18.05.07
00:26
Имам въпрос!От известно време пия креатин преди тренировка и л-глутамин веднага след.Ще има ли отрицарелен ефект ако започна да вземам фет бърнъри за около месец,30 мин. преди всяка тренировка 2г.?Предварително благодаря!
18.05.07
00:35
Целта ти каква е, тъй като тези хранителни добавки имат относително различни приложения?
18.05.07
01:00
Значи,креатинът и л-глутаминат ги вземам за издържливост и по-барзо възтановяване на мускулните влакна.Но при положение,че идва лято,мисля да се опитам да изчистя малко мазнина.Планът ми е по 20-25 мин. кардио след всяка тренировка.Ако трябва,мога и да спра с креатина и л-глутамина за месец ако няма да има добър ефект в съчетание с фет бърнъра.
18.05.07
09:31
казано от kkostadinov на 18.05.07, 00:26:
Имам въпрос!От известно време пия креатин преди тренировка и л-глутамин веднага след.Ще има ли отрицарелен ефект ако започна да вземам фет бърнъри за около месец,30 мин. преди всяка тренировка 2г.?Предварително благодаря!
Няма никакъв проблем да ги вземаш заедно ,но имай предвид че от креатина ако е монохидрат се задържа вода .Така че ако искаш да пиеш креатин е добре да бъде в друга форма напр. кре-алкалин,три креатин,етил естер и др ;-)
18.05.07
12:04
Глутамина изобщо не трябва да те притеснява. Креатина аз също бих го взимал щом съм го купил така и така, но при добро желание може да го пропуснеш.