26.09.04
21:25
Тренирам от около 1 година и последните месеци докато трнирам правя едно упрайнение и нямам никаква енергия да доварша тренировката си. Взимам креатим, глутамин, пия и гейнарче, храня си се добре, и незнам какво става, никакав напредак и пална липса на енергия. Моля някои ако можв да ми каже какво да правя или да приемам допалнително. Предварително благодаря.
И аз имах подобен проблем и при мен се оказа че е от липса на витамини ! Непрекъснато ми се спеше , нямах сила за нищо ! Взех си Centrum по 1 таблетка на ден + Carbo на Nutrim (което според мен е наи добрия им продукт) 30 мин. преди тренировка и такова нещо като умора ти изчезва от речника :lol: . Centruma ти е 24 лв и carboto 5 лв . и така ......... дано ти е полезно !!!
26.09.04
23:09
ано имаш нужда от витамини и минерали ( а ти имаш ) си вземи AnimalPak това е истината и точка по вапроса.
тренировката ми е някаде не пове4е от 1 час поради недостига на сила и енергия. аз взимам и витамини тези на суправит, разтворимите. незнам какав е проблема, мойе да имам малко нуйда от почивка. мерси за отговорите.
27.09.04
22:27
Вземи си седмица почивка, спи повече, прегледай си хранителния режим.
За почивка, почивай, обаче остави тия разтворими таблетки на бабите :wink: . Комплексни витамини на специализирани фирми като UNIVERSAL или ULTIMATE NUTRITION би трябвало да ти свършат работа (но са значително по-скъпи). Добри енергетици са тези с гуарана и женшен в тях. Има Energy Elixir на NATURE’S PLUS и Energy Pak на UNIVERSAL.
И напоследък и при мен е така.
Напомпвам се на макс ама силата ми изчезва бързо....
Креатина май ми е гаден...треа да го сменя...а днеска спах 12 часа и лежах и ядох цял ден, а нямах много сила....
09.12.04
00:08
е мнооо бе 12 часа не дей спа толкова че се отпускаш и после през целия ден ще ти е марзеливо/поне при мен и така/
09.12.04
01:16
Всички забравяте витамин С! При мултивитамините дозата му не е много висока а за целите които с тренировките се поставят има завишена нужда от витамин С! Той играе огромна роля във възстановителните процеси, преборването с микротравмите и микрозагнояването на тъканите вследствие на тренировките (мускулна треска). От известно време приемам витамин С на ПРАХ! Супер е! 100 гр. за 5 лв в една сладка кутийка с капаче. Вече имам 5-6 кутийки и си ги пълня с протеин-дози, като съм навън (хе хе ) Както и да е, на прах е много добре, защото може да се забърка с всичко - с вода със сок с протеиновия шейк след тренировка и т.н. Препоръчвам 1, 1.5 гр. на ден разделен на 2-3 приема!
А.. има го по аптеките, но не във всички
09.12.04
17:39
А на хапчета от 100mg по колко да гълтам на ден. Вземам по 3 на ден ама не знам дали е добре чуда се да ли да кача още с2 хапа и да станат по 5 на ден. Така май най-добре а, какво мислите???
09.12.04
18:04
няма проблем да взимаш по 1 грам витамин С на ден, на няколко приема => 10 хапчета. Чувал съм го от лекари, чел съм го, и зъболекарката ми го каза наскоро. Ако чувстваш настинка или имаш мускулна или рани и т.н. може и повече от грам да се приема!
09.12.04
19:40
Абе помогнете на момчето бе! Не се *** с това витамин C.
Понеже съм добричък :roll: ето накратко:
1. Аптеката - витамини Центрум.
2. Почивка - 2-3 седмици.
3. Почваш дигането - преди тренировка наблягай на бавните въглехидрати - вземи си овесени ядки например и муай здраво!
Избягвай всичко сладко (шоколади, кроасани, вафли, понички, мед) - с една дума - всичко, което кара инсулина ти да скача. Хапвай тестени работи (макарони, спагети, ЗАЛЕНЧУЦИ) и не забравяй заедно с тях храните богати на БЕЛТЪК (ти си знаеш кои са надявам се).
4. Преди тренировка пий едно кафе и 1 апирин (ако имаш проблеми със стомаха зарежи аспирина).
5. Сън - поне 8 часа, но не прекалявай. Наистина може да станеш ленив. Организма ти продължава да спи, т. е. работи на бавни обороти в “икономичен” режим и силата и издръжливостта ги няма никакви.
6. Гледай да ти се събират поне 1.5 грама протеин на кг телесно тегло.
7. ВАФЛИТЕ - работят но НЕ във твоя случай!
Ако си решил да дигаш МАX само едно упражнение (тяга, клек) и тренировката ти трае не повече от 30 мин. тогава ще има ефект, и то як!
Един приятел преди клек “хапваше” 2 кифли с шоколад, с две бози и два банана и вместо със 150 сериите си ги правеше 170…. :D
Ако след 2 месеца няма подобрение тичай на лекар.