15.05.07
10:41
Здравейте!Проблема ми е следния...Близо 2 месеца не бях ходил на зала и се изоставих тотално.Ефекта е огромен мазен корем а иде лято и нямам намерение да съм така.Досега добавки за чистене не съм ползвал и искам да ми препоръчате какво да си взема за долу горе 200 лв. старт после мога да влагам още.Нещата с тренировката и храненето са ми ясни, но с добавките хич ме няма :) Казвайте кво да пазаря, че да ги махам тея мазнотии от мене че ме е срам да ходя по улиците!Днеска се завръщам в залата и повече няма прекъсвам за толкова много!!!!Успех на всички които се занимават с този страхотен спорт!За инфо-182 см. съм висок, 100кг тежа, много голяма талия(срам ме е да кажа ама айде-104), 39 ръце 120 гръб...очаквам мнения
Кога смяташ да почваш чистенето?Склонен ли си да изчакаш няколко седмици?В БГ класните продукти са нереално скъпи...Цаката е поръчка от американски сайтове,а за това се иска търпение...
Edit:А и по магазините ги няма повечeто от най-добрите добавки...
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 15.05.07 11:17.
15.05.07
12:42
L-Carnitine + Animal Cuts + кардио + диета!
диетата я почнах от днеска също и тренировките кажете как става с поръчката от чужд сайт....
казано от fe2_vanio на 15.05.07, 17:14:
диетата я почнах от днеска също и тренировките кажете как става с поръчката от чужд сайт....
Еми трябва да имаш международна дебитна или кредитна карта,с която да може да се разплащаш...Сайтът е www.netrition.com ,а поръчката не е голяма философия...Продуктите идват за различен период от време-от 7 дни до 3 седмици и отгоре може да се бавят...Цените са меко казано добри в сравнение с тези по нашите магазини...За 200 лева може да си вземеш бая качествени неща...
Edit:Ето една примерна комбинация до 200 лева:
AST BCAA, 4500mg
Designer Supplements Basic Cuts
Designer Supplements Melting Point
Kaizen Alpha Lipoic Acid, 100mg
NOW ADAM Multi-Vitamin for Men
NOW Omega 3-6-9, 1000mg
Primaforce Lean Green
Edit2:За тези пари могат да се направят доста различни мощни комбинации съставки за топене,но освен тях,при сваляне,според мен задължително ти трябват BCAA,мултивитамини и качествени мастни киселини Omegа...Протеинът може да го набавяш от храната-ще ядеш основно белтъчини-месо,млечни продукти,яйца...
Мнението беше редактирано от 4oKuTo на 15.05.07 19:55.