Кардио ?! :(

DC

08.05.07
14:49

Последно време имам едни проблем , като тичам понякога изкарвам нормална тренировка , тичана 30 мин - 4 км - това е ок, но има дни като днес например , в които едва издържам по 10 - 15 мин и имам чувството ,че ще падна ...Нормално ли е  това ?

Зависи от времето (сега е горещо), какво си ял, колко си спал, дали си пушил, дали си пил алкохол, в какво настроение си, имаш ли мускулна треска, добавки вземал ли си и т.н. Не може всеки път да е едно и също.

DC

08.05.07
18:50

Ок , мерси много , не пия , не пуша :) , ( е по жени ходя  :) ) , иначе спя по 10 часа , но бях в лошо настроение , кръвното ми беше ниско

08.05.07
19:05

Я вземи върти велото ако си много тежък, че т’ва бягане е много бавно.Едва ли достигаш нужния пулс.

DC

08.05.07
19:21

Еми достигам около 140 - 150 удара в минута

08.05.07
22:50

казано от Ради Хаджирадев на 08.05.07, 15:41:

Зависи от времето (сега е горещо), какво си ял, колко си спал, дали си пушил, дали си пил алкохол, в какво настроение си, имаш ли мускулна треска, добавки вземал ли си и т.н. Не може всеки път да е едно и също.

Точно така, аз веднъж не бях спал повече от 2-3 часа и имах кардио и като почнах да тичам едва се тътрих и се уморявах много бързо, в крайна сметка приключих за 10мин, винаги се съобразявай с моментното състояние на тялото си.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1