07.12.04
19:57
Живея в околностите на Ботевград.Имам 10 години сериозен стаж в бодибилдинга и 3-4 години преди това несериозно се занимавах.На 26 години съм 190 висок и тежа 140 кила ,бицепс 55 крака 75 гръдна обиколка близо 140 малко сланинка в корема но не си мисли че изглеждам дебел, в края на месеца ще чистя малко мазнини.Тренирал съм културизъм затова трибоя не ми е силната част но ще ти дам някои резултати дето съм имал и в момента как се движат нещата.Клек краката ми вървят много затова много рядко ги тренирам за да не са в дисбаланс с оставалите групи и нямам стойка за клек поради кето тренирам с 110-120 за крака толкова мога да ги вдигна и кача зад врата си . Тяга в момента 200 кг нямам проблем но и с 250 мисля че няма да имам проблем просто нямам толкова железа както може би си научил аз в зала оборудвана не съм ходил.Лег максималното ми е 205 кг тази година в момента около 190 но мисля че това е нереално за мене и след периода на чистене ще наблегна на лег до края на годината ако мога с 10-15 кг. отгоре да кача за 215-220 кг.Всичко това без стероиди или тем подобни само протеини аминокиселини и креатин на Биогаме.Това са неговите данни.
Това го е постигнал без стероиди,нека се замислят стероидните маниаци.
07.12.04
20:48
pi4 az za 14 godini 6a stana po zdraf itva za steroidite 4enee zimal prez tezi 14 godini prosto e nedopostimo
Ти и да се скасаш от зоб,пак няма да му стигнеш резултатите,не искам да те дразня,ама си е така.
07.12.04
21:36
ае неее така е 4овек 14 години са много не4е е постигнал малко но аз така мисля а тва за зоба сам сигорен 4е за 14 години 100% е зобал.
Много е наивно даси мислиш 4е нее .
07.12.04
22:24
Наивно е също така да съдиш за другите по себе си. :)
При всички положения еваллата. 14 години труд са това; каквото и да е, не говорим за бързи мускули и маниашка работа. Точно 14-те години говорят за отношение към спорта :) Може и да е можело повече, но пък който смята че може, е добре да го направи :)
Браво, Джорджо. Почвам да ги гоня тея постижения :)
Без креатин и протеини :wink:
Кое му е наивното, и аз мисля, че не е взимал. Защо трябва всеки, който тренира да е взимал или да взима химия? За 10 години можеш да постигнеш много и без химия. И за по - малко можеш, ама си трябва търпение и много работа - нещо, което повечето хора не ги влече :) Аз стъпих в зала преди около 7 години и досега не съм изпитвал желание да взимам химия. Тя е за състезателите, а аз нямам състезателни амбиции. Тренировките са ми хоби, предполагам, че и на Djgiorgio това не му е професията :)
Dj_Nikki1,братле,караи на стероиди,а пък да видим как дали ште докреташ 14_тата година в тоя спорт.Когат ми напраиш 55 санта ръка,тогава критикуваи другите,а ти в момента само му завиждаш.Не приказваи дали взима или не без да го познаваш.Съмнявам се сериозен билдър като него да се бъзика.
08.12.04
02:22
ае човек нешто неме разбирате правилно в този ФОРУМ
аз нему завиждам евала на пича жиф и здраф нито пак казвам 4еее постигнал малко но просто човек които се занимава професионално
и е тренирал 14 години и дами каже че нее зимал просто немога даго повярвам,нормално е дати каже 4е нее зимал то секи които питаш штети каже че нее зимал.Лично сам виждал в залата един пи4 как си забива иглата в Г*** и поле го питаш зима6ли не6то ве и тои не как да зимам аз сам чист като ДЕЦКО ДУПЕ.
Значи и друго МАРКУС РУХЛ за тва което е в момента е тренирал 12 години.Тоя пич него сравнявам с него но просто ти показвам фактите да виде6 колко се постига за 12 години сам прецени дали за 14 може даси с пове4е от 55 рака.
[quote author=“dj_niki1”]ае неее така е 4овек 14 години са много не4е е постигнал малко но аз така мисля а тва за зоба сам сигорен 4е за 14 години 100% е зобал.
Много е наивно даси мислиш 4е нее .
Ти си много сигурен бе.Готов съм в всеки момент да дам проба за стероиди.Такива като теб дето не знаят какво е истинско трениране моля не обсъждай неща за които си нямаш и ни най малко понятие.Ако ти дам един ден от мойте тренировки да направиш няма да можеш да си идеш от натоварване.Знаеш ли че ми се е виело свят още малко ще припадна от жега (правил съм тренировки под покрива при температера 45-50 градуса) не си бил с мене не знаеш такива като тебе като видят някой напреднал и веднага Стероиди знаеш ли колко е гадно така че съм се морил 4 пъти повече от тях.Аз заявявам стероиди няма да вземам докато не стигна генетичния си потенциал (тогава има най много файда да ги вземаш щото с минимални дози качваш яко) но не е сигурно и тогава дали ще вземам щото няма да се състезавам.Ако съм вземал до сега да съм доста по напред.Със стероидите съм в доста голяма мъгла кое си взема и др. но не ме е и интересувало.Да си виждал моя тема в Стероиди или храни.
И не давай такива категорични оценки още един път ти го казвам
100% съм съгласен с Диджорджо. Наистина няма негови мнения при добавките или медиакментите (както и мои).
Диджорджо, ако искаш да ти препоръчам литература за стероидите, интересно е. Не че те предразполагам да взимаш, напротив.
Заключвам темата поради причини, посочени в по-горния ми пост.