4-ри или 5 отговора влезте плс

08.05.07
14:33

Здравейте отговаряйте ми с “преди”,”след”(преди тренировка ли се яде или след)-яйца,мюсли,мляко(кисело прясно)овесени ядки,плодове(банани,ябълки)И последен въпрос-Бърка ли се да пия про голд 90-протеин бавен след тренировка и вечерта преди лягане защото сутринта в 6 :) немога когато ставам за даскало и ако нестава така кажете как да го пия>Благодаря предварително за отговорите :) страхотен сайт е бб теам!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

Темата беше редактирана от plamen91 на 08.05.07 14:33.

MA

08.05.07
14:59

Бавните въглехидрати като овесени ядки, ориз и т.н. - 1 час преди тренировка. Млечните продукти - след трен. Това не означава, че не може да си хапваш яйца и мляко през останалото време. Относно плодовете - зависи от самия плод, но примерно банана - веднага след трен. Плодовете е хубаво да се хапват в по-ранните часове на деня за да се усвоят по-добре.  Относно про голда, май няма значение кога го взимаш - ефекта е нулев така или иначе. Все пак след тренировка лично аз смятам, че няма особен смисал. По-добре няколко белтъка, отколкото това. За след трен ти трябва суроватъчен, но все пак това опира и до финанси.

08.05.07
17:38

Здрасти,много се кефя на хора като тебе които дават ясен и изчерпателен отговор ,а не като някой “разлгедай из формума”аз разглеждам този форум от мноооого време обаче си има въпроси които трябва да задам тука.Така мерси аа и друго само да ти кажа да си кажеш мнението купувам 1 кисело мляко и 1 2 банана и ги режа и в него или кисело мляко с овесени ядки в него.А преди тренировка ям мюсли с прясно мляко обаче незнам като за мен-на 16 сам колко мюсли с колко прясно мляко.4аоо :)

MA

08.05.07
18:23

Кисело мляко с овесени ядки си е “класика в жанра”. Така че 80-100 гр. мюсли(предполагам, че в него има овесени ядки)  с едно кисело мляко преди трен е перфектно.

08.05.07
18:47

Мерси.А за след тренировка бъркани яйца или варени яйца са по добри и колко примерно на седмица ?

MA

08.05.07
19:29

Лично аз си правя един омлет с 4-5 белтъка и един жълтък. По принцип за  безвредно се считат 6-7 цели яйца седмично, може и повече. Общо взето жълтъците правят проблема. Така че на 4-5 белтъка един жълтък е нормално. Разбира се яйцата можеш да си ги приготвяш както искаш, но просто трябва да отбягваш жълтъците. Малко кофти, че се заносват но така е. :)

08.05.07
22:19

казано от Marcus на 08.05.07, 19:29:

Лично аз си правя един омлет с 4-5 белтъка и един жълтък. По принцип за  безвредно се считат 6-7 цели яйца седмично, може и повече. Общо взето жълтъците правят проблема. Така че на 4-5 белтъка един жълтък е нормално. Разбира се яйцата можеш да си ги приготвяш както искаш, но просто трябва да отбягваш жълтъците. Малко кофти, че се заносват но така е. :)

Нищо им няма на жълтъците.

08.05.07
23:13

казано от Петко К на 08.05.07, 22:19:

казано от Marcus на 08.05.07, 19:29:

Нищо им няма на жълтъците.

Подкрепям.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1