Nestle Fitnes

GH

11.05.07
20:17

какво мислите за тази храна подходяща ли е за закуска като искам да отслабвам

И аз съм се замислял за това чудо и все забравям да му видя хранителните стойности в някой по - голям магазин... Ако някой знае да ги каже.

Помня че имаше около 70гр въглехидрати като 15гр захар на 100гр.

GH

12.05.07
08:22

е фитнеса едва ли можеби другите днеска ще видя
и ще ви кажа

12.05.07
08:24

Със сигурност имат захар.Поне преди време тези, които гледах имаха.

12.05.07
08:36

Чиста реклама. Не е по-”диетично” кой знае колко от подобни продукти. ПРосто името увлича. Има5-6 грама по-малко захари на 100 грама продукт (цялата кутия е 375 грама)и 2-3 грама по-малко мазнини на 100 грама продукт. А като се има предвид, че една закуска е 30 грама - 2 грама захар е смешно количество.
Съдържа: 87,7% Пълнозърнеста пшеница (45,9%) и ориз. Захар (предимно кафява), сол, глюкоза (сироп), натриев фосфат, Е 306.
Хранителни стойности на 100 грама:
Протеин 7,5 ; Въглехидрати 79,2 от тях захар - 17,2, Мазнини 1,3 от тях ненаситени 0,4 Калории 358.
Данните са от саит с потребителски оценки. Хранителните стойности леко варират в различните оценки - от 78 до 82 грам въглехидрат на 100 грама продукт. Обаче не е съществена разлика.
Цената няма да коментирам. За същите пари какво може да се купи също.

GH

12.05.07
08:47

Значи няма смисъл да го ям
аре плс кажете какво мога да комбинирам с прясно мляко на закуска

12.05.07
08:52

Първо махни прясното мляко от закуската и тогава мисли какво да комбинираш.. :lol:

12.05.07
10:41

Ах това мляко :)

А бе вие с тва мляко се побъркахте!нищо си му няма на млякото и спокоино всеки може да си го слага в овесените ядки например.Вие да не мислите че профитата не гълтат мляко.Тва кадето го пишат по списаниа и саитове с дити на профита са пълни идзмислици.и те са хора и те обичат да им е вкусно а от едни овесени ядки бяз малко можеш най-вероятно да се изповръщаш и да върнеш важни хранителни съставки кото си приел по-рано!

GH

12.05.07
18:50

точно така млякото нема да го ям секи ден НО си е задължително и освен тва пия обезмаслено

12.05.07
18:53

казано от ghettoking на 12.05.07, 18:50:

точно така млякото нема да го ям секи ден НО си е задължително и освен тва пия обезмаслено

Не е задължително, а безсмислено.. и няма значение дали е обезмаслено, защото не е проблема мазнините, а лактозата..

GH

12.05.07
19:09

еми нз аз съм на 17 и ми казаха че докато раста и ми се развиват костите просто без Ca не може

12.05.07
19:26

казано от ghettoking на 12.05.07, 19:09:

еми нз аз съм на 17 и ми казаха че докато раста и ми се развиват костите просто без Ca не може

А защо пък си мислиш, че само в прясното мляко има калций..

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 12.05.07 22:57.

GH

12.05.07
19:41

ми нз просто ми казаха че не можело без мляко ти кво препръчваш :) ?

12.05.07
21:33

казано от ghettoking на 12.05.07, 19:41:

ми нз просто ми казаха че не можело без мляко ти кво препръчваш :) ?

Без мляко не могат сукалчетата, пък и това дето го смучат да е малко по-различно.. всъщност прясното мляко е безсмислено за консумация от възрастен човек ( е освен ако не си със запек, ама и тогава има по-добри решения ), защото много малко от него се усвоява, а някой хора имат и непоносимост към лактозата ( е повече ги има в северните страни, но и тук има доста такива хора ), което още повече обезсмисля консумацията му.. някои пият, някои не им пука.. аз лично не виждам смисъл да консумирам нещо от което нямам полза по никакъв начин.. овесените ядки винаги може да си ги ядеш с кисело мляко/вода + 1/2 лъжици мед.. иначе калции има предостатъчно в кашкавала, сиренето, спанака, фасула и други .. даже сега гледам една таблица и според нея кравето мляко се нарежда на 4то място по съдържание на калций.. на първо място е тофуто ( сирене от соя )..

p.s. написаното по-горе е лично мнение и не обвързвам никого с него..

Мнението беше редактирано от Crazy_With_Razor на 12.05.07 22:57.

ИВ

13.05.07
10:46

Абе толкова ли е трудно да си купите 1 пакет чисти овесени ядки ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1