Няколко върпоса към по-запознатите.

09.05.07
15:29

Здравейте, към дадения момент съм на 16, около 1.79+ съм и тежа можеби 65 кг.Та проблемът идва оттам, че имам що годе голямо коремче, а и раменете ми са много хилави и реално погледнато ако не нося по-дебели дрехи изглеждам смешно.Та ще може ли “някои от по-запознатите” да ми отговори дали мога да си стопя кормчето и да си постегна мускулите?И за раменете, не по-скоро за ръцете като цяло, мога ли да ги направя така да се каже по-големи или това ще си остане както майка ме е родила?Това е, надявам се да видя отговори по темата час по-скоро.А и смятам да си тренирам вкъщи и навън. :)

Можеш. Нали затова се тренира, за да се променя тялото и да се оформя както ти искаш доколкото е възможно.
За корема - гледай да не ядеш боклуци - тесто, шоколад много, пържено, зрънчо и подобните му и изобщо всички такива. Прави коремни преси и едно упражнение за долна част на коремните мускули. Щом ще тренираш навън можеш да тичаш. По 20 - 30 мин. 3 - 4 пъти седмично. Друго какво ще можеш да правиш защото така като не знаем какви възможности имаш трудно ще ти кажем. Особено като си извън фитнес зала.

09.05.07
18:24

Може ли малко по-конкретно с това “Какви са ти възможностите”.Да кажем, че съм напълно начинаещ. ^^

09.05.07
18:31

Ами купи си велоергометър и карай вкъщи, купи си л-карнитин и спазвай диета, другото  Jorku ти го каза. Казваш, че раменете са ти хилави - купи си дъмбели и в домашни условия криво-ляво ще докараш тренирането на доста мускули по тялото ти, включително и проблемните според теб рамене, особено раменете перфектно могат да се тренират само със споменатите гири.

Ами имах предвид да обясниш с каква “база” разполагаш. Дали имаш дъмбели и тежести, дали ще ходиш на лостове, дали просто лицеви опори и такива неща мислиш да правиш... В тоя смисъл.

09.05.07
19:51

Еми имам няколко ‘гири’ с друго не разполагам и да смятам да правя лицеви, коремни и подобни т.е. каквото може да прави всеки 16 годишен в обикновения си дом. :)

09.05.07
21:54

казано от v3ngeance на 09.05.07, 19:51:

Еми имам няколко ‘гири’ с друго не разполагам и да смятам да правя лицеви, коремни и подобни т.е. каквото може да прави всеки 16 годишен в обикновения си дом. :)

Не е проблем това, можеш да правеш раменни преси с дъмбелите, лицеви опори и набирания ако има лост при вас.Също сгъване за бицепси, флайс и др.

Мнението беше редактирано от Alkorin на 09.05.07 21:55.

10.05.07
22:38

Днес ще дойде 3 ти ден откакто се мъча да направя нещо с тялото си.Т.е. бягам,наблягам на коремни преси и излиза по-често да спортувам.Та работата е там, че днес като се прибвах да си направя обичайните коремни преси постоянно усещах някаква неприятна болка в стомаха, а и не можах да си покрия норматива.Някакви идеи от какво може да се получава тази болка ?:)

А и относно менюто ми.
По колко бял хляп мога да консумирам на ден, а може ли да го заместя с черен?Мога ли да ям кашкавам,сирене т.е. млечни продукти,Та къде бях видял, че кетупа не е препоръчителен мога ли да го заменя с домашна лютеница да кажем.Другото смятам, че е ясно-плодове и зеленчуци. :)

Мнението беше редактирано от v3ngeance на 10.05.07 22:43.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1