утре отивам на фитнес!

ВЛ

09.05.07
18:28

Та въпроса ми е като за първи път за какво да тренирам?? Аз съм тренирал в нас си и в фитнес на един френд които сам си е правил дъмбелите и лежанката и др. работи  но сеа се реших да хода на фитнес

http://www.bb-team.org/workout/1359

Не прекалявай с тежестите и яж доста белтъчини. Успех ти желая!

09.05.07
19:53

Прочети внимателно за правилната техника на изпълнение на упражненията и избягвай тези, които са опасни за начинаещи! Много внимателно в началото, че травмите са гадно нещо.

Успех

09.05.07
20:39

И питай по-напредналите в залата, няма място за срам!

ВЛ

10.05.07
15:26

днес ходих  и тренирах повече за гърди  и малко бицепс  я ми кажете как да стана по-релефен размерите са ми 178-9 см  83 кг
не съм дебел но искам да стана релефен

10.05.07
17:51

първо масата
на други хора които питаха същите въпроси им каза май jorku да тренират само основни упражнения и след това за отделни мг

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1