08.05.07
21:19
Възможно ли е да привикна към кардио тренировката и да не получавам нужният ефект от нея? Питам понеже от 2-3 месеца имам вело в нас и всяка вечер си въртя по 30 мин.
08.05.07
22:19
Не точно. Нали всеки пък губиш калории като въртиш, работата е там, че всеки път го правиш с по-малко усилие. Не си уточнил и какъв ефект търсиш от нея. Застой може да има от диетата и тренировките, кардиото не бих казал, защото там единствената цел е да губиш калории (подобрява и здравословното състояние), а това няма как да бъде пренебрегнато от организма.
казано от cafu на 08.05.07, 21:19:
Възможно ли е да привикна към кардио тренировката и да не получавам нужният ефект от нея? Питам понеже от 2-3 месеца имам вело в нас и всяка вечер си въртя по 30 мин.
Не мисля, по - скоро ми е известно че ефекта от кардиото се губи след 48ч съответно през ден е добре.
ами правя го с термоколан и не бих казал, че го правя с по-малък ефект или по-малко желание. общо взето се стремя да си поддържам темпото, като понякога за да се изпотявам повече редувам тренировка на 1-ва степен натоварване, а в друг ден тренировка на по-голяма степен . понякога правя и пирамиди: 2-ра степен - 2 мин., 4-та степен - 2 мин., 6-та степен-2мин., 4-та степен - 2мин., 2-ра степен - 2мин.почивам 1-2 мин. и след това отново се повтаря тва. целите ми са горене на мазнини, нормално :)
Мнението беше редактирано от cafu на 09.05.07 04:43.
Просто се стреми всеки следващ път да изгаряш повече калории от предния - тогава ефект винаги ще има, е има и предел естествено, но той не спира топенето. Не е необходимо редуване на степените, защото номера е, че ти правиш аеробна тренировка, а не тренировка за мускулите на краката.
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 09.05.07 18:15.