Разговора с Димитър Димитров в шоуто на Слави

16.05.07
21:51

Искам да коментираме 2 факта които Димитър Димитров каза в шоуто на Слави
първо че яде 4-5 пъти минимум на ден - дотук добре, но и че яде още към 3 пъти през ноща - почти навсякъде където съм чел се пропагандира да не се яде късно вечер, камо ли нощем
второ че яде по 30 ЦЕЛИ яйца на закуска моля привържаниците на белтъка да коментират това.
Всъщност това на което искам да акцентирам е ние губиме ли си времето следвайки някакви остарели максими, той ли не е прав трениора ли го е излъгал или какво, да внесем яснота по въпроса.

Темата беше редактирана от Alkorin на 17.05.07 19:09.

16.05.07
21:57

др-то ме мързи да го коментирам, защото е късно, но не каза цели а “30 яйца”

16.05.07
21:59

Да точно 30 яйца каза, ако бяха 3 мислиш ли че щях да го коментирам.

16.05.07
22:04

Май само за белтъците имаше впредвид

16.05.07
22:11

Не каза си точно и ясно - ям по 30 яйца на закуска, какво мислите за това аз съм леко в шок.

16.05.07
22:56

В случая става въпрос само за белтъци.

17.05.07
06:31

Със сигурност не са 30 цели яйца, защото дядодо на един мой приятел, веднъж изял 13 и после починал.
Сега ме е яд че изпуснах шоуто - веднъж да поканят интересен събеседник и аз да не го гледам.

17.05.07
08:35

30 яйца не са били цели. 30 целия яйца са над 2500 калории - много са, освен това и като количество е ужасно много.
Няма нищо лошо в яденето късно вечер, че даже и през ноща. Особено в период за маса.
Запис на шоуто има на адрес:
http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=90&bm=2
Иска регистрация! Часта с Митко започва някъде от 18-тата минута.

17.05.07
10:56

Добре де, не ти се иска да го е казал иска ти се да е казал 30 белтъка, но като каза 30 яйца защо да се самозалъгваш.Дай да приемем каквото каза Димитър Димитров и да помислим каква логика седи зад това?

17.05.07
11:54

Мен лично би ми си искало да е имал предвид 30 цели яйца, за да спрат тия спекулации с жълтъците, но в случая става дума за белтъци!
Не съм го гледал предаването, но отворете последния брой на МиФ, там има интервю (семинар) с Димитър Димитров. Там той казва, че закусва с 30 яйца, но после му задават уточняващ въпрос и става ясно, че говори само за белтъците.
30 цели яйца на закуска едва ли би изял някой, заради голямото количество калории и протеин, които трудно ще се усвоят наведнъж.
И между другото, какво правеше тая тема в раздела с упражнения?

Мнението беше редактирано от Петко К на 17.05.07 12:44.

17.05.07
14:15

Максимума, който съм виждал човек да изяде наживо пред мен (говоря за цели яйца) са 12 - един пич на плажа на бара и си прокарваше с прясно мляко май. А М.Димитров в  други интервюта е казвал, че жълтъци ПОЧТИ не яде, каквото и да означава това почти.

17.05.07
16:26

Незнам как ги набивате тия белтъци... мене след 6-тия ми се повръща  :sick: Аз си бухам по половин кило извара на ден и си ми е много добре :-)

17.05.07
16:54

Хаха, аз пък съм обратно.Блетъци ям, но извара ..... не мога.

17.05.07
17:02

казано от Петко К на 17.05.07, 11:54:

Мен лично би ми си искало да е имал предвид 30 цели яйца, за да спрат тия спекулации с жълтъците, но в случая става дума за белтъци!
Не съм го гледал предаването, но отворете последния брой на МиФ, там има интервю (семинар) с Димитър Димитров. Там той казва, че закусва с 30 яйца, но после му задават уточняващ въпрос и става ясно, че говори само за белтъците.
30 цели яйца на закуска едва ли би изял някой, заради голямото количество калории и протеин, които трудно ще се усвоят наведнъж.

какво ще рече това, че голямо количество желтък може да се приема без проблем?

17.05.07
18:42

И на семинара си в Русе каза, че яде 30 яйца, но само белтъците и едва няколко желтъка понякога.
П.С. Шоуто на Слави го има и в Арена.

Мнението беше редактирано от SteFFo на 17.05.07 18:43.

20.05.07
17:44

казано от Alkorin на 16.05.07, 21:51:

Искам да коментираме 2 факта които Димитър Димитров каза в шоуто на Слави
първо че яде 4-5 пъти минимум на ден - дотук добре, но и че яде още към 3 пъти през ноща - почти навсякъде където съм чел се пропагандира да не се яде късно вечер, камо ли нощем
второ че яде по 30 ЦЕЛИ яйца на закуска моля привържаниците на белтъка да коментират това.
Всъщност това на което искам да акцентирам е ние губиме ли си времето следвайки някакви остарели максими, той ли не е прав трениора ли го е излъгал или какво, да внесем яснота по въпроса.

Митко Димитров е на толкова хап и хормон, затова може да си позволи да яде толкова. Човек с нормален метаболизъм никога не може да усвои толкова храна.  Но принципно е прав. Трябва МНОГО  храна, т.е. много месо и много яйца.

20.05.07
18:41

Доста отчаян беше Митко в шоуто за съжаление .. Даже имам чувството, че и комплекси са му са се появили като говореше, че на Ню Йорк Про първия е бил 150 кг на състезание а той едва ли ще може да излезе толкова, каза там нямал достатъчно спонсори парите недостатъчно и направо не знам какво да мисля като го гледах в Шоуто на Слави

20.05.07
21:01

Какво да му мислиш,едва ли е вярвал някога ,че в България ще се намерят сериозни спонсори.Той Христомир получи профи карта ,че се отказа,понеже на Момчил не му се дават повече средства.Работата е доста сложна,имаме доста кадърни състезатели,но уви.

CA

20.05.07
23:14

Трябва сам да си прецени докъде може да стигне....

ST

25.05.07
19:37

казано от Петко К на 17.05.07, 11:54:

Като става дума за белтъци ,а за желтъците според тебе  са  само спекулации защо не пробваш 1 седмица да ядеш по 30 жълтъка на закуска щом като белтъка ти е проблем,пък аз обещавам че ще донеса цветя!

03.06.07
12:43

30 белтъка не са проблем като цяло виж желтъците са друга работа нивото на мазнини в тях е невероятно , пък и хранителната им стойност е леле мале... ама не забравяите и колко тежи Митака....всичкото това трябва да се храни.... и все пак яде само белтъците :)

03.06.07
16:08

казано от Stefan_16 на 25.05.07, 19:37:

Като става дума за белтъци ,а за желтъците според тебе  са  само спекулации защо не пробваш 1 седмица да ядеш по 30 жълтъка на закуска щом като белтъка ти е проблем,пък аз обещавам че ще донеса цветя!

Аз жълтъците не ги отделям. Ако ядеш яйцата цели, няма да имаш нужда от такава бройка, защото 30 белтъка по количество протеин се равняват на 12-15 цели яйца, а по калории само на 4-5. 30 цели яйца са 2500 ккал и 180 грама протеин, което на мен ми е храната за цял ден, трябва само яйца да ям. Предпочитам да имам все пак и други неща в менюто, като месо и т.н.
Не вярвам някой да е способен да изяде 30 цели яйца на едно ядене, не случайно казах, че в случая става въпрос за белтъци.

Мнението беше редактирано от Петко К на 03.06.07 16:09.

MO

03.06.07
16:56

казано от Петко К на 03.06.07, 16:08:

казано от Stefan_16 на 25.05.07, 19:37:

Аз жълтъците не ги отделям. Ако ядеш яйцата цели, няма да имаш нужда от такава бройка, защото 30 белтъка по количество протеин се равняват на 12-15 цели яйца, а по калории само на 4-5. 30 цели яйца са 2500 ккал и 180 грама протеин, което на мен ми е храната за цял ден, трябва само яйца да ям. Предпочитам да имам все пак и други неща в менюто, като месо и т.н.
Не вярвам някой да е способен да изяде 30 цели яйца на едно ядене, не случайно казах, че в случая става въпрос за белтъци.

Ял съм 16 цели яйца и половин литър мляко за около час и половина но все пак докато се белят яйцата :)
Не ми интересува какво говорят ,в жълтъка имало много холестерол ,добре де ами в
пържените картофи с които се тъпчат другите по-добре да го ям яйцето както е
създадено в природата така се запзава аминокиселиното съотношение
не забравяйте ,че яйцето се усвоява 96% МНОГО АМА МНОГО ПОВЕЧЕ
отколкото добавките които си купувате

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1