08.12.04
02:04
Време е и аз да си кажа болката...Проблемът е следния.Получих травма на левия лакът.Болеше страшно дори и при най-малкото натоварване.Пример - само пазех един приятел на лежанката и леко му помагах дигайки тежестта.Не съм тъп - спрях тренировките НАПЪЛНО.Купих си Глюгозамин и започнах неговия прием.Уча в художествената гимназия,все пак тия ръце ще ми трябват и да рисувам,тъй че не бързах.След 2 дена,почивката ще стане - ДВУМЕСЕЧНА.Болките в лакътя напълно изчезнаха и мисля да се връщам в залата. :twisted: Въпросът е,че при сгъване и разгъване на ръката усещам някак си...странно е.Като,че ли усещам и чувам движението на сухожилията.Да се връщам ли в залата или това,че болката я няма не означава нищо?
Благодаря ви предварително.Желая само здраве на спортуващите.
Здраси! Бягай в залата :D , но умно! Упражненията, при които имаме разгъване в лакетната става прави внимателно с много малка тежест. Качвай килограмите по съвсем малко на всяка следваща тренировка. Убеден съм, че до месец няма да има и следа от кунтузията, но винаги имай едно наум, като решиш да се повишиш работната тежест.
Поздрави!
08.12.04
12:27
Върви при лекар - ортопед. Да ти повърти малко ръката и да види как реагира ставата на различните движения, евентуално да ти направи и снимка. Самият факт, че усещаш след два месеца почивка нещо да не е наред, може да означава по - голям проблем.
Разбира се, може и просто да си втълпяваш, но все пак е добре да се презастраховаш.
08.12.04
23:05
Да и аз мисля,малко преди да започна 1вата си тренировка да отида на лекар.Установих какво ми е - болката вече я няма,остана само звука при сгъване и разгъване на лакетят ми.Къде ли има ортопед - Пирогов?
Най- добре отиди при личния ти лекар да ти даде направление. Щото в Пирогов е кофти.
09.12.04
16:44
Във всяка болница има ортопед. Той отговаря за счупвания и травми.
Предполагам, че и да не идеш при най - добрия, все пак ще схване проблема със ставата и ще може да ти помогне. Това са често срещани проблеми...
09.12.04
22:18
Мерси,ще пиша пак,след прегледа.Дано всичко да е наред.Нямам търпение да подновя тренировките!!! :twisted:
15.12.04
20:18
по-добре отиди първо при личния лекар той че прати на некой ортопед :) сам да отидеш не е най добрия вариант защото кой знае на какъв “касапин” ще попаднеш ахаха а и повечето доктори в пирогов гледат да се застраховат кат ти кажат нещо от сорта “емиии нема тренираш 6месеца” или “еми ще то сложим гипс за всеки случай” абе гледаи да си сигурен дали човека срещу теб ти мисли наистина доброто :) успех
20.12.04
23:56
Всичко мина.Ходих при супер добър,който на всичкото отгоре ми се пада-а...(на мен никъв,ма на кръщелницата ми се пада приятел) и отивам днес значи.Разбра,че съм негов човек и не ми каза нищо от сорта на - “не,не няма да тренираш повече!” или както ти каза “6месеца почивка”,ами ми вика - “Тренирай си,не се пресилвай,нишо ти няма за сега.Наеш ли,че и аз някога тренирах - имах страшна преса,а погледни ме сега и се хили... :P :P :P “Баси пича!Ами хора...тва беше.Супер,че ми няма нищо.Утре мисля да отпочвам,както се казва! :twisted: :twisted: :twisted:
21.12.04
20:39
хехе :) честито , ае почваи се че иде летото след 5-6 месеца аха :D