Спешно качване на теглото!!

09.05.07
15:18

здравейте радвам се 4е намерих този форум. надявам се 4е ше има резултати с ваша помощ.

висок съм около 190 см и до преди месец бях 69-70 кила. в4ера реших да се измеря и видях 4е съм слязал на 64 кила всички се досещате за тая височина 4е хи4 не са достатъ4ни. храня се нередовно понякога мого се тъп4а. 4есто просто стомаха ми се свива и губя всякакъв апетит и просто няма на4ин да погълна квото и да е било без да го върна. искам да ка4а поне 70+ и да ги задаржа. не съм и фен на фитнеса.  4етох теми за вдигане на килата но все пак кажете за мен какво е наи-подходящото меню. на 18 години съм.

благодаря за изслушването!!

09.05.07
22:12

казано от stefan40 на 09.05.07, 15:18:

здравейте радвам се 4е намерих този форум. надявам се 4е ше има резултати с ваша помощ.

висок съм около 190 см и до преди месец бях 69-70 кила. в4ера реших да се измеря и видях 4е съм слязал на 64 кила всички се досещате за тая височина 4е хи4 не са достатъ4ни. храня се нередовно понякога мого се тъп4а. 4есто просто стомаха ми се свива и губя всякакъв апетит и просто няма на4ин да погълна квото и да е било без да го върна. искам да ка4а поне 70+ и да ги задаржа. не съм и фен на фитнеса.  4етох теми за вдигане на килата но все пак кажете за мен какво е наи-подходящото меню. на 18 години съм.

благодаря за изслушването!!

И какво точно очакваш от нас, не си фен на фитнеса, не се храниш редовно ... Можеш да качиш кила ако тренираш и се храниш добре не знам какво повече да ти кажа, не съм магьосник.

10.05.07
14:13

Колко калорий трябва да приемам на ден?

10.05.07
14:23

казано от stefan40 на 10.05.07, 14:13:

Колко калорий трябва да приемам на ден?

Колкото и да поемаш ако се храниш с вредни храни резултата е непредвидим, те внасят хаос в метаболизма ти, примерно сладките неща, попринцип като ядеш повече ще качиш килограми но те ще са тлъстини ако не тренираш нещо.

10.05.07
14:38

Не съм от запознатите в тая тема но тея тлъстини не са ли добре в слу4ая да се натрупат? ква е разликата с мазнини маса, изобщо вси4ко ми е хаус.

10.05.07
17:12

казано от stefan40 на 10.05.07, 14:38:

Не съм от запознатите в тая тема но тея тлъстини не са ли добре в слу4ая да се натрупат? ква е разликата с мазнини маса, изобщо вси4ко ми е хаус.

Еххх Стефанчо, Стефанчо ти връзваш каруцата пред коня...
Първо влизаш в сайт за бодибилдинг и казваш, че не си фен на това, което всеки в този форум прави и точно след това искаш помощ от нас.
Второто, което е че си много припрян и искаш всичката информация на готово. Е вземи отдели малко време и прочети из статийте в сайта и най-накрая, ако не ти е ясно нещо питай.

Добрем, сега кажи каква ти е целта:
а/ Да станеш дебел, като сумистите(или просто грамаден без ясно обособена мускулна структура)
б/ Силен и издържлив
в/ Строен, с изчистени подчертани мускули и малко подкожна мазнина
г/ б) и в) в едно
???

10.05.07
17:40

да кача 10 кила, тва е!

10.05.07
19:28

10 кила мазнотия или чист мускул

10.05.07
19:44

Закуска:
Ако имаш възможност си прави 80гр. масло с 3 яйца на омлет или бъркани и 5-6 филийки хляб, ако ли не просто си купи 2 мазни банички и половин литър боза
Около 10-11 часа хапни няколко шоколадови вафли или нещо подобно
За обяд хапни една зелена салатка по възможност, за да не ти стане лошо от толкова мазно и застъпай кюфтетата и кебапите и много бял хляб. За десерт някакъв плод( препоръчвам банан и ябълка )
Следобяд може да хапнеш нещо по-отморяващо, като кашкавал, ама разбира се на хляб, защото при твоето положение хляба е много важен !
За вечеря яж задължително някакво месо(пр.бекон, агнешко). Може да добавиш за гарнитура пържен картоф или някакъв вид ориз + хляб  ;-)
Преди лягане може да хапнеш нещо сладко. Една баклавичка ще ти дойде идеално!!!
Промени трябва да се появят за около месец. Избягвай тежката физическа работа и активния начин на живот за оптимален ефект.

!!! Не употребявай спиртни алкохолни питиета, защото пречат на растежа, обаче не ти пречи да си жулнеш 5-6 бирички !!!

П.С. Това е индивидуална програма и масовата употреба е забранена!

10.05.07
23:05

Не съм от запознатите в тая тема но тея тлъстини не са ли добре в слу4ая да се натрупат?

Не.

ква е разликата с мазнини маса, изобщо вси4ко ми е хаус.

Разликата е, че в единия случай ще приличаш на торба, а в другия ще имаш някакво тяло.

Мнението беше редактирано от Петко К на 10.05.07 23:08.

13.05.07
12:00

Стефане ти си 190 висок и я си помисли ако качиш малко мускулна маса как ще изглеждаш.Така че влизай в залата и почваи да дигаш.След като почнеш да тренираш апетита сам ще ти дойде.

13.05.07
18:12

казано от NE4ovek на 13.05.07, 12:00:

Стефане ти си 190 висок и я си помисли ако качиш малко мускулна маса как ще изглеждаш.Така че влизай в залата и почваи да дигаш.След като почнеш да тренираш апетита сам ще ти дойде.

Напълно подкрепям това мнение, ама то за да почнеш да тренираш се иска воля и пари, но най-вече воля. Не вярвам да си толкова зает, че да не можеш да отделяш по половин-един час за тренировки по 3-4 пъти в седмицата.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1