09.05.07
19:26
Здравейте.Аз съм на 15 години 176см и тежа 62кг.Знам какво ще кажете,че това е добре даже ми трябва маса но неизглеждам добре.Значи аз ям много нездравословни храни.По 2-3 филийки с луканки и такива работи.По 1 корасан на ядене някви такива.Вафли.Ако може да ми кажете какво да ям не диета какво е добре ;).Ае аз правя по 5х20-25 нормални ,5х20-25 със згънати крака и 5х20 повдигане на краката при легнало положение и има горе долу ефект от днес почнах да бягам искам да ви попитам дали ще мога да орелефя малко аз съм 176 и тежа 62 кг wink Но имам малко мазнини по корема и зарната на гардите ми са виснали :(
09.05.07
22:04
Добре де, не е нужно да се повтаряш, три пъти написа колко кг., височината и т.н. ( тоест два де ама се тая ). Та ти почти сам си отговаряш.. Ядеш нездравословни храни? .. Ми като знаеш, че са нездравословно, защо ги ядеш бре??
На тия години обаче не ти трябват диети и т.н. .. Просто е..
1. Силно ограничаваш или спираш захар, сладко, junk food, кисело, солено, люто, пържено, грил, алкохол, цигари, наркотици.
2. Гледаш да хапваш повечко натурални храни като - ориз, картофи, овесени ядки, яйца, свинско, пилешко, риба, всякакви видове зеленчуци и плодове и т.н.
3. Другото е някакво кардио - тичане, вело, тае-бо и т.н.
Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 09.05.07 22:04.
казано от westwoodbs92 на 09.05.07, 19:26:
Здравейте.Аз съм на 15 години 176см и тежа 62кг.Знам какво ще кажете,че това е добре даже ми трябва маса но неизглеждам добре.Значи аз ям много нездравословни храни.По 2-3 филийки с луканки и такива работи.По 1 корасан на ядене някви такива.Вафли.Ако може да ми кажете какво да ям не диета какво е добре ;).Ае аз правя по 5х20-25 нормални ,5х20-25 със згънати крака и 5х20 повдигане на краката при легнало положение и има горе долу ефект от днес почнах да бягам искам да ви попитам дали ще мога да орелефя малко аз съм 176 и тежа 62 кг wink Но имам малко мазнини по корема и зарната на гардите ми са виснали :(
Какво искаш да кажеш с тея “5х20-25 нормални ,5х20-25 със згънати крака и 5х20 повдигане на краката при легнало положение” кремни преси ли ?, така няма да се орелефиш, релефа се получава при намаляване на телесните мазнини.
10.05.07
05:27
Еми как да го постигна :)
казано от westwoodbs92 на 10.05.07, 05:27:
Еми как да го постигна :)
Еми с правилна диета за около 6 седмици със силно ограничаване на въглехидратите и кардио.
12.05.07
06:38
Еми можете да ми кажете какво да ям ? аз нз например сега ядох 2 филийки с кренвиш
кренвирша е нискокачествена храна.Пълен е с всевъзможни боклуци,но не и с чисто месо:)Замести го с нещо по качествено-пилешко,телешко,риба,абе поне да си сигурен какво консумираш.Хляб-предимно пълнозърнест използвай.Накратко казано в това “ядене” поемаш адски малко количество белтъци-добави извара,сирене,яйца и такива неща.Зеленчуци хапвай по всяко време,без да се притесняваш.Съобразено с възрастта ти имаш нужда и от витамини-хапвай повечко и ранообразни плодове,може и на таблетки,но плодовете са задължителни.Проблема ти с гърдите не е вързан с % омазняване-това се получава от дисбаланс на хормони в пубертета -най-вероятно ще ти се оправят до 20г възраст(при всеки е различно). Crazy_With_Razor ти е написал какво да хапваш-това е:)