19.04.07
20:17
Ще си взимам витамини и се чудя какви, сега изпих едни на Вегас, ама с тоя аспартам в тях, такива няма да си взема пак. В билата разглеждах имаше много от тез тип тубички. И се чудя да си взема ли тези на NOW nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=85&Itemid=45 или и тези ще свършат работа - http://kendy.com.server09.host.bg/index.php?option=content&task=view&id=31
Скъпички са тези на NOW и се чудя има ли смисъл да си взимам тях? Или ако знаете други комбинирани витамини кажете...
Преместена в правилния раздел.
Jorku
Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 19.04.07 21:09.
казано от EmZvr на 19.04.07, 20:17:
Ще си взимам витамини и се чудя какви, сега изпих едни на Вегас, ама с тоя аспартам в тях, такива няма да си взема пак. В билата разглеждах имаше много от тез тип тубички. И се чудя да си взема ли тези на NOW nowbg.com/index.php?option=com_content&task=view&id=85&Itemid=45 или и тези ще свършат работа - http://kendy.com.server09.host.bg/index.php?option=content&task=view&id=31
Скъпички са тези на NOW и се чудя има ли смисъл да си взимам тях? Или ако знаете други комбинирани витамини кажете...
ADAM на NOW са супер избор...
19.04.07
21:04
NOW Adam е най-добре, но и другото става, ако ще го даваш скромно.
Кенди преди известно време влязоха в новините със супер занижено съдържание на витамини в продуктите си, десетки пъти по-малко от написаното на опаковката.
А NOW Adam е най-доброто, което има в момента у нас. Ако са ти скъпи, може да пиеш по 1 на ден (дозата е 2).
Ако и това ти е скъпо - NOW Daily (или каквото друго ти попадне, например Центрум, Мулти-Табс...).
казано от Louie на 19.04.07, 21:29:
Кенди преди известно време влязоха в новините със супер занижено съдържание на витамини в продуктите си, десетки пъти по-малко от написаното на опаковката.
Тогава ги отписвам тези... Значи ще си взема на Now - Daily Vits, другите са ми скъпички дори и по една таблетка да взимам.
Кажете някакви други добри витамини, че и аз искам да си взема пък na NOW никъде не съм виждал
Now Adam пия в момента.Не мога да ти кажа, че са лоши, но не мога и да ти кажа, че ги усещам ;) Ама все пак щом съм заложил на тях.
Иначе виж тук:
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/18596/
казано от AYO на 08.05.07, 19:01:
Кажете някакви други добри витамини, че и аз искам да си взема пък na NOW никъде не съм виждал
На Universal и Optimum май са най-добрите по БГ магазините...Opti-men…
08.05.07
21:27
Animal Pak-a e истината...
08.05.07
21:40
казано от 4oKuTo на 08.05.07, 19:15:
казано от AYO на 08.05.07, 19:01:
На Universal и Optimum май са най-добрите по БГ магазините...Opti-men…
Така е, Optimen са едни от най-добрите мулита предлагани на пазара. Не всеки има нужда от свръх дози.
П.П. Аз сега пия AST MultiPro и мога да кажа, че усещам ефект, но все пак не ги препоръчвам, защото може да предизвикат проблеми със стомаха. За режим на качване и обилно хранене не са никакъв проблем.
казано от InDaHEad на 08.05.07, 21:27:
Animal Pak-a e истината...
Верно е,но е много скъпо тва чудо...
09.05.07
09:58
Най добре си вземи витамините по отделно. Установено е че витамин А и витамин Е , се усвояват добре когато са в течни форми , а не в таблетни. В повечето мултивитамини/минерали, пък минералите са с лоша усвояемост например слагат калциев карбонат вместо по усвояемата форма калциевия цитрат. Другия случай е с витамин Б1 , фирмите слагат обикновен тиамин хидрохлорид вместо много по добрият му вариант Бенфотиаминът .
Мнението беше редактирано от nxhnxh на 09.05.07 10:31.
09.05.07
10:47
казано от Alkorin на 08.05.07, 23:15:
Защо не бирена мая ???, в нея има достатъчно витамини и е евтина.
В малко количество са. Много видове, но в малко количество.
казано от oxandrolon на 09.05.07, 09:58:
Най добре си вземи витамините по отделно. Установено е че витамин А и витамин Е , се усвояват добре когато са в течни форми , а не в таблетни. В повечето мултивитамини/минерали, пък минералите са с лоша усвояемост например слагат калциев карбонат вместо по усвояемата форма калциевия цитрат. Другия случай е с витамин Б1 , фирмите слагат обикновен тиамин хидрохлорид вместо много по добрият му вариант Бенфотиаминът .
И къде се продават течни витамини ? По аптеките май няма :roll:
09.05.07
14:17
Исках да кажа софт гел капсулите , течноста се намира вътре в самата капсула.
http://www.nowfoods.com/index.php?action=itemdetail&item_id=78218
http://www.nowfoods.com/index.php?action=itemdetail&item_id=83209
Ето два примерни варианта...
09.05.07
19:15
ЕмZvr ако не мислиш да се състезаваш АДАМ на NOW ще ти свършат идеална работа няма какво да се чудиш а ги зимай тях ;)
казано от Jorku на 09.05.07, 10:47:
казано от Alkorin на 08.05.07, 23:15:
Защо не бирена мая ???, в нея има достатъчно витамини и е евтина.
В малко количество са. Много видове, но в малко количество.
> по - големи дози ?
аз сега пия SUPER FORMULA 100 - GENESIS в магазина ми казаха че за момента са наи добрите.Цената им беше около 28лв.ИМат всички витамини и келирани минерали.Мисля че са добър избор.
10.05.07
10:18
Е ти ккакво очакваш да ти кажат в магазина?”Не не тия витамини са супер долни не си ги звимайте” ли^^