11.05.07
19:09
здравейте, момичета и момчета! :) много ще се радвам, ако някой от вас успее да ми даде съвет. подарихме си гребен тренажор с идеята за по-редовни тренировки. как, обаче, трябва да се случват упражненията, за да постигна :-) бързо така мечтаното сваляне на излишните килца и стягане? и въобще, тренировките с гребен тренажор за какво са по-адекватни - за стягане на мускулатурата, или за отслабване? предварително се извинявам за може би наивния си върпос, но съм начинаеща, така че искрено ще се зарадвам на мненията и съветите ви! желая ви усмивки!
11.05.07
20:01
Тренирах гребане известно време, като гребният тренажор беше част от “физическата подготовка”. Положително съм настроен, ако говорим за изгаряне на мазнини, но също така мисля, че той, както и други подобни упражнения, е “адаптивен” - с други думи организмът привиква. Не го изтъквам като минус, но мисля, че е факт, който ще даде своето отражение след няколко месеца редовно спортуване.
Понятие “стягане” не съществува за мен лично, звучи ми изключително отнесено от темата. :) Със сигурност ще повишиш силовата си издръжливост, тонизираш мускулатурата и също така да “махнеш” ненужното по проблемните зони. Пробвай да правиш три кардио тренировки (ако можеш сутрин на гладно ще е чудесно) и виж как ще ти се отрази след 3-4 седмици.
Все пак нека не забравяме и хранителния режим. :)