16.05.07
17:11
та въпроса ми е имат ли млечните продукти място в НВД?Защото някои казват че имат някои не?може ли да ми отговорите и да обясните защо??
Темата беше редактирана от NE4ovek на 16.05.07 17:12.
Според мен имат място но трябва да се хапват в малки количества защото имат млечна захар-лактоза
и тя е въглехидратче естествено.
16.05.07
18:12
казано от Dekata на 16.05.07, 17:46:
Според мен имат място но трябва да се хапват в малки количества защото имат млечна захар-лактоза
и тя е въглехидратче естествено.
Освен в прясното мляко ( 4-5гр. ) и в киселото ( 1гр. ) не мисля, че има лактоза в другите млечни продукти.. От двете млека, прясното определно трябва да се избягва като консумация.. а иначе сирене, кашкавал, извара - задължителни за НВД..
Особено кашкавала... :-) И баш пък да е задължителен.Ако питаш мене тая храна въобще няма място на трапезата,особено по време когато искаш да си не само на НВД ами и на какъвто и да е режим целящ отрицателен калориен баланс.
Мнението беше редактирано от Jay_C на 16.05.07 18:44.
16.05.07
19:06
казано от Jay_C на 16.05.07, 18:41:
Особено кашкавала... :-) И баш пък да е задължителен.Ако питаш мене тая храна въобще няма място на трапезата,особено по време когато искаш да си не само на НВД ами и на какъвто и да е режим целящ отрицателен калориен баланс.
Зависи си от много неща.. има си по-постни кашкавали по 210-250ккал/100гр. + никои не е казал да изядеш 500гр. .. аз по време на НВД и кашкавал и сирене си ям и пак си свалям.. просто трябва да знаеш кога и по колко..