08.12.04
03:02
Тренирал съм и Джу-Джуци и ТАЕКWON-DO.Тренирах 2рото от 5 годишен,до към 10тата си година.Бях най-малкия в България,държал и издържал изпита за 1ви дан(черен колан),не при българин,а при съдия с друга народност.Степента е зачетена и в WTF(Световната Таекуон-До Федерация).След тва - зверската контузия.Докато се усетя - минали 6-7години и ето ме сега трениращ Бодибилдинг.Кво да ви кажа - по-добро от съчетанието Бодибилдинг-Таекуон-До просто няма.Машина за убиване!Тва ми е и целта де,не че съм такъв.Качвам още 20кг. мускулна маса и ето ме 100кг. с височина 188-189см.След това се връщам към “Таекуон-До”-то и...,както казах - Машина :twisted: !Чао.
08.12.04
10:20
:lol: Радвам се но не чух какъв ти беше въпроса :?:
И м/у другото може да обесниш как си ги качил тези 20 кила. С химия или без, дали са чисти и тн. ?
08.12.04
11:34
До тук съм качил - 13-14кг. без никаква химия,но за тези 20кг.,за които всъщност говорим - мисля още толкова да качвам,не че са факт. :P
По-здрави!
09.12.04
01:28
Значи в момента си 94 кила животно :D . Без химия :?: :!: :?:
Поздравления за добрите резултати. Ако не ти е проблем може да споделиш какви резултати имаш с железата - лек, клек, мъртва тяга и тн. М/у другото до колко тези кила са чисти?
11.12.04
22:00
Не бе,братле!В момента съм 78-79кг. - нищо особено.Казвам,че тия 20кг. мисля да ги качвам,без химия - тва е!
Само като видя “машина за убиване” и “1ви дан” в едно и също изречение ми е ясно, че още с канапче си вързваш кимоното. Моля те въздържай се от подобни постове, ако беше шега това, не беше много сполучлива.
19.02.05
14:15
Аз съм на 16 и тренирам Таекуондо от пет години-червен колан съм и очаствам на състезания-републикански и други-та така държа да се похваля че почти винаги съм в първите трима в мойта категория!Тренирам и фитнес но без да съм и опитвал каквато и да е химия-тия неща ме отвръщават!Метър и 73 съм за 70 кила...е вярно е че нямям огромна маса :? но поне мускулите които имам са очертани!А впрочем видях че има във форума един ``колега`` от БНС! :wink: Аз още не съм член на БНС но моите приятели и аз поддържаме същите идие като вас!Много се радвам че в наща за сега западнала държавица има хора като вас които все още се борят за нейното величие!Съветвам всички от тази тема и форум да отидат на тяхния сайт-адреса е показан на първа страница от тази дискусия в един от постовете.``Когато правото се превърне в безправие съпротивата е задължителна!`` :twisted:
18.08.05
12:06
lol…. Страна тема.. кво ли искаше да покаже автора с нея.. малко автореклама, може би се бори се повече фенове... :-)))) Секви хора секви идеали..
Бтв и аз съм тренирал таекуондо 4 години, точно преди изпита за черен колан се отказах и си останах с червен.. но това беше одавна.. Иначе в интерес на истината машина за убиване мнооого трудно ще станеш с този стил (WTF) всеки знае че това е най-мекия вариант на таекуондото в който са забранени ударите с ръка в главата и целия спаринг се върти около ритниците.. това е спортния вариант на бойното изкуство който щяха (ако вече не са) да го приемат сред олимпийските игри..
Ако наистина искаш да станеш машина за убиване се запиши на някой мъжки спорт като бокс или борба, а защо не и двете.. та там като ти потрошат малко кокалите и като видиш че не е за момиченца ще си преусмислиш мирогледа..
За да ги коментирам тези спортове значи че съм минал през тях и ще ти кажа само едно, таекуондо могат да тренират всички (момичета, момчета, чичовци и лелки) но има спортове които са само за истински мъже и на тях може да им се каже машина на убиване а не на некви харбалети с манекенски мераци...
Хех, пича може наистина да е тренирал здраво и да е много як. Е аз няма да се похваля с кой знае каква физика и резултати по данове и Републикански, но в Таекуондо съм от 8-9 години и съм осъзнал едно - там не си ли стегнат, строен и пъргав, трудно можеш да бъдеш машина за убиване. Наистина и аз исках да се постегна и затова започнах с тренировки по боди-билдинг. Но знам, че двете не са добра комбинация - намаляват рефлексите, по-трудно се изстрелват ритниците с крака ако си тежък, а да не говорим как се капва по време на състезание - 2 рунда по 3 минути - изглежда смешно, но се капва за норматив. И друго да кажа за пича - убиец. Може да си машина за убиване, но моя 9 милиметров май е по-добър. Така че батка и таекуондото не те спасява от такъв тип машинарийки. :roll:
според мене бодибилднига и таекуондото не са добра комбинация понеже в това бойно изкуство трябва да си страшно пъргаво.Това си е мое мнение аз тренирам кик-бокс
31.03.06
23:57
Попринцип бодибюлдинга с нищо не може да се съчетае добре.