10.05.07
18:25
Пускам темичката защото съм сигурен че още хора на моята възраст (17г) ги вълнуват тези въпроси, и да обменим малко опит ние, младите билдъри :cheese:
Другари кажете как си разпределяте хранителния режим във времето с това даскало? На където се обърна все ми викат че трябва да ям по 5 пъти на ден за да наливам ММ, но факта че съм 7-8 часа на ден в училище ми бърка в ****. Опитвал съм няколко пъти, но не става да ям по толкова, особено като съм 2-ра смяна - закуска, тренировка, обяд, ...даскало..., вечеря и това е.
Също така споделете и какво си купувате сами за ядене и колко пари ви излиза?
Темата беше редактирана от Baleto на 10.05.07 18:29.
10.05.07
18:42
Навремето имах един съученик, който се занимаваше много сериозно с бодибилдинг (в последствие стана фотомодел и дори се снима в разни видеоклипове на чалга певици). Момчето имаше страхотно тяло още в 11 клас и си спомням, че ядеше пилешки пражоли и кисело мляко в час по литература :-)
Ям преди и след училище и затова на училище минавам само с 1-2 кисели млека ~ 1.2лв.
10.05.07
19:27
1ва смяна съм - ставам сутринта,отивам на даскало,там за периода от 7:25 до 13:10 съм на една меденка,после 6/7 дни съм с мойта приятелка до към 16 (като през това време се занимавам с по-интересни неща от яденето),таа 1вото ми ядене е в 17:00,после вечерям в 21 и лягам. Фитнесът,ако го има, го бутвам към 16 до 17. Както се досещате,не съм мръднал с 1мм от вече не помня и аз кога ама пък си живея живота,тренирам за тонус,не се вманиачавам,а силата си расте,и расте..Ръцете закучиха на 38.5 и то за 1вите 3 дни след тренировката за ръце,после отиват към 38 и така до тренировката...Преебавка голяма е тва даскало,пък сега не мога да беля яйца на последния чин.Жалкото е,че си взех протеин на Ултимейт Нутришън за 85лв,пък хем го пия,хем не се опитвам най-елементарен режим да спазя, и то се обезмисля всичко. Решил съм от юни месец да променя коренно всичко,тъй като съм абитуриент на 23ти и оттам след като няма какво да ме спре,се стягам малко.И да се изфукам,имам 5.92 на предварителния (който се зачита).
Айде със здраве
Ето го режима: http://www.bb-team.org/forums/viewthread/25296
Аз съм ученик и си нося храната в училище така че не пропускам нито едно хранене от посочените в режима. От 5 дни го спазвам.
пилешки гърди 6,60 лв/кг
неполиран ориз 1,60 лв/кг
овесени ядки 1,15 лв/500гр
на ден 4,42 лв
Аз отдавна не съм ученик, но по време на ученическите години постигнах най-голям прогрес. Изцяло наблягах на храната (нямах много средства за добавки). Тогава ядях МНОГО!!!
Сутрин в къщи закуска яйца+хляб+сирене
голямото междучасие хамбургер с пилешко филе+ ролца от раци + кис. мляко + вафли
към 6-7мия час отново кисело мляко+нещо (вафли, фъстъци, закуска)
за обяд в къщи каквото има за предпочитане пиле или яйца + много “манджа” и хляб
ТРЕНИРОВКА
след тренировка боза, вафли и всичко каквото мога да поема
вечер задължително месо + ориз
и преди да си легна мляко
Тогава метаболизма ми беше досат бърз и не бях много мазен, но искам да ви кажа че в основата е ЯКО хранене. И с такива глупусти като една меденка до обяд ЯК няма да станеш!!! Никой не е станал няма и ти!!!!!
В даскало много ясно си вкарвам две хранения, не мога да ги пропусна в никакъв случай :-) Сутрин в 7:00 закусвам, след това в голямото междучасие/10:30/ си нося варен ориз и към 13:00 между часовете вкарвам порция ориз с пилешко месо ;-) Разбира се зависи какъв е режима, но в общи линии си нося яйца,ориз,пилешко...Общо ми се събират към 7 хранения дневно и не срещам никакъв проблем в изпълнението им вече 3-4 месеца ;-) Респект!