КЪМ ДАМИТЕ: Кое е първото нещо, което забелязвате в един мъж?

Прескочи до:

16.05.07
08:57

То си е логично.
Ако си успешен и диво амбициозен с трезва преценка и поглед над нещата.
Когато виждаш, че успеха е нещото, което те прави привлекателен за някоя жена.
Е, единствения начин, тя да не е парцал с евтин етикет за теб, това е ако тя е по-успешна, по-амбициозна, по-богата и по-способна.
И това би било вярно.

Иначе, никой не може да ме убеди, че някой толкоз успешен би си дал гъзЪ на някоя фръцла, освен ако не е пълен тъпак де.  :lol:

ПП И въобще, не е вярно, че качествата гарантират парите/състоянието.
В един перфектен свят, може би.  :-P
В нашата реалност, факторите са хиляди, някои от които ..абсолютно случайни.

Мнението беше редактирано от 6th на 16.05.07 08:59.

16.05.07
09:23

казано от С7АЛК3Р на 16.05.07, 08:57:

В нашата реалност, факторите са хиляди, някои от които ..абсолютно случайни.

..като включиш късмет, наследствен фактор, познати... :)

Имаше едно момче - непрекъснато обясняваше как “Татко ще ми купи зала, татко ми подари кола, трябва да кажа на татко да ми смени този автомобил, че ми е омръзнал.”

Тоз също имаше дебел портфейл, имаше и ‘амбицията’ да подхване собствен бизнес. ;) Не знам колко е била успешна - нямах желанието да комуникирам с него след 2-3 виждания, в които ми наду главата с амбициите си. Да не говорим, че основната му тема беше: “АЗ”.

Мнението беше редактирано от Грахче на 16.05.07 09:23.

16.05.07
09:47

p

Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:34.

16.05.07
10:42

[

казано от MyPa TpuO на 16.05.07, 08:02:

@Кус-Кус, не знам върху какви хора точно са ти наблюденията, но действително си признавам, че за мен болната амбиция за самореализация и самодоказване е опасно нещо. Да, хубаво е човек да е мотивиран да постигне нещо в живота, но повечето мъже стигат до крайности в това отношение и ужасно се деформират като мислене. Бих подчертала, че не говоря за ВСИЧКИ мъже, но болшинството от ‘паралиите’. Самочувствието започва да удря в тавана, отношението започва да се гради изцяло върху логиката, че всичко може да се купи, жената постепенно (особено ако тя самата е подходила по този начин) се превръща в хубава кукла. Не, благодаря. От досегашните ми връзки с подобни хора съм се опарила достатъчно.

MyPa TpuO, това, което си написала е абсолютно вярно и повод за размисъл за повечето мъже...
1. Може ли да обвиняват жените, че се се интересуват от парите им, при положение, че самите мъже са болни и комлексирани на тази тема...
2. Дали наистина жените се интересуват от парите им- имат ли НАИСТИНА пари- нима си пиша с най- богатите мъже в страната.. :-)
3. След като парите изкривяват мисленето на МЪЖЕТЕ, редно ли е да искат жените да са по- силни от тях и да не се поддадат на подобна деформация..
4. Трябва ли да пожелаваме на един мъж да е беден, за да е добър с нас..?

Мили мъже,
ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ МЪЖА, А БЕЗПАРИЧИЕТО РАЗВАЛЯ ЖЕНАТА....

казано от MyPa TpuO на 16.05.07, 08:02:

- днес ги има утре не и ако смените мъжа поради тази причина има само една думичка с която може да бъдете наречени  ;-P
Aбсолютно съгласна  :coolsmile:
Точно това се опитвах и аз да кажа с моето мнение.

Аз не мога да коментирам това.. Винаги съм казвала, че човек има правото сам да си решава какво да прави в живота си, защото му е само един...
Но вие явно не сте попадали в такава ситуация, защото щяхте да знаете, че в повечето случаи в такава ситуация мъжът напуска жената, защото не може да понесе факта, че вече печели по- малко от нея и става злобен и заядлив...Не знаете какво е да обичаш един мъж и той психически да се промени изведнъж пред очите ти, заради едното достойнство- не защото пари няма, а защото той не ги вади...
Но ми е интересно да разбера мнението на мъжете по следния въпрос: Ако аз имам успешен бизнес и мога се изддържам и угаждам сама, а бизнесът на мъжът до мене пропадне, пък това е единственото което той може да прави- другото е да работи на заплата, с която не може да поддържа предишния си начин на живот, колко години мислите, че трябва аз да го издържам и да му давам пари, за да мога аз самата(и децата ни евентуално) да живеем предишния си живот, за който имаме възможност..?
На мене не ми пречи да го издържам..
Че въпросът ми е към мъжете- ако се случи жената да покрива повечето (80%) разходи, колко мъже и за колко време ще издържат да живеят така без да нервничат и да създават измислени проблеми...?

16.05.07
11:23

казано от predatorzzz на 16.05.07, 09:47:

всички хора искат да имат пари

Ето това е обективно мнение..
Но за мъжете това е по- важно и някакси не е коректно да обвиняват жените в меркантилност..
Прочетохме няколко мнения- ВСЕ НА ЖЕНИ, които твърдят, че мъжете (не всички) с пари стават цинични към живота и хората... Мнението НА ЖЕНИ е, че парите променят мъжете, до толкова, че те не желаят да имат нищо общо с тях за нищо на света... Това чувство е толкова застъпено, че момичетата чак предпочитат мъжете да нямат пари  :exclaim: ... Разбирате ли, мили мъже- жените мислят, че парите ви превръщат в задници! И между задник с пари и мил мъж без пари, те предпочитат милият мъж! И защо трябва да е така- не може ли да е мил мъж и с пари...?! Ами явно не може, щом на нито една жена във форума не и е дошла тази идея, освен на мене може би.. Аз защитавам тезата, че мъжът може да е умен, работлив, способен, мил и с пари... Ама жените докато чуят “с пари” и казват- “не, благодаря”!  :-) 
Същото се получава и когато мъжът остане без пари- това така го озлобява и комплексира, че всички, които имат нещо в повече са му виновни- тогава жените бягат, ама не, защото мъжът няма пари, а защото никоя жена не харесва злобен, завистлив и мрънкаш мъж... Ама как да го обясниш на мъжете това нещо... Казват- да, ама ако бях с пари щеше да излезеш с мен... Да, ама ако беше с пари ти самият щеше да си весел, освободен, със самочувствие и щеше да си приятна компания... Щях да изляза с тебе не защото щеше да ми даваш на всяка крачка по 100 лв, а защото щях да се смея с тебе, да се забавлявам, да се разтоварвам, а не да ми надуваш главата как еди си кой си бил 100 пъти по- тъп от тебе, ама на- късмет имал и да смяташ цяла вечер колко напред можеше да бъдеш, ако...........дрън, дрън, дрън...

казано от predatorzzz на 16.05.07, 09:47:

kyc-kyc
Представи си следната картинка двама индивиди, единия е паралия-далавераджия, а другия се бори за правата на хората в Африка
1вия Мисли като невестулка(все гледа да докопа нещо), Изглежда като мекотело и се Държи като свиня със останалия свят , но се вози в нова цл-ка
2рия  Перитежава всички качества които един мъж трябва да притежава като изключителна смелост и т.н. , “но проблема” му е че не му дреме дали има пари

Е според тебе кой е Доминиращия

predatorzzz, ти бил ли си в Африка?
Ако си бил, ще разкажа малко и на другите, които четат, за да добият по- пълна представа за примера ти...
Аз съм била няколко пъти в Африка и мога да ви кажа, че мизерията извън туристическите комплекси е навсякъде...Къпят се в реката, в която плават умрели риби, всякакви боклуци и т.н. Живеят в нещо като кочини, месото стои с часове на пазара, където е около 40 градуса, заради пустинята- още докато се покажеш и вече си с един пръст прах отгоре, а месото не е покрито с нищо, накацано е с мухи, които никой не пъди и обикновено отдолу месото го ръфа някоя котка, която никой не гони, щото е свещено животно... Жените се “купуват”- пазариш се със семейството и какво точно ще и осигуриш и какво ще дадеш за нея... Но повечето мъже никога не се женят, защото са много бедни... Липса на хигиена, болести, спин- Африка е с най- голям процент болни от спин в света- около 30- 40%, ако не се лъжа...Че твоят човек,  predatorzzz- втория, живее при такива условия.. Да, аз избирам него... Но ако на него наистина го е грижа за мене, не би ме накарал и аз (евентуално с децата ни) да живея при такива условия... Но аз избирам него, защото е мъжкар и не ми пречи , че няма пари- аз имам и за двамата.. И сега ти, predatorzzz, можеш ли да ми отговориш от името на моя човек- мъжкаря, дали си съгласен аз да те издържам (тебе+ двете ни деца, например) , защото на тебе не ти пука дали имаш пари, пък навсякъде с това се плаща...

Мнението беше редактирано от kyc-kyc на 16.05.07 13:17.

16.05.07
12:41

Хех, сучи - върти и логиката, все е ‘мъжът трябва да е по-заможен’
Доводите:
Ако жената е по-заможна, въпросния ще се депресира и ще откачи.
Ако не е по-заможен, значи е по-неспособен.
Обаче:
Лично за мен, само втория довод има тежест.
Но при това положение се намесва и нещо друго. При такова поставяне на ‘харесваните качества’ - финансова сила и стабилност е най-силния фактор, веднага ще изникват съмнения и упреци в един вид проституция. Съвсем оправдано при това.

От мъжка гледна точка  -
Трудно ми е да си представя, какъв е тоя с много пари, който би се хванал с някаква  бедна жена. По-скоро би си купил.
А стока за продан винаги има.  ;-)

Наистина, евалата на тия, които успяват да заблудят една жена, че са им се вързали на претенциите и да я издействат с ‘50 лева разходи’.
А пък, тия които наистина се връзват...какво да ги коментирам. :P

А за дамите:
Всяка има право на избор.
Аз пък нямам нищо против проституцията, но когато е регламентирана.
Иначе, нещата намирисват.

Мнението беше редактирано от 6th на 16.05.07 12:43.

16.05.07
14:08

казано от kyc-kyc на 16.05.07, 10:42:

MyPa TpuO, това, което си написала е абсолютно вярно и повод за размисъл за повечето мъже...
1. Може ли да обвиняват жените, че се се интересуват от парите им, при положение, че самите мъже са болни и комлексирани на тази тема...
2. Дали наистина жените се интересуват от парите им- имат ли НАИСТИНА пари- нима си пиша с най- богатите мъже в страната.. :-)
3. След като парите изкривяват мисленето на МЪЖЕТЕ, редно ли е да искат жените да са по- силни от тях и да не се поддадат на подобна деформация..
4. Трябва ли да пожелаваме на един мъж да е беден, за да е добър с нас..?

Мили мъже,
ПАРИТЕ РАЗВАЛЯТ МЪЖА, А БЕЗПАРИЧИЕТО РАЗВАЛЯ ЖЕНАТА....

Аз не мога да коментирам това.. Винаги съм казвала, че човек има правото сам да си решава какво да прави в живота си, защото му е само един...
Но вие явно не сте попадали в такава ситуация, защото щяхте да знаете, че в повечето случаи в такава ситуация мъжът напуска жената, защото не може да понесе факта, че вече печели по- малко от нея и става злобен и заядлив...Не знаете какво е да обичаш един мъж и той психически да се промени изведнъж пред очите ти, заради едното достойнство- не защото пари няма, а защото той не ги вади...
Но ми е интересно да разбера мнението на мъжете по следния въпрос: Ако аз имам успешен бизнес и мога се изддържам и угаждам сама, а бизнесът на мъжът до мене пропадне, пък това е единственото което той може да прави- другото е да работи на заплата, с която не може да поддържа предишния си начин на живот, колко години мислите, че трябва аз да го издържам и да му давам пари, за да мога аз самата(и децата ни евентуално) да живеем предишния си живот, за който имаме възможност..?
На мене не ми пречи да го издържам..
Че въпросът ми е към мъжете- ако се случи жената да покрива повечето (80%) разходи, колко мъже и за колко време ще издържат да живеят така без да нервничат и да създават измислени проблеми...?

Много странна логика, Кус-Кус. Изкара всичките мъже психически нестабилни (макар че уж общовалидното мнение е, че жените са по-емоционалната и лабилна част от двойката) и пряко зависими от финансовото си състояние. Т.е. - има пари - добре се чувства, няма пари - не се чувства добре, което пък директно рефлектира върху жената. Е, точно за този тип мъжоВе говорех аз. Да, парите винаги са от значение - най-малкото те са нужни за оцеляването ни. И толкова. Съсредоточаването върху личностните качества, измислянето на различни доводи, с които да се търси материалната изгода в двойката за мен е грозно. Няма значение дали аз или той взимаме повече пари, макар че за съжаление като цяло заплатите в страната са в плюс (средно) към мъжката част на населението.

И да - ако един мъж се срине само заради това, че жената взима повече от него, значи, че живее с доста години назад във времето, плюс това има и психически проблеми. Уж всички жени искаме равенство - пари, отношение, домакински задължения, а какво? Пак мъжът да взима повече пари. Е, аз не държа на това. Държа в домакинството да има достатъчно за посрещане на нуждите, това е достатъчно. От къде точно са дошли парите (т.е. - жената или мъжа) няма никакво значение.

Имам и още едно питане - по отношение на тезата, която извади - какво значи за теб безпаричие? :) И доколко самата ти би допуснала да изпаднеш в ситуация на такова безпаричие? И още нещо - доколко от мъжете около теб зависи финансовата ти стабилност? ;)

И в заключение - вторият ти цитат е изваден от контекста ;)

16.05.07
14:21

Ако имаме пари сме развалени, ако нямаме - сме озлобени и комплексирани. Аз отивам да си прережа вените.

16.05.07
14:53

Ето ти и още един парадокс- когато самият мъж иска да има пари и да е финансово по- стабилен от жената- това е нормално и се приема за нещо нормално от всички мъже...
Но когато жената изрази това същото негово желание- че иска мъжът и да има пари и да е финансово по- стабилен от нея- ето това вече е лошооооооооооо... :-) Работота намирисва..:-)
И защо, когато двамата искат едно и също нещо...???

И още нещо:
Мъжът иска парите за себе си- той да е финансово стабилният в семейството..
Жената иска парите за мъжа си- мъжът и да е финансово стабилният в семейството...
А пък жената я определят като меркантилна..:-) :-) :-)

16.05.07
15:08

Да, защото иска някой друг да изкара паричките и съответно  да осигури нейната стабилност.  :zip:
При мъжа, може да е амбиция, алчност дори...до момента, в който не поиска, жената да изкарва пари и да го гледка, разбир’ се.

Мнението беше редактирано от 6th на 16.05.07 15:10.

16.05.07
15:14

p

Мнението беше редактирано от Predatorzzz на 20.09.16 22:33.

16.05.07
15:35

Радвам се, че си ме разбрала съвсем правилно.. Всичко, което си написала е така, само към това твърдение искам да допълня..

казано от MyPa TpuO на 16.05.07, 14:08:

Няма значение дали аз или той взимаме повече пари
От къде точно са дошли парите (т.е. - жената или мъжа) няма никакво значение.

Няма значение, но..... за жената..
Ето- в няколко поредни поста пиша, че не съм стисната (за разлика от повечето мъже във форума дето се вбесяват, че някоя жена може да им харчи парите.. :-) ) и нямам нищо против да покривам разходите на мъжа до мене, ако той не печели или в един момент спре да печели достатъчно... И питам- колко мъже са съгласни на този вариант без да се изнервят или комплексират от това, т.е. - да продължиме да поддържаме едни нормални отношения и да са финансово зависими от жена... Но никой още не се обадил нито се е похвалил, че е в подобна ситуация...- явно има значение за мъжете, не мислиш ли...? ;-)

Не, не всички жени искаме равенство- аз не искам равенство... Искам той да е по- добрия.. Искам да е главата на семейството, искам да е по- можещия, по- умния... Предпочитам го...

казано от MyPa TpuO на 16.05.07, 14:08:

Имам и още едно питане - по отношение на тезата, която извади - какво значи за теб безпаричие? :) И доколко самата ти би допуснала да изпаднеш в ситуация на такова безпаричие? И още нещо - доколко от мъжете около теб зависи финансовата ти стабилност? ;)

“Безпаричието” за всеки е индивидулно, но причинява едни и същи неудобства- ограничения..
Не само аз- всеки човек би се борил според възможностите си да не изпадне в състояние на безпаричие..
Финансовата ми стабилност по никакъв начин не зависи от мъжете около мене..

И не мога да разбера- какво толкова лошо има в това да искам умен, красив, забавен, мил и финансово стабилен мъж, при положение, че има пълна гаранция, че не съм с него заради парите и съм умна, мила, красива, забавна и образована... :-) :-) :-)

Мнението беше редактирано от kyc-kyc на 16.05.07 15:39.

16.05.07
15:57

казано от predatorzzz на 16.05.07, 15:14:

1во що се отнасяше за примера(ставаше въпрос за човек който е отишъл да помага там, а не който живее там, написах Африка защото знам че там е мизерия) исках да илюстрирам факта че може да си мъжкар и без пари
2ро не съм бил в Африка може би някои ден ще ида
3то Аз лично си признавам че ще ми е  тъпо жена ми да изкарва повече пари от мене(но това би ме амбицирало да се докажа), а от името на другия човек мислиш ли че му пука колко изкарваш, при положение че не се интересува изобщо от пари, даже можеш да си основеш благотворитвелна организация и да му даряваш пари(ако имаш такава възможност) ;-)
4то Пиши по структурирани и сбити постове че така объркваш целия спор така и не разбрах твойто глобално виждане по въпроса за парите

1. Разбрах за Африка, затова избрах него...
2. Живот и здраве- един ден ще идеш...
3. Евала, че това би те амбицирало..
А за твоя пример:Не става въпрос АЗ колко изкарвам, а че той не изкарва, пък семейството и той имат разходи... Пък дали му пука или не- мислиш ли, че за мене е важно точно това, при положение, че не ми е важно дори, че не вади нищо..?;-)
4. Тя темата, въобще не беше за парите, а беше насочена към дамите- какво харесват в мъжете... Но в нея започнаха да пишат мъже, които говореха за пари и че жените това харесват основно в тях... И така се стигна до тая тема...
Пък по оная тема бях писала, че в един мъж харесвам:
1. Усмивката- здрави зъби
2. Поглед
3. Осанка

HE

16.05.07
18:16

Отношенията н една връзка би следвало да се основават на неща като взаимност, разбирателство, любов, а не на пари, както споменах по-горе в България не можеш да постигнеш завидно финансово състояние без да ощетиш някого. С приятелката ми сме заедно повече от 4 години и между нас никога не е ставало въпрос за пари. Имам в предвид, че е имало моменти когато съм нямал и стотинка тя ме е издържала, както и обратното и така до безкрай - това имах в предвид под взаимност /това, че в дадени моменти ми е помагала не ме е унижило по никакъв начин/. Не е най-важното кой колко изкарва, както казах има по-важни неща - чисто човешките взаимоотношения. За това дали в България се изкарват пари - ами хайде убедете ме, че във фирмите плащат щедро на персонала си, осигуряват ги на пълната заплата и не се държат с Вас като с роби, не сте момчета и момичета за всичко. Вариант втори почвате държавна работа, колеги които не могат да си напишат името без правописни грешки ви стават шефове, дошли едва вчера поради простата причина, че тати е еди кой си вие в същия момент взимате мизерни пари и вършите работа за 10 човека. Трети вариант създали сте собствен бизнес и си плащате данъците, плащате високи зарлати на служителите си, като ги осигурявате върху тях? Вариант четвърти продавате наркотици, оръжие или сводничите - е благодаря в пандиза зимата е студено и често някой потен мангал иска да ви стопли. След като изяснихме реалностите в България нещо не мога да се сетя как се изкарват пари без да ощетиш някого? кус-кус нямах в предвит теб като казах че когато жена ми заговори за пари .... имах в предвид всички “златотърсачки” както ги наричам аз плъзнали навсякъде.

18.05.07
13:37

Как една жена може да те направи милионер?
отговор:като преди това си бил милиардер!!!!

:-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P :-P   нямам друг коментар  :-P :-P :-P

Мнението беше редактирано от NRG на 18.05.07 13:41.

OM

27.05.07
20:19

Кус-кус, поздравявам те за мненията.

Пари в България наистина се печелят (все още) по-лесно, но не винаги много законно (макар че не може едно нещо да е повече или по-малко законно, то или е законно, или не е - като с бременната жена). В т.нар. “развити общества” имаш ли над средния стандарт на живот, то вероятно това е станало изключително вследствие на интелекта, образованието, волята и амбициите ти. Така че там е нормално хората с възможности да бъдат уважавани и ценени. У нас (все още) са малко обърнати нещата: ако имаш пари - престъпник си, ако си постигнал нещо - връзкар си и т.н. Може би в повечето случаи тия клишета са (били) верни и оттам идва разминаването. Но аз съм оптимист, че нещата (разбирай мисленето на хората) се променят в положителна насока.

Извън казаното досега - моите скромни наблюдения са, че на нас като цяло ни е доста трудно в отношенията с успяващите в живота, интелигентни и красиви жени.

30.01.11
01:42

Не се сдържах и ще взема и аз да напиша един коментар по темата. На въпроса отговарям директно : очите (прозорец към душата както се казва) и миризмата е от голямо значение. Мирише ли ми на лошо бягам надалече. Не говоря за парфюми,а за готина миризма на чистичко. По отношение на парите.Колкото и да се стягаме,дами, трябва да признаем,че много голям процент от жените гледат първо портфейла. Аз го признавам и ми е малко тъжно ако трябва да съм откровена. Много неща се промениха у мъжете и жените напоследък. Жените искат баровци с парички,за предпочитане гардероби .УЖАС ! Не искам да обиждам яките господа ! Ако сте естествени свалям шапка до земята, ама ако сте от ония дето си мислят : “ООО ще изчукам сумати пички с тва тяло дет съм го направил, що като е химия,нали съм ЗВЯР ” значи искрено ви съчувствам. Това за сигурността е вярно, но не от такива подбуди жените искат фрашкани с пари мъже. Абе искат си лайф,подаръчета.Кой не иска ? Но като гледам слагат парите преди качествата . Жалко. Не е правилно. Но скъпи господа, повярвайте,има прекрасни жени ! Малко, но има. Струва си заради тях да сте истински ! Поздрави :)

30.01.11
01:54

казано от zornitza zlatkova на 30.01.11, 01:42:

Не се сдържах и ще взема и аз да напиша един коментар по темата.

Пиши, пиши ако искаш ги направи 10-ина :D Така като гледам, от близо 4 години не е писано по темата, та има доста да се наваксва :D :D

30.01.11
01:57

Леле, каква тема съм пуснал навремето - съвсем я бях забравил :D

Зори, поздравявам те за откровеността ;)

Мнението беше редактирано от Владимир8507 на 30.01.11 01:58.

KR

30.01.11
09:52

Няма лошо да ъпдейтне-да видем мненията преди и сега :D

30.01.11
10:33

казано от krali_marko на 30.01.11, 09:52:

Няма лошо да ъпдейтне-да видем мненията преди и сега :D

казано от Стоянчо на 08.05.07, 17:29:

Може ли само да вметна преди да се е изказала която и да е дама. Те не гледат визията на мъжа - те гледат ПОРТФЕЙЛА му! Извинявам се за поста, тъй като темата е адресирана към дамите, но много се изкуших да споделя.

Ами аз и сега си поддържам мнението :D Една корекция внасям - не всички, но почти всички!

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 30.01.11 10:35.

аз винаги съм казвал очите,косата и сега като се замисля уханието ( по поетично да е ) ...

30.01.11
10:43

казано от kristiancho на 30.01.11, 10:35:

аз винаги съм казвал очите,косата и сега като се замисля уханието ( по поетично да е ) ...

Ти това ли забеязваш в един МЪЖ?! :D :D :D

казано от Стоянчо на 30.01.11, 10:43:

казано от kristiancho на 30.01.11, 10:35:

Ти това ли забеязваш в един МЪЖ?! :D :D :D

не бе ... това харесвам в една жена то се подразбира...

30.01.11
10:57

Аз лично харесвам мъже, които са много харизматични, артистични и красиви, ако такъв мъж се появи някъде, той просто изпълва пространството, ако си тръгне, всичко става празно някак си. Разбира се, ако този мъж е изпразнен от съдържание, в смисъл ако се е оставил само на чара си, и нищо не е направил, за да развие ума си, тялото си, душата си, не може да задържи вниманието ми...Това, разбира се, е идеалният вариант...

а само във физиката се приемат идеалните състояния на дадено вещество... :D

30.01.11
11:35

Трябва да се направи тема какво харесваме, аджеба, в жените - моля някой, който не го мързи да направи :D :D

30.01.11
14:24

Брех, че разбирачи. Интересно ми е, обаче, писалите преди три години, дали са на същото мнение и сега.
То общо взето само глупости изписахте повечето.

От кога трябва да съм амбициозен и преуспяващ, за да се бия в гърдите, че съм интелигентен, инициативен, стабилен, находчив и като цяло - мъж на място? В кое измерение на коя извратена паралелна вселена, е толкова тесен мирогледа на хората, че да ги определят по статут, иначе едва ли не, е невъзможно да притежават въпросните качества, ако нямат дипломи и препоръки? Къде, аджеба, е прието за чак такава фундаменталност хората да бъдат толкова лесно категоризирани с етикети на челата кой какво струва? Ох, грешка... Точно тук и сега, в тоя свят се случва.

На къде бия... Ами, нима не мога да съм в състояние да направя избора да НЯМАМ амбициите и идеалите на масите и да съм избрал живот на скитник и безделник в името на нещо повече? Например да кажа някой ден с ръка на сърцето, че не съм живял като сляп и безхарактерен консуматор, опиянен от посредствен комерсиализъм на фалшиви материални блага, почти синоними на илюзия. Ловец на елементарния и леко глуповат акт на задоволяване на егоцентрични материалистични нужди. Да се превърна в декадент и да продам душата си на чуждия егоизъм (всичко е маркетинг, бейби, включително малкото ти мозъче, Kyc-kyc), само за да имам одобрението на някое си там к*рве? Не, братко. В някой друг живот, може би. Сега не.
Толкова по въпроса с парите. Или с няколко думи казано - всяко правило си има изключение, така, че, Кус-кус, не си позволявай да си мислиш, че знаеш нещо с такава кристална яснота, както очевидно познаваш мъжете.

Мнението беше редактирано от ~ DN на 30.01.11 14:26.

30.01.11
16:03

Ахаха, голямо забавление тази тема...в началото някой се е опитал да въдвори ред, но не съвсем успешно.
Не е лошо някои да четат повече и по - малко да пишат....

Мъжете....какво им е толкова, само дето напоследък някои от тях все повече заприличват на жени - силно емоционални, със слаби характери, клюкари и все такива забавни неща...това се забелязва като тенденция.
И това ще го забележите и по факта, че преди четири години дискусията се водила доста културно и по темата пак са писали повече мъже; но тонът и отношението на участниците едни към други са по - различни от сегашните. За справка - всяка втора тема във форума в момента е поле за изява на тийнове, които не знаят..... откъде изгрява слънцето.

А тези постоянни коментари за парите....не’ам думи просто. Като не искате / не можете да правите впечатление с портфейла си, развийте конкурентни качества и блестете с тях. Меркантилни личности има и от двата пола.

За гардеробите - ако не са самовлюбени, са идеални : ))))) Какво лошо има в мъж с хубава фигура?!

P&

30.01.11
16:07

казано от inis9 на 30.01.11, 16:03:

... За справка - всяка втора тема във форума в момента е поле за изява на тийнове, които не знаят..... откъде изгрява слънцето...

Изток!

И това че съм с 20, та и повече години по-малък от 80% от форума да не ме прави олигофрен ? Моля, моля... стига с тея тъпи изказвания от уш умни хора. Вижда се колко сте умни вашето поколение - затова скъпата ни държава е най-голямото лайно в света!

30.01.11
16:12

Изобщо даже не я опровергаваш с това мнение...

30.01.11
16:14

Ето, за това си говорим, @river! Държиш се като ощипана госпожица, пишеш “уш” вместо “уж”, а и категоризираш....аз не съм използвала нито едно обидно определение, за разлика от теб. На всичко отгоре не пишеш по темата, а спамиш :D
Тези вълнения са някъде за тийн.ком. Не го приемай лично, защото не е.

P&

30.01.11
17:08

Of, целия форум сте едни професори такива. Кажете ми, че съм прост, че съм смотан и каквото се сетите, но престанете да ми натяквате, че съм на 14 години. Точно това правиш с това ти мнение. Всяко 2рото мнение във форума било от тийн, като преди това споменаваш как се е променил форума(и не само) отрицателно през последните години. Добре бе, какво сме ви виновни ние ?! Престанете с тея тъпотии бе, мамка му. Като съм с 20 години по-малък от вас, какво ?! Кво да ви направя като с всяка година изтъпявате все повече... тука като седна в едно кафене - за 20 минути чуя толкова бисери, колкото няма в интернет. И само от хора на твоята възраст.

Не си прави труда да ми отговаряш, няма да пиша повече...

ПП: Ся като ме качите в бисерите - много ми е през х*я...

HE

30.01.11
17:32

казано от inis9 на 30.01.11, 16:03:

А тези постоянни коментари за парите....не’ам думи просто. Като не искате / не можете да правите впечатление с портфейла си, развийте конкурентни качества и блестете с тях. Меркантилни личности има и от двата пола.

За гардеробите - ако не са самовлюбени, са идеални : ))))) Какво лошо има в мъж с хубава фигура?!

Искаме или не - там се гледа. Търсенето определя предлагането ;)
Аз съм от хората, които си промениха мнението за тези четири години! София е пълна с меркантилни кучки.
За това време смених гаджето, седях около 1.5 г. без сериозна връзка и се оте..х на кухи лейки. Много хубав пример - за 1.5 г. в град като София не може да се намери свясно момиче :D Не искам да кажа, че съм бил с всичките моми в София, но времевото разстояние е красноречиво.

Вече си имам мадама, която не гледа парите, а гледа мен. Правил съм си всякъкви опити - да съм с много пари, без пари, слаб, достатъчно голям, а момата продължава да си гледа мен, но това след 1.5 години търсене. Егати кола си избрах за две седмици :D

Все едно точния отговор е под формата на виц:

Върви си един човек по брега на морето и по някое време си казва на висок глас:
- Господи защо не направиш поне едно мое желание реално?
В този момент небето се отворило и Господ чул молбата и отговорил:
- Добре кажи какво искаш?
Човека му отговорил:
- Искам един мост от тук до Хавай и да си пътувам по него когато си искам.
Господ ведната му отговорил:
- Желанието ти е прекалено материално, но избери нещо, което да е по-възмишено и не лишено от чувства!
Човека веднага отправил втора мобла:
- Господи, тогава искам да направиш така, че да разбирам жените, да знам какво искат да кажат с “нищо” когато са разсърдени, да разбирам чувствата им, кое ги прави щастливи и да мога да направя една жена истински щастлива!
Господ отговорил:
С колко ленти искаш моста!!!

30.01.11
17:35

казано от river ! на 30.01.11, 17:08:

ПП: Ся като ме качите в бисерите - много ми е през х*я...

В бисерите не знам, но в списъка с баннатите като нищо ще те уредим, ако държиш такъв език.

Мнението беше редактирано от Петко К на 30.01.11 17:36.

30.01.11
17:42

Offtopic/
River: Не е казано, че всички пубери са тъпаци. Но виж, много тъпаци биват оправдани, защото са пубери.
Така да се каже, разчита се на това, че след някоя и друга година, ще им дойде акъла в главата, хормоните ще се успокоят и т.н.
Разбира се, някои са тъпаци, били са тъпаци и ще си останат тапаци, без значение дали са на 14, 20 или 50 годишна възраст.

Така, че ако не искаш да си от “безнадеждните” пубери, поработи малко над сдържаността си. Ще ти е от полза, а и би ти спестило омразното “пубери” и използването му като определящ те етикет.

Надявам се, че не звуча “дразнещо поучителен”. :)
Ако е така, сигурно е защото от година на година, изтъпявам все повече и повече. :D

И да, този лаф “От година на година, все повече пубери и все повече запада форума” е доста банален. :)

Мнението беше редактирано от 6th на 30.01.11 17:43.

30.01.11
17:50

ОФФ: На този въпрос насочен към дамите само мъже отговарят :Д

Мнението беше редактирано от Стоян на 30.01.11 17:51.

30.01.11
18:41

Хед, това за портфейла го написах, защото мразя мрънкането....може и да няма пари един мъж, но ако е мъж на място, то си личи от 100 км. и без очила. Познавам страхотни хора - мъже - които временно или за по - дълго са оставали без пари, но въпреки това поведението им си е на мъже, достойни за уважение и харесване. Те са харизматични и не се унижават, не са използвачи и преди да търсят връзка с жена, която им харесва, ще се доближат максимално до нейното ниво или изобщо няма да опитат. И точно такива хора не си падат особено по връзки-еднодневки.

А колата....и нея доста време си я избирал :D

Най - лесно се виждат нещата в условия на материален недостиг. Тогава и мъже, и жени разкриват истинския си характер. Бррр.

6th, истината обикновено е банална и проста. Факт!

Очи и зъби, усмивка, поведение, фигура.

30.01.11
18:58

По темата: Излъчването - дали е достатъчно самоуверен, спокоен, общителен, инициативен. Лигави и оплакващи се индивиди - изобщо не ги броя за мъже.

30.01.11
19:14

Получих прозрение...

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1