L-carnitine

GH

07.05.07
19:14

Какво мислите за тоя продукт
http://www.weider.bg/producti,84,1.html

Фирмата е добра.

MO

07.05.07
23:01

ебати цената , ебати карнитина .... ти луд ли си да го купо6

08.05.07
05:23

Фирмата е добра е и в пъти по-добър, от който и да е БГ продукт.Особено на нутрим :coolgrin:

08.05.07
12:31

Хора.Както виждате пиша за пръв път във форума,но от много време чета публикациите и следя сайта ;-) .Та аз съм 184-185 сантимента,82 килограма тежа.Ходя на фитнесче сериозно от около 2 месеца(общо към 5,но първите три бяха като на базик).Та знам,че имам мускул.Имам и сила,но имам и да се поизчистя.Приятели,които се занимават от повече време ме посъветваха преди и след тренировка да въртя на велоергометъра за 15-20 минути.И наистина резултат има-за 2 седмици свалих 4 килограма.Но се опасявам и да не сваля много мускул.Та гледам продават в залата в някфи шишенца(напитка) пише L-carnitine .Знам,че помага за изгаряне на мазнините и се чудя по време на тренировка да пия ли по едно такова или?Какво ще ме посъветвате 8-/  .

П.П.Съжелявам ако не съм уцелил темата,но реших че ще е по-добре да не отварям нова :)

П.П.2 забравих да добавя,че съм на 14 години(почти 15)

Мнението беше редактирано от асд на 08.05.07 12:31.

Съмнява ме да имаш кой знае колко мускули. (нищо лично, но с тоя стаж и възраст...)
В тия напитки има толкова малко карнитин, че изобщо не можеш да го усетиш. Не давай грешни пари.

08.05.07
14:15

Хе аз не се обиждам :) .Не сам някаф танк,но просто не искам докато свалям килограми да сваля и голяма част от мускулната си маса :) .Ами тогава дай ако можеш някакъв съвет за L-Carnitin .Каква марка,каква дозировка и най-важното-трябва ли да спазвам хранителен режим ако започна да пия такова нещо ;)

08.05.07
15:35

Не ти трябват добавки...

08.05.07
20:07

аз си поръчах на Оптимум капсули, и те са скъпички но ми казаха, че си струват. Какво мислите? По-добре да дам някой лев, но да има резултат

08.05.07
20:47

казано от асд на 08.05.07, 14:15:

Хе аз не се обиждам :) .Не сам някаф танк,но просто не искам докато свалям килограми да сваля и голяма част от мускулната си маса :) .Ами тогава дай ако можеш някакъв съвет за L-Carnitin .Каква марка,каква дозировка и най-важното-трябва ли да спазвам хранителен режим ако започна да пия такова нещо ;)

диета трябва, недей още с добавки. Може да вкараш л карнитин към края на диетата ако искаш (или ако ти се дават пари)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1