09.12.04
12:20
След 2 месеца мисля да направя едно по-леко цикълче(още не сам решил с кво) и смятам ако сабера достатъчно пари да си взема протеин,глутами,креатин и аминокиселини и някви витамини,според вас това ще подобри ли ефекта от химията,досега не сам си взимал всички тези добавки докато сам на химия поради простата причина че не ми остават пари(или само естествени или зоб) но сега смятам да го направя, добре ли е ?Моля само мислени отговори и да не пишат тези ,които ще ме разубеждавата да не се зоба.
Благодаря ви предварително :twisted: !
На химия имаш повишена нужда от протеини и въглехидерати. Тъкаче земи си протеина е важен да се праскаш до козирката с протеин та да пораснеш колкото се може повече.Може да стигнеш на протеин от храна и суплементи нали въубще 4 грама на килограм. Не разчитай сега щом си в маса само на суплементите. Тряба добро и здраво хранене сменяне на тренировка няколко вида стрес и хипертрофия и тн. . Земи си витамини деили лан на унивърсал. Сменяй храненето всеки ден да не се случва да ядеш с дни едни и същи храни защото това ще затормози още повече имуната система.
по-здрави
09.12.04
13:13
Колкото повече, толкова по-добре! Взимай си добавки с “химията” това определено ще повиши ефекта. И наблягай повече на протеина докато взимаш стероиди.