15.05.07
12:36
Така , тук е реда да се включат и милите дами във форума :)))
Искам да попитам някакъв продукт , крем или мазило за стягане на кожата на корема , свалих доста килца за кратко време , около 30 кг и остана една много гадна висяща кожа на корема ... :( , която е трудно да се свие само с коремни преси.
Знам ,че на пазара е пълно с хиляди продукти за целулит и стягащи кремове , за това ви питам вас ... ако някой е ползвал нещо , което да има ефект - нека пише :)
Мерси много
В аптеките има една марка “Mustela”, че те имат един гел, за стягане за след раждане... :-)
Мнението беше редактирано от kyc-kyc на 15.05.07 13:58.
A този гел стяга само докато се мажеш с него нали :) ?
Пич аз поне не вярвам на тези мазила, имаш 2 варианта:
1. премахване на кожата (оперативно)
2. ако не е много - покачване на чиста мускулна маса, която да опъне кожата.Процес много бавен и много труден.
казано от emzo на 15.05.07, 14:23:
A този гел стяга само докато се мажеш с него нали :) ?
Мне, докато кърмиш.. %-P :-)
казано от emzo на 15.05.07, 14:23:
2. ако не е много - покачване на чиста мускулна маса, която да опъне кожата.Процес много бавен и много труден.
...А пък мускулите, за разлика от гела- не са само докато тренираш...:-) Качваш еднократно и после цял живот не се занимаваш- кожата ти си стои изпъната и стегната... :-)
А сега сериозно:
Ако не е много, с времето кожата ще се събере и сама- просто това е един по- дълъг и по- бавен процес.. Ако си млад ще стане по- бързичко даже..
Ако е много кожата, е по- трудно.. Имам приятел, който свали 40 кг и кожата също доста увисна.. Той каза, че се е събрала за година, година и половина.. Сега е в перфектна форма..
Разните мазила помагат, но не като с вълшебна пръчица.. Истината е, че трябва време...
казано от kyc-kyc на 15.05.07, 15:00:
Ако не е много, с времето кожата ще се събере и сама- просто това е един по- дълъг и по- бавен процес.. Ако си млад ще стане по- бързичко даже..
Ако е много кожата, е по- трудно.. Имам приятел, който свали 40 кг и кожата също доста увисна.. Той каза, че се е събрала за година, година и половина.. Сега е в перфектна форма..
Разните мазила помагат, но не като с вълшебна пръчица.. Истината е, че трябва време...
Ох, успокоих се! :-) Истината е, че напоследък и аз имам проблем с отпусната кожа след свалянето и понеже имам още да свалям, проблемът най-вероятно ще се усложни. Слава богу, че има хора, свалили повече кила от мен и все пак са се “събрали”... Дано и с мен да стане, да се надяваме, че не съм много дърта за това... :-P
Той беше “по- дърт” от тебе, когато ги свали, ако това допълнително ще те успокои.. :-)
А сега (вече от 6- 7 години) е с уникално тяло- красота! Като в предсъстезателна форма е целогодишно и няма и помен от увисналата кожа...
Здравейте!
Искам да ви споделя, за ваше успокоение, че кожата наистина се прибира след известно време. Аз съм живия пример за това, корема ми почти се намести, след раждане преди 8 месеца, но наистина трябва времето да си каже думата! С нищо специално не съм я мазала, така че явно сама се е свила. Очаквам още подобрение. Но, имам малка забележка - ако по кожата има стрии, вследствие на разтягане преди отслабването, то свиването после става невъзможно почти. Местата, засегнати от стриите си остават малко висящи, за съжаление... :roll:
16.05.07
09:53
Мерси много ! :)
Оперативно няма да е , щото ми се овижда цената - искат 1800 евро в частна клиника по пластична хирургия в София за отстраняване на кожата .
Ще си взема някакъв крем и ще чакам да видим какво ще стане , все някога ще се прибере, ако ли не - е , зимам кухненския нож , изпивам 500 гр домашна гроздова и ставам касапин :P - тва последното в кръга на шегата ;)
Предлагам, всяка една от дамите да предложи крем, който е пробвала и ориентировъчна цена.
Гелът, който предложих на “Mustela”- за въстановяване (стягане и прибиране) на кожата след раждане е френски, с цена 35- 40 лв, 200 ml.
Мнението беше редактирано от kyc-kyc на 16.05.07 11:39.
18.05.07
14:48
Окей , мерси много .
Ще ме помислят за родила ако си го купя от някъде , нищо ще преживея срама :P
16.08.07
09:58
Само искам да допълня, че “Mustela” държат на качеството си. Знам го от роднини които са го ползвали.