Нещо за стягане на корема ... :(

DC

15.05.07
12:36

Така , тук е реда да се включат и милите дами във форума :)))
Искам да попитам някакъв продукт , крем или мазило за стягане на кожата на корема , свалих доста килца за кратко време , около 30 кг и  остана една много гадна висяща кожа на корема ... :( , която е трудно да се свие само с коремни преси.

Знам ,че на пазара е пълно с хиляди продукти за целулит и стягащи кремове , за това ви питам вас ... ако някой е ползвал нещо , което да има ефект - нека пише :)
Мерси много

15.05.07
13:57

В аптеките има една марка “Mustela”, че те имат един гел, за стягане за след раждане... :-)

Мнението беше редактирано от kyc-kyc на 15.05.07 13:58.

15.05.07
14:23

A този гел стяга само докато се мажеш с него нали :) ?

Пич аз поне не вярвам на тези мазила, имаш 2 варианта:
1. премахване на кожата (оперативно)
2. ако не е много - покачване на чиста мускулна маса, която да опъне кожата.Процес много бавен и много труден.

15.05.07
15:00

казано от emzo на 15.05.07, 14:23:

A този гел стяга само докато се мажеш с него нали :) ?

Мне, докато кърмиш.. %-P :-)

казано от emzo на 15.05.07, 14:23:

2. ако не е много - покачване на чиста мускулна маса, която да опъне кожата.Процес много бавен и много труден.

...А пък мускулите, за разлика от гела- не са само докато тренираш...:-)  Качваш еднократно и после цял живот не се занимаваш- кожата ти си стои изпъната и стегната... :-)

А сега сериозно:
Ако не е много, с времето кожата ще се събере и сама- просто това е един по- дълъг и по- бавен процес.. Ако си млад ще стане по- бързичко даже..
Ако е много кожата, е по- трудно.. Имам приятел, който свали 40 кг и кожата също доста увисна.. Той каза, че се е събрала за година, година и половина.. Сега е в перфектна форма..
Разните мазила помагат, но не като с вълшебна пръчица.. Истината е, че трябва време...

15.05.07
19:30

казано от kyc-kyc на 15.05.07, 15:00:

Ако не е много, с времето кожата ще се събере и сама- просто това е един по- дълъг и по- бавен процес.. Ако си млад ще стане по- бързичко даже..
Ако е много кожата, е по- трудно.. Имам приятел, който свали 40 кг и кожата също доста увисна.. Той каза, че се е събрала за година, година и половина.. Сега е в перфектна форма..
Разните мазила помагат, но не като с вълшебна пръчица.. Истината е, че трябва време...

Ох, успокоих се! :-) Истината е, че напоследък и аз имам проблем с отпусната кожа след свалянето и понеже имам още да свалям, проблемът най-вероятно ще се усложни. Слава богу, че има хора, свалили повече кила от мен и все пак са се “събрали”... Дано и с мен да стане, да се надяваме, че не съм много дърта за това... :-P

15.05.07
19:48

Той беше “по- дърт” от тебе, когато ги свали, ако това допълнително ще те успокои.. :-)
А сега (вече от 6- 7 години) е с уникално тяло- красота! Като в предсъстезателна форма е целогодишно и няма и помен от увисналата кожа...

15.05.07
19:53

Супер! :-)  :coolsmile:

16.05.07
07:48

Здравейте!
Искам да ви споделя, за ваше успокоение, че кожата наистина се прибира след известно време. Аз съм живия пример за това, корема ми почти се намести, след раждане преди 8 месеца, но наистина трябва времето да си каже думата! С нищо специално не съм я мазала, така че явно сама се е свила. Очаквам още подобрение. Но, имам малка забележка - ако по кожата има стрии, вследствие на разтягане преди отслабването, то свиването после става невъзможно почти. Местата, засегнати от стриите си остават малко висящи, за съжаление... :roll:

DC

16.05.07
09:53

Мерси много ! :)
Оперативно няма да е , щото ми се овижда цената - искат 1800 евро в частна клиника по пластична хирургия в София за отстраняване на кожата .
Ще  си взема някакъв крем и ще чакам да видим какво ще стане , все някога ще се прибере, ако ли не - е ,  зимам кухненския нож , изпивам 500 гр домашна гроздова и ставам касапин :P - тва последното в кръга на шегата ;)

16.05.07
10:10

Предлагам, всяка една от дамите да предложи крем, който е пробвала и ориентировъчна цена.

16.05.07
11:36

Гелът, който предложих на “Mustela”- за въстановяване (стягане и прибиране) на кожата след раждане е френски, с цена 35- 40 лв, 200 ml.

Мнението беше редактирано от kyc-kyc на 16.05.07 11:39.

DC

18.05.07
14:48

Окей , мерси много .
Ще ме помислят за  родила ако си го купя от някъде , нищо ще преживея срама :P

15.08.07
09:20

Видях темата,опитай на Biotherm,скъпичак е но ефекта му е доста добър

Само искам да допълня, че “Mustela” държат на качеството си. Знам го от роднини които са го ползвали.

24.08.07
08:55

мой,
я моля те жземи да кажеш как отслабна толкожа много.
благодарско ;)

03.07.12
19:36

Може да опиташ и със студени душове, а също и разни храни спомагат, витамини и яко блъскане :D. То и аз като удавник за сламка се хващам, че от 117 за сега съм 83 и като се наведа имам провиснала кожа на корема. Но това с ледения душ ми се струва че има голям ефект.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1