’бьрка’’ в дупарата
Не го плаши с хемороиди сега. Кръвта може да идва и от фисури (разкъсвания), които са друго нещо. Ако има хемороиди няма да може да си седне на д-то. ;-)
11.05.07
11:24
Не го плаши с хемороиди сега. Кръвта може да идва и от фисури (разкъсвания), които са друго нещо. Ако има хемороиди няма да може да си седне на д-то. ;-)
:lol: