Татуировки!!!

11.05.07
11:36

Нека всеки изкаже мнение за татосите,какви харесвате и какви имате!!!
Все пак един татос стои савсем ралично на един трениращ човек,отколкото
на отпусната поничка!!!

HE

11.05.07
13:14

Харесвам татуси и съответно си имам един отпреди 7 години - направих си го като подарък за 20-тия си рожден ден.

п.п. Ето линк направо да видите - http://img.photobucket.com/albums/v338/undisputed/DSCF0074.jpg

Мнението беше редактирано от head_hunter на 11.05.07 13:20.

11.05.07
13:21

имам си един на едното рамо(трибъл) и съм замисли и още един за другото, ама кога ще стане ......  :-/

11.05.07
13:29

Харесвам едноцветни семпли мотиви, имам един малък трайбъл на кръста. Имам идеи за още 2-един малък на крака и един голям отстрани на торса, които все се каня да осъществя...може би преди лятото ще успея поне с малкия. Иначе място на което адски много искам да имам татус е предмишницата, но не бих го направила, защото ми се иска да може да се скрие при нужда.

11.05.07
14:00

Аз сега ще си правя вълк на дясната плешка но все още немога да си избера.Ако някои може нека даде линк :)
Болеше ли много ?:P

HE

11.05.07
14:20

Ами не е като да не боли, но не е и нещо непоносимо  ;-)

11.05.07
14:25

Съгласна. Боли, но...нека го кажа така, посещението при зъболекар е по-неприятно от правенето на татус.  ;-)
Мотив не бих избрала готов, добрият татуировчик не работи с каталог, а ти прави нещо индивидуално.

Мнението беше редактирано от Tralfamadorian на 11.05.07 14:26.

HE

11.05.07
14:30

И аз си избирах от каталог при момчето което ми я прави - към 2 часа избирах татуса и още толкова я прави

11.05.07
14:37

Леле бая болка ще имам да вземам значи!!Дано само да не припадна че и това ми става от страх!
Ще глатна 2 валерияна haha :)

11.05.07
19:12

казано от Dekata на 11.05.07, 14:37:

Леле бая болка ще имам да вземам значи!!Дано само да не припадна че и това ми става от страх!
Ще глатна 2 валерияна haha :)

За това вземаш някой с теб за кураж.  :)

11.05.07
19:33

Момиче вземаш с тебе и за да излезнеш женчо ше стишкаш зъби пред мацката  :-)

11.05.07
19:40

Е не е чаааак толкова страшно, особено ако не е директно върху кокал. На времето аз като си я правех се подложихме доста народ в рамките на седмица и нещо под иглата, тия, които не държаха на болка или много ги беше страх или пък си правеха огромни мотиви на много чувствителни места прибягваха до  помощта на добрия стар спирт. Вкарваш едно прилично количество водка (или там каквото пиеш) и си номер едно. Само гледай преди това да си избрала татуса, че отиде после за цял живот  ;-P

11.05.07
19:57

ММ да трябва да взема някои пич с мене!!!
Как ти се струва на плешката дали ще боли много?

Мнението беше редактирано от Dekata на 11.05.07 20:02.

Имал съм множество татуировки - като се почне от количка, спайдърмен, та дори до традиционната котва. Добре, че ги махнаха тези дъвки от пазара, голяма краста си беше (преди 12 години :)).

11.05.07
21:19

Само да попитам (тези които имат) не се ли деформират вследствие мускулния растеж?

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 11.05.07 21:19.

11.05.07
22:05

@Dekata На плешката си прави една позната и твърдеше, че не било страшно. Общо взето зависи от това какво има под татуса-колкото  повече сланинка (или просто дебела кожа), толкова по-малко усещаш болка  ;-) Не го мисли толкова, не е най-приятното нещо на света, но със сигурност не се умира, така че ако наистина искаш и си решила важи само “трай бабо за хубост”  :-)

@МОНСТАРА Личен опит не мога да споделя, нямам върху мускул, но предполагам следното-мускулен растеж=>кожата се разтяга=>татуса става по-блед и евентуално му излизат бели петънца (тях така или иначе ги има, защото е почти невъзможно да се покрие плътно на 100% някакъв участък с иглата без да се пропусне тук таме. )=>най-много да се наложи да се запълнят или да се повтори цялото. Някой с опит, че и на мен ми стана интересно?

Доколкото знам Жоро (head_hunter) в една тема от есента някъде беше казал, че неговата не е мръднала в случая. Темата беше точно за това - дали при растеж на мускулите се разтяга татуса. Той следи темата така и така и ще даде информация.

12.05.07
04:17

Моята е на плешката - вижда се на аватара. Това е орхидея, символ на съвършенство, това към което винаги се стремя. Хубаво е татуса да изразява теб самия, да ти пасне на тялото и чуствата. Казвам го, защото тази картинка остава завинаги на тялото ти и хубаво да прецениш, каква точно да си избереш, не след известно време да съжаляваш задето си я направил. Много е важно татуистът да е добър, за да не те окипази! Болеше само на кокалите, няма от какво да се притесняваш при самото рисуваме не боли много, боли после..... :coolgrin:

12.05.07
07:48

Благодаря много на всички :))

12.05.07
08:03

Winnie в тази връзка да те питам ти къде си се рисувала? Може на ЛС, за да не забозваме. Благодаря!

12.05.07
09:58

Вие говорите за плешката ,ми на Тайсън татуса около окото как ли го е изтърпял...ама той е животно де ,има си хас да търпи бичове по главата,та една игла ли ще го уплаши ]:)

HE

14.05.07
10:17

казано от Jorku на 11.05.07, 22:55:

Доколкото знам Жоро (head_hunter) в една тема от есента някъде беше казал, че неговата не е мръднала в случая. Темата беше точно за това - дали при растеж на мускулите се разтяга татуса. Той следи темата така и така и ще даде информация.

Действително татуса не е мръднал просто като информация когато си го правих бях 54 кг.  :red: , а сега съм към 80 кг. и не се е променил като форма, няма бяли петна по него изобщо седи си както когато си беше направен.
Сега може би тук е мястото да спомена, че е важно също кой ти го прави, как го прави и с какви материали работи това е пряко свързано с качеството на татуса. По мое мнение - не давайте на аматьори да експериментират върху вас  ;-)  виждал съм такива татуси - кофти гледка.

14.05.07
13:15

много са важни мастилата - трябва да са хубави.на мен ми разправяха, че лятото не трябвало да се прави татус, но първия си го направих в края на юли (преди 2-3 години) и досега нямам никакъв проблем с избледняване.

15.05.07
11:54

Ти каде тренираш в Бургас???Да и аз реших да си я направя есента!!
Някакав маняк един от наи добрите България щял да идва в Бургас и тогава ще ме надраска надявам се!

24.05.07
10:53

смятам тая зима , живот и здраве , да се ошаря като детска книжка от 3 лева :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1