въпрос за гърдите

14.05.07
12:14

5 упражнения много ли са за гърдите примерно
лег
полулег
флаис-лег и полулег
кросоувар или някое от другите упражнения на същата машина с кабелите
целта ми е маса
питам дали 5 са много защото с 4 по някой път не усещам достатъчно натоварване и имам чуството че не съм се напомпал добре какво мислите вие

14.05.07
12:33

Aз и с три си докарвам адска мускулна треска, пък де да знам при теб как е. :)

14.05.07
12:40

еми с 4 упражнения имам някаква мускулна треска ма не е кой знае какво а по миналата седмица като правих 5 и после имах доста по голяма мускулна треска

14.05.07
13:04

Аз вдигам почти до макс. Изкарвам едвам по 5 повторения, за 6-тото напъвам и с ушите дори  :ahhh:
Правя полулег, а после и лег.
3-то упражнение ми е полулег с дъмбели, при него правя 3 серии с по 8-10 повторения и на следващия ден - оХ.
Пробвай така  с 3 или 4 упражнения пък, то при всеки си е различно.
5 упражнения ми се струват наистина много. Гърдите са голяма  МГ, ама чак пък толкоз.  :P

Мнението беше редактирано от 6th на 14.05.07 13:05.

Качи килограмите приятелю. Тия дискове из залата не са за интериор :)

14.05.07
17:48

правя 3 упражнения за гърди по 4 серии и всеки път имам лека мускулна треска.и не мога да се оплача от гърдите.
явно килограмите ти идват малки

14.05.07
18:57

ок благодаря ви за мненията ;-)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1