10.05.07
06:56
Здравейте!
Досега веднъж съм пила L - carnitine (течен по препоръка на инструкторката ми понеже се усвоявал по - лесно), от който бях доста доволна (макар, че нямам друга база за сравнение). Ето това е продукта:
http://www.supplements101.com/Universal_CarniTech_p/unicarnitech.htm
Пиех го единствено преди тренировка. В момента се чудя дали отново да заложа на него или да сменя с друг L - carnitine или да мина на Fat Burner (не съм много сигурна каква е точно разликата между L - carnitine и burner :red: ). На 22 години съм, тренирам 3 пъти седмично като тренировките ми са разделени по мускулни групи + 40 - 45мин кардио. Основния проблем е хранителния режим, така че за него имам доста да поработя, но исках и едно рамо от добавка.
За крайна цел не искам да говоря в цифри, просто целя да се изчистя (можеби около 3 - 5кг ако мога да преценя на око). Ще съм ви много благодарна за всякакви предложения относно добавките!
казано от YOZ на 10.05.07, 06:56:
Здравейте!
Досега веднъж съм пила L - carnitine (течен по препоръка на инструкторката ми понеже се усвоявал по - лесно), от който бях доста доволна (макар, че нямам друга база за сравнение). Ето това е продукта:
http://www.supplements101.com/Universal_CarniTech_p/unicarnitech.htm
Пиех го единствено преди тренировка. В момента се чудя дали отново да заложа на него или да сменя с друг L - carnitine или да мина на Fat Burner (не съм много сигурна каква е точно разликата между L - carnitine и burner :red: ). На 22 години съм, тренирам 3 пъти седмично като тренировките ми са разделени по мускулни групи + 40 - 45мин кардио. Основния проблем е хранителния режим, така че за него имам доста да поработя, но исках и едно рамо от добавка.
За крайна цел не искам да говоря в цифри, просто целя да се изчистя (можеби около 3 - 5кг ако мога да преценя на око). Ще съм ви много благодарна за всякакви предложения относно добавките!
Ами като цяло добре си се насочила, аз предпочитам ел-карнитина щом има и кардио, кардиото кога го правиш преди или след тренировката ?
Л-карнитина, на която и да е западна фирма е добър.Гледай цената да те устройва.
Течния се усвоява бързо - 20мин, на капсули от 40 до 60мин.Само това е разликата ... и в цената.Сама си реши, кое ти е по-изгодно.
Фет бърнъра представлява комбинация от няколко съставки с цел забързване метаболизма и т.н.
Главно са 3 вида:
липотропни, термогенни и диуретични.
Има и комбинация между отделните видове.
Най на почит са термогенните.Обикновено имат между 150-250мг кофеин, около 20мг синефрин и мн. други съставки.В някои се съдържа и л-карнитин в малки количества. Избягват се ако имаш проблеми със сърце и повишено кръвно налягане.
Кардиото ми е след силовата част на тренировката 30 мин и 10 в началото - загрявка.
От нещата, които изчетох във форума като fat burner - и се насочих към:
MAN Scorch (който обаче доколкото разбирам е много трудно откриваем)
SAN Tight (ако може да ме насочите къде мога да го намеря и на какви цени?)
UNIVERSAL Super Cuts 3
А от L - carnitin - ите някакво друго предложение?
И като цяло според вас по - добре да заложа на fat burner или L - carnitine? И кое е по - ефикасно ако изобщо могат да бъдат сравнявани действията им?
Мнението беше редактирано от YOZ на 10.05.07 10:29.
казано от YOZ на 10.05.07, 10:24:
Кардиото ми е след силовата част на тренировката 30 мин и 10 в началото - загрявка.
От нещата, които изчетох във форума като fat burner - и се насочих към:MAN Scorch (който обаче доколкото разбирам е много трудно откриваем)
SAN Tight (ако може да ме насочите къде мога да го намеря и на какви цени?)
UNIVERSAL Super Cuts 3А от L - carnitin - ите някакво друго предложение?
И като цяло според вас по - добре да заложа на fat burner или L - carnitine? И кое е по - ефикасно ако изобщо могат да бъдат сравнявани действията им?
Най - добре го прави след тренировката, преди нея ти изцежда силата, можеш да загрееш със загряващи серии с по малки килограми.
Освен с 10те мин на пътеката винаги започвам със загряващи серии за всяка от групите както вие казвате...няма ли да е недостатъчно само тях да оставя? Освен това 10те минути загрявка не са тичане...вмисъл 5 от тях са бягане и то на 2 интервала, останалото е бързо вървене...
Мнението беше редактирано от YOZ на 10.05.07 15:54.