12.05.07
00:56
искам хората които са ползвали продукти от серията ANIMAL кажат дали са доволни и с какви впечатления са останали.
Анимал Пъмп - повече от доволен.Един единствен продукт, но вътре има всичко.Имам и лог за него.
Анимал Кътс - интересен профил, липсват някои ключови съставки.Дотук са хубавите неща.Най общо казано има всичко, но в нищожни количества.2 пъти съм го пил и не останах доволен.
казано от emzo на 12.05.07, 06:22:
Анимал Кътс - интересен профил, липсват някои ключови съставки.Дотук са хубавите неща.Най общо казано има всичко, но в нищожни количества.2 пъти съм го пил и не останах доволен.
това само за кътса е нали не е за пъмпа ?
Аз пия Animal Pump…Ами неслучайно му е такова името...Дава супер фокус на тренировката...
Edit:И стига за доста време,ако го взимаш само преди тренировка,а в почивен ден пиеш само креатин...
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 12.05.07 07:55.
за анимап пак,стак или флекс имали някакви отзиви.А какво мислите липо 6 или анимал кътс кое е по- добро.ОТ Анимал пъмп задържа ли много вода защото не искам да стана кръгъл?
12.05.07
10:47
Няма да станеш кръгъл. Animal pak го хвалят много. Стака доколкото съм чел също. Там обаче има някакви разновидности - мстак, стак2, стак 3.
13.05.07
15:49
Animal Pak-a си е задълже за мене...харесва ми има много неща вътре,не са само витамини.Пъмпа го почвам след 2-3 дена че тъкмо ми всърши цикъла с Cell Tech Hardcore-бтв тоя продукт е уникален.С него и протеина(при несериозно хранене) дигнах 4 кила за 1 месец чисти!Не съм задържал много вода така че най много половин кило да сваля.Който има пари да поръчва НА МОМЕНТА няма да сгреши,но само не зимайте фут пунш че след него едвам се сдържах да не драйфам.
13.05.07
15:58
M-stack - боклук
Cuts - 5/10
08.06.07
07:46
Скоро ще пия Animal Cuts пък да видим :) Като го джарна, ще пиша :) Иначе Animal Pak-a адски много го хвалят навсякъде :)
казано от InDaHEad на 13.05.07, 15:49:
Animal Pak-a си е задълже за мене...харесва ми има много неща вътре,не са само витамини.Пъмпа го почвам след 2-3 дена че тъкмо ми всърши цикъла с Cell Tech Hardcore-бтв тоя продукт е уникален.С него и протеина(при несериозно хранене) дигнах 4 кила за 1 месец чисти!Не съм задържал много вода така че най много половин кило да сваля.Който има пари да поръчва НА МОМЕНТА няма да сгреши,но само не зимайте фут пунш че след него едвам се сдържах да не драйфам.
Една опаковка ли изпи за месец... Щото гледам за пълен ефект го дават да се пие минимум 8 седмици :) Пиши ми на ЛС да обсъдим продукт плс :)
Мнението беше редактирано от Fitness Freak на 08.06.07 07:51.