Как да си оправя тялото

WE

13.05.07
10:25

Значи аз съм на 15 години.176 см съмв исок и тежа 62кг.Проблема ми е в корема.Преди 2 години бях много дебел но сега порастнах и що годе всичко се орправи заразлика от корема имам проблем.Той е следния.Много ми е голям ханша нз как се мери.Значи под гърдите мие 73см и на корема ми е 77.Правя за долна и горна част преси.5х20 обикновено.Храната ми не е здравословна само.Почвам да бягам искам да намаля малко ханша това може ли да стане и ако може някой да ми даде своето скупе който примерно е бил леко мазен в корема и после се е оправил.И ми е мнгоо бяла кожата трябва да фана тен,защото като цакна лапмата в коридора изглейдма мнгоо дебел в корема и мазен  апък когато изгаса уж се оправя но ми е голяма талията.Зарната ми са виснали и са големи ужас е.Ако направя диета искам да ви попитам дали ще висне всичко или ще се оправи даже ще намалеят зарната :D

Темата беше редактирана от westwoodbs92 на 13.05.07 10:53.

ER

13.05.07
11:15

Мини на НВД във форума има хиляди такива диети и в сайта също.За да ти се намали талията прави всички видове коремни ни преси освен за косите(страничните коремни преси),защото така ще ти се разшири ханша.Почни да бягаш и да тренирашредовно.Но разбери че иска време много време.Не става за ден,седмица,месец или година.Всичко това трябва да ти стане начин на живот.Капиш?

WE

13.05.07
11:21

Еми аз с диетата ще отслабна за 1-2 седмици.Но са опасявам,че зърната ми още повече ще ми виснат :(.Някой да има опит в тази област.Да е бил така .Да пише

13.05.07
11:45

бате нз какви са ти зърната ама сичко става с постоянство,добра храна и здрава тренировка.Така че виж в сайта кои са добрите храни избери си и тренировачна програма и започвай

13.05.07
12:47

Има и ген :-)

WE

13.05.07
15:35

1 ден:

Закуска: 1 чаена чаша кафе без захар

Обяд: 2 твърдо сварени яйца

Вечеря: парче сварено месо и салата с лимон по избор

2 ден:

Закуска: 1 чаена чаша кафе без захар, сухар

Обяд: 2 твърдо сварени яйца

Вечеря: шунка, салата, 1 ч.чаша кисело мляко без подсладители

3 ден:

Обяд: зеленчуци, плод

Вечеря:2 твърдо сварени яйца, шунка, салата

4 ден:

Обяд: 2 твърдо сварени яйца, сок от моркови

Вечеря: парче сварено месо и салата с лимон по избор

5 ден:

Закуска: настърган морков с лимон

Обяд: печена риба и домати

Вечеря: не се яде

6 ден:

Обяд: 200 гр варено пилешко месо и салата

Вечеря: 2 твърдо сварени яйца и настърган морков

7 ден:

Обяд: парче месо, кисел плод

Вечеря: може да се яде всичко

От това може ли да ми виснат още повече зърната.Или ще отсабна :)

13.05.07
18:31

Според мен няма да издържиш много на тази хранителна програма, защото е много бедна на хранителни продукти. Яж повечко плодове и повечко белтъчини. Прибави поне още 1-2 приема на храна- преди и след тренировка(следобяд). За вечеря може да си позволиш пилешка, телешка или рибена супа, пилешка пържола или тешко месо(вместо шунката), а със зелената салата може да прибавиш 2 варени яйца- това са белтъчини, които ти трябват за запазване на наличната мускулна маса, а относно въглехидратите - просто гледай да си на минимум, не изобщо да ги няма.Сутрин на гладно кафето не е особено полезно, затова може да изядеш един банан преди него.

http://www.bb-team.org/forums/viewthread/25365/  НЕ ПУСКАЙ ЕДНАКВИ ТЕМИ НА РАЗЛИЧНИ МЕСТА. ДРАЗНЕЩО Е !!!

Мнението беше редактирано от Martinakiss на 13.05.07 18:33.

LO

14.05.07
19:06

Човек имах същия проблем със зърната.Значи като почнеш да тренираш редовно и понатрупаш ММ в гърдите ще дойде време за релеф.Като орелефиш гърдите зърната ще ти станат нормални.Поне при мене беше така.Мисля,че цялата тая история идва от пубертета и хормоните

14.05.07
19:34

казано от No_WaY на 13.05.07, 18:31:

.. Яж повечко плодове и повечко белтъчини...

Не са удачни в диети за отслабване- съдържат захари- най-добре да хапва много зеленчуци, кисели млека(о,01 %), пилешко-бяло, яйца, но и необходимото количество въглехидрати - овес, ориз, черен хляб

14.05.07
19:43

казано от Erolat на 13.05.07, 11:15:

Мини на НВД във форума има хиляди такива диети и в сайта също.За да ти се намали талията прави всички видове коремни ни преси освен за косите(страничните коремни преси),защото така ще ти се разшири ханша.Почни да бягаш и да тренирашредовно.Но разбери че иска време много време.Не става за ден,седмица,месец или година.Всичко това трябва да ти стане начин на живот.Капиш?

Да се дава НВД на 15 годишен според мене не е удачно.Да лишава организма от вещества във времето на разтеж не е добре.Нека да има режим на хранене и да тренира за мускулна маса,защото 62 кила при тоя ръст са малко

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1