Отслабване

09.05.07
18:53

Дали мога само със фитнес и бягане да отслабна ако пия само протеин без друга храна :? или ако не моля ви помогнеме ми да си направя режим да знам примерно сутрин кога да ям в колко часа и така да кажа кога имамв реме че съм все на училище.Ставам в 07:00 и отивам на училище.В 10:05 имам голямо междучасие до 10:20 и свършвам чак в 14:00 и после съм ви в къщи или на фитнес.Който може да ми помогне да пише:) БЛагодаря ви предварително.

09.05.07
18:58

Можеш само със фитнес и бягане, дори само с бягане можеш. Но по-бързо става, ако направиш корекции в хранителния си режим, не е нужно непременно да е НВД.

09.05.07
22:58

Айде хора моля ви от вас зависи бъдещето ми умолявам ви помогнете ми ама ако може да не са с къси отговори кат тоя пич защото нищо не разбрах от неговият пост :) нямам нищо против него ;)

10.05.07
00:18

е ти какво искаш? нито казваш колко тежиш,ръст, какво горе долу ядеш.Прочети малко из сайта за Диети как горе долу да си съставиш.НО като за начало да спреш сладките неща и да ограничиш до мин. тестени изделия.Яж овес,кафяв ориз,месо,яйца,кашкавал,сирене,пълнозърнест хляб.АЗ не ти знам финансовите възможности за да ти кажа какво точно да ядеш.ПРидържаи се към тези продукти и си напрви сам диета и я постни тука и ние ще я доизглаждаме.

10.05.07
13:17

Ми 175 съм тежа 85 кг :) финансофи възможности са много малки това да кажа другу ... на фитнес ходя от 17 седмици има резултат :) Сам не мога да си направя защото не знам какво точно трябва да ям и така ... гледам се НВД НВД теми и се не схващам а на мен нвд не ми трябва според мен искам някаква диета примерно дето да ми позволява да мога да бягам да не е да бягам и да зема да припадна от глад за това говоря :) дано да съм се изказал както трябва :)

10.05.07
13:28

Ми бягаш 3-4 пъти седмично със средна интензивност, около 40 минути. 5-6 хранения  на ден, намаляне на въглехидратите (може би не до нивото на НВД като за начало): без бял хляб, избягване на вафли и шоколади. Ядене на протеинови храни - яйца, месо, сирене; салати. Вечер без въглехидрати. А самите храни ти си ги измисли, съобразявайки се с хранителните им стойности. Дори неголямото ограничаване на въглехидратите и увеличаването на аеробната активност дава резултат.

10.05.07
23:05

Питам мога ли само ако храня организма си със протеин дали има ефект без да ям нищо друго ! само примерно да земам ето това http://www.biogame.biz/?page=products&level=3&prod_id=28 без нищо друго ? така става ли ? и да си ходя на фитнес и да удрям по 2 фет бърнер-а преди тренировка моля ви хора за помощ че не ми остава много време ...

10.05.07
23:13

Абсурд. Тялото толкова много ще се стресира от липсата на въг. и мазнини, че няма да гориш нищо друго освен ММ. Да не говорим, че вобще без въг. няма да имаш никаква сила за трен. + на втория/третия ден ще припаднеш, а може и по-лошо..

За какво не е останало време? Къде толкова си се разбързал? .. За море, за плаж, за състезание? .. Тия неща не стават така.. Не си мисли, че за 2 седмици ще отслабнеш 20кг. и ще изглеждеш като средностатистически билдър с 3 години стаж.. или си сядаш на задника и почваш да четеш, усмисляш и разбираш нещата или вобще не се занимавай.. ако беше толкова просто колкото ти се иска всички по улиците щяха да са манекени/манекенки.. е да ама не..

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 10.05.07 23:24.

10.05.07
23:28

Не искам да сваля 20 КГ а искам да сваля 15 максимум добре какд а си направя програма? Повярвайте мих ора ч1ел съм гледал съм ужасно много време не мога да схвана нищо се нещо ме бърка и всеки се различно и аз не знам кое е вярното моля някой който наистина знае за какво става дума да ми помогне за 10 мин да направим нещо простичко и с бягане и фитнес на дали няма да мога да сваля 15 кг за 2 месеца ? И хора повярвайте ако разбирам няма да пиша такива постове :) не се смейте плс ;)

10.05.07
23:35

http://www.bb-team.org/articles/comments/907/ - НВД ( НискоВъглехидратнаДиета )

http://www.bb-team.org/articles/comments/914/ - Калориен баланс

http://www.bb-team.org/articles/comments/910/ - РБД ( РавномерноБалансиранаДиета )

http://www.bb-team.org/articles/comments/1039/ - Кардио Тренировките

Както казах - сядаш, четеш, усмисляш, разбираш и ако нещо не ти е много ясно ( не виждам как, статиите са написани перфектно ) чак тогава питаш.

Основата е диетата, след това идва спорта и тогава добавките. И като казах добавки не си мисли, че като се наливаш с хапове ще имаш невероятни резултати. В повечето случаи примерно ако с НВД за месец се отслабва с около 4кг. с добавки ще отслабнеш -1кг. бонус. За 15кг. ще ти трябват около 2 месеца НВД и около 3-4 месеца РБД ( с -500ккал. а след това си оставаш на него, но го приспособяваш за подържане на теглото ). И при давата режима се иска много воля, постояноство, време, финанси и т.н.

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 10.05.07 23:40.

13.05.07
12:54

казано от Bio на 10.05.07, 13:28:

Ми бягаш 3-4 пъти седмично със средна интензивност, около 40 минути. 5-6 хранения  на ден, намаляне на въглехидратите (може би не до нивото на НВД като за начало): без бял хляб, избягване на вафли и шоколади. Ядене на протеинови храни - яйца, месо, сирене; салати. Вечер без въглехидрати. А самите храни ти си ги измисли, съобразявайки се с хранителните им стойности. Дори неголямото ограничаване на въглехидратите и увеличаването на аеробната активност дава резултат.

Това ми се стува доста подходящо за мен (като се има предвид, че през деня съм в движение и нямам много време за фитнес). Та може ли накой да даде мнение. На 20 години съм, 167 висока, 59кг. Имам излишни мазнинки по корема, бедрата, дупето, ръцете и имам огромното желание да се отърва от тях. Мисълта ми е, възможно ли е това да стане по посочение по горе начин, т.е. тичане 3-4 пъти седмично по 40 мин и хранителен режим доближаващ се до НВД (само доближаващ се!!! нямам възможност за по- строг..)?

Имам въпросче и за упражненията, които правя вкъщи. По 40 коремни преси (1 серия) всеки ден (това го правя от близо 3 години). Имам образувани плочки, но както казах .. и мазнинки отгоре.Притеснявам се и малко за гърба си.. не го ли натоварвам твърде. Лицеви правя 2 серии(или 1) по 10. И упражнения за ръце с гиричка 5кг (искам да попитам това не е ли голяма тежест за момиче???) А имам и оформена мускулатура на ръцете и се опасявам да не станат твърде едри заради тежестта, с която ги тренирам. Освен това преди да започна с упражненията правя малко загрявки, разтягания (или стречинг май се казваше). Ако някой даде коментар в/у тренировката ще съм много благодарна. 

Извинявам се, че тук пуснах този пост, но по горния коментар ми грабна вниманието и го свързах с моите въпроси.
Предварително благодаря :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1