Моето НВД (първото ми :) )

17.05.07
06:14

-= ХРАНЕНЕ=-
8.00 - 1-2 резенчета лимон ( зависи от настроението)
9.00 - кофичка кисело мляко (2%)
12.30 - Шопска салата
16.3о - Месо (Пилешко)
20.00 - Нещо с сирене (Чушки с сирене тиквички с сирене и тн... или извара)
—Преди лягане—Хапвам една хапка от нещо... просто ако съм гладен да залъжа стомаха :)

-=Тренировки=-
Всеки ден от 19 или 17 часа (засиви коя смяна съм на училище)
Включват:
1x100 - Коремни преси
1х50 - Коремни преси
2х50 - Коремни преси (повдигане на крака)
1х50 - Флайс
1х25 - Разгъване на дъмбел зад глава
2х50 - Бицепсово сгъване с дъмбели
1х100 - Извивки с дъмбел встрани
(Всичко това го правя в порядака на 35-50 минути)
(Доста натоварващо за мен)
(По време на тренировка пия много 400~ мл. вода)

(рядко имам възможност за кардио)
-=Кардио=-
Предимно само събота правя ходения/благания над 20км  за един ден от 9.00 до 14.00-15.00

-=За мен=-
На колко години си? - 13
Колко тежиш? - *64кг (преди 4 дни бях 68 :) )
Колко си висок? - 173-174см
Защо тренираш? - Не е ли ясно....Момичета... :)
Да чистя или да качвам? - чистя

ами това е приемам всички критики :) :) :)

Темата беше редактирана от SouLPoweR на 17.05.07 08:53.

С НВД искаш да “чистиш” или да “качваш” ? А и как стигна до решението да правиш 50 повторения на серия?

17.05.07
08:52

да “чистя”

*за повторенията незнам :) просто 2-3 дена пробвах по различни начини и тази програма ме натоварваше най-добре....

17.05.07
09:01

Аз не съм спец,но ми се струва,че претренирваш с тая програма ;) .А и никъде не виждам кардио в тренировката ти-много хора пирах и сички ми казаха,че кардиото тряа да е 35 минути след тренировка а с тея повторения ме съмнява да издържиш 35 минути ;) .По-добре си ги раздели на няколко серии по 10 повторения както правим аз и въобще повечето трениращи(по мои наблюдения де :) )На закуска е добре да хапраш овесени ядки с киселото мляко-само от една купа на закуска аз си набавям около 20 грама протеин :) .Прави и упражнения за гърди-щом ще чистиш предполагам имаш проблем в тази област :) .А и си много малък за диета.Аз съм на 14 и просто послушах съвета на един от модераторите(много отзивчив човек)-храни се здравословно и правилно.Никакво сладко,без сладолед и газирано(кола,фанта,спрайт и т.н.) и резултатите няма да закъснеят.Аз за две седмици откакто се храня по-здравословно съм отслабнал 2 килограма,но изглеждам доста по-изчистен(незнам защо :D )

П.П.Сега видях,че ти за 4 дни си свалил 4 кила O_O .Тфа е леко невъзможно според мен,но по-компетентните да кажат

Мнението беше редактирано от асд на 17.05.07 09:03.

17.05.07
09:18

Изключително бедно на енергия меню. Храната е малко. Кардиото - няколко пъти седмично по 5-8км

17.05.07
12:07

Био имаш ли скайп? и аз съм от търново :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1