Как да тренирам за да налея в ръцете???

17.05.07
20:04

Как да тренирам за да кача повече в ръцете ?

Темата беше редактирана от Георги Гайдов на 23.05.07 18:58.

17.05.07
20:25

Тренирай качествено. Бате, поразрови се из сайта, има доста програми - избери си нещо, изпробвай го и така. Експериментирай.
Моята формула е: тежки тренировки, добра почивка, здраво ядене.

17.05.07
20:26

казано от Vladimir8507 на 17.05.07, 20:25:

Тренирай качествено. Бате, поразрови се из сайта, има доста програми - избери си нещо, изпробвай го и така. Експериментирай.
Моята формула е: тежки тренировки, добра почивка, здраво ядене.

Тази формула не е само твоя :)  Това са основните рваил в бодибилдинга :)

17.05.07
20:31

Е, остана само моя да е :-)

18.05.07
07:06

Ми аз така си тренирам ама нещо ръцете не ми расната,седът си на една обиколка и тва е ?
Тренирам гърди и бицепс в един ден и рамо и трицепс също в един ден.Кое не е както трябва...
Ако тренирам повече няма ли да отслабна?

18.05.07
09:05

Ако тренираш както трябва и ядеш както трябва няма как да не растеж.Ако искаш пробвай да правиш ръце в един ден.

18.05.07
09:20

Ям по три пъти на ден ,това достатъчно ли е?

SI

18.05.07
09:28

Крайно недостатъчно. Поне 5 пъти. И сложи ръцете в един ден. И чети, много.

18.05.07
10:45

Може ли да дадете примерна програма за ръце в един ден...
Имам дъмбели,крив лост и прав лост!

Повдигане от лег с тесен хват
френско
кик бек
бицепсово сгъване прав
разнопосочно сгъване прав
концентрирано

3 серии по 6-8 повторения

18.05.07
12:00

прави 6-8 повторения и използвай тежест при която на последните 1-2 максимално да натовариш мускула,
и им дай достатъчно време (на ръцете) да си почиват и въстановяват

18.05.07
12:25

казано от Dak на 18.05.07, 07:06:

Ми аз така си тренирам ама нещо ръцете не ми расната,седът си на една обиколка и тва е ?
Тренирам гърди и бицепс в един ден и рамо и трицепс също в един ден.Кое не е както трябва...

Да разбираме ли че нр тренираш крата и гръб? или просто така си го написал ?
Смени упражненията за ръце и реда в които ги правиш - това помогна на мен :)

Няколко неща са важни за да има напредък , ако дори 1 ти куца и напредъка ще е минимален
Всички са еднакво важни за това не ги номерирам : хранене , тренировка(правилна) , почивка и ест желание(включквам го защото ако нямаш желание и воля нищо няма да направиш) .

18.05.07
14:37

казано от GH0$T на 18.05.07, 12:25:

казано от Dak на 18.05.07, 07:06:

Да разбираме ли че нр тренираш крата и гръб? или просто така си го написал ?
Смени упражненията за ръце и реда в които ги правиш - това помогна на мен :)

Няколко неща са важни за да има напредък , ако дори 1 ти куца и напредъка ще е минимален
Всички са еднакво важни за това не ги номерирам : хранене , тренировка(правилна) , почивка и ест желание(включквам го защото ако нямаш желание и воля нищо няма да направиш) .

Просто така съм написал :) А воля низобщо не ми липсва,даже не мисля някога да се отказвам от това начинание:))

18.05.07
22:50

“къцете” - не познавам тази част от човешкото тяло:P

19.05.07
11:33

Какво представлява разнопосочно сгъване прав ?

Със дъмбели - първо с едната ръка едно повторения после с другата. Обикновеното демек, но мислех, че е по - известно така и затова така го написах.

21.05.07
20:31

Вчера пробвах да тренирам ръцете в една тренировка,но днес нямам мусколана трека и като цяло като приключих тренировката не чувствх добре напомпани ръцете си (за бицепс:сгъване с прав лост 3 х 8 разнопосочно с дъмбели 3 х 8 и скотово 3 х 8 трицепс: тесен хват от лег 4х8 и фреско 4х8) .Сигурни ли сте,че боцепс и трицепс могат да се тренират на една тренировка ? Чувал съм,че потивоположни мусколи не се тренират заедно!

22.05.07
18:27

mi и аз кат тебе разпитвах в доста теми се тоя въпрос накрая почнах да ям и да пия много млеко  и да тренирам ръце в един ден бицепса е пръв затва доста се напомпва но трицепса не го усещам така  вече 2 -ра трен ръце още 3 и ще си премера ръката пак за яденето  и добре 6 пъти на ден до даскалото много пречи : )  щот аз немога да си представя да занеса там яйца или мляко още повече да си извадя торбичката с храната и да почна да дъвча решението  е  да си купуваш квото има но ти сичкото е буклук от до тъй че ядъш често щом се прибереш от даскало

22.05.07
18:42

Ако искаш може да пробваш този сплит :

1 Ръце,рамо
2 клек ,корем прасец
3 почивка
4 лег , набирания/или придърпване на долен скрипец
5 тяга ,корем ,прасец
6.7 почивка

22.05.07
20:59

Ако тренирам ръцете в един ден с кое е по правилно да започна ,с бицепса или с трицепса???

Принципно точно правило тука няма. Което ти върви по - слабо с него. Другия фактор - големината на мускулната група. Демек започваш с по - голямата(трицепса в твоя случай).

23.05.07
11:04

Нека някой който тренира ръце в един ден да сподели впечатления :
плюсове и минуси
трябва ли да се взимат добавки
имали ефекти и.т.н

10х предварително

П.С. аз не взимам добавки и нямам и намерение!

23.05.07
13:01

казано от Jorku на 22.05.07, 21:03:

Принципно точно правило тука няма. Което ти върви по - слабо с него. Другия фактор - големината на мускулната група. Демек започваш с по - голямата(трицепса в твоя случай).

Аз съм на обратното мнение за НАТУРАЛНОТО ВДИГАНЕ - което върви продължаваш да го тренираш и  след време и останалите ще се изравнят.

KL

23.05.07
13:47

Което ти върви, не го спираш, но наблягаш да другите.

23.05.07
18:33

казано от Klimentii на 23.05.07, 13:47:

Което ти върви, не го спираш, но наблягаш да другите.

Как да тренирам за да налея в къцете??? 
Айде земи накрая оправи тая грешка.....А аз съм точно обратното щом ми върви нещо го тренирам повече ;-) Имам големи гърди и ги тренирам доста по-здраво от всички останали.Малко на обратно ама дава доста добър ефект за човек който не се състезава.Поне визуалният ефект е поразителен

От 2 дена забравям да я оправя тая грешка. Най - накрая се сетих.
Jorku

Мнението беше редактирано от Георги Гайдов на 23.05.07 18:58.

24.05.07
13:42

Грешно ли е ако тренирам ,ръцете в един ден(бицепс,трицепс)
Щото гледам ,че повеяето ги комбинират с друга група? :-)

Напротив - по - добре е.

24.05.07
15:02

Абе истината за големите ръце е следната като правиш комплексни упражнения за гърба и гърдите и ставаш голям ръцете от самосебе си също растат, аз не съм виждал някой хърбав с големи ръце нито пък някой едър с малки разбира се трябва да се тренират порядъчно за да не си спъваш прогреса на гърба и гърдите, но истинското растене на ръцете идва от общото растене на тялото.

24.05.07
15:20

казано от Jorku на 24.05.07, 14:12:

Напротив - по - добре е.

В смисъл аз така тренирам:
1-гърди-кардио
2-ръце-кардио
3-гръб-кардио
4-крака-кардио
5-рамо-преса-кардио
6-почива-кардио
7-почива-кардио
Понеже имам да свалям за тва е толкова кардиото!
Приемам съвети ! :-)

Мнението беше редактирано от kasabov34 на 24.05.07 15:21.

24.05.07
18:27

Значи имам следния проблем,като започна с бицепса и се напомпа след това ми пречи при изпълнението на френското за трицепс!!!

24.05.07
18:36

казано от Dak на 24.05.07, 18:27:

Значи имам следния проблем,като започна с бицепса и се напомпа след това ми пречи при изпълнението на френското за трицепс!!!

=> почвай с трицепс ....

25.05.07
22:09

казано от FantarE на 22.05.07, 18:27:

mi и аз кат тебе разпитвах в доста теми се тоя въпрос накрая почнах да ям и да пия много млеко  и да тренирам ръце в един ден бицепса е пръв затва доста се напомпва но трицепса не го усещам така  вече 2 -ра трен ръце още 3 и ще си премера ръката пак за яденето  и добре 6 пъти на ден до даскалото много пречи : )  щот аз немога да си представя да занеса там яйца или мляко още повече да си извадя торбичката с храната и да почна да дъвча решението  е  да си купуваш квото има но ти сичкото е буклук от до тъй че ядъш често щом се прибереш от даскало

Сега ти разгледах поста, колко “много” мляко пиеш на ден питам понеже и аз пия доста та да сравним?

26.05.07
18:46

И аз имах същия проблем. Правих гърди трицепс , гръб бицепс добре вървеше всичко в началото но после усетих че гърба и гърдите ми тръгнаха повече от ръцете.
Нали то зависи и от стажa но след 6 месеца е СУПЕР да правиш групите в отделни дни. А за ръце едни суперсерии мисля че ще ти дойдат добре( на мен ми действат супер). Може дори да завъртиш 2 пъти на седмица ръце но само при положение че почиваш добре( 2-рия път да си е обикновенна тренировка.И върти упражненията

Мнението беше редактирано от TEDKO на 26.05.07 20:29.

01.06.07
22:11

Все още търся тренировката която ще ми действа най-добре на ръцете и останових следното.Реших да разделя бицепса и трицепса хем да не са в един ден за да мога да ги натоварвам на макс,хем да не са с други групи и направих така:
1.Гърди,корем
2.Бицепс
3.Трицепс,корем
4.Почивка
5.Гръб,рамо
6.Крака
7.Пчивка
Като за Бицепс тренирам 3х8 сгъване с прав лост 3х8 разноросочно с дъмбели 3х8 скотово и 2х10,12 с дъмбели с лека тежест нещо подобно и за трицепса.По този начин правя упажненията с по гиляма тежест и се изпълняват доста чсто от обикновенно и след трен. доста се напомпват и на другия ден имам яка мусколана трска.
Какво ще гажете ,да продължавам ли така или няма смисъл???

Мнението беше редактирано от Dak на 01.06.07 22:12.

04.06.07
21:20

мнения?!?!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1