18.05.07
12:10
Имате ли мнение за бисквитите “хугаренас”, казват, че са диетични 100гр имат 145 калории. Възможно ли е според вас ?
ами колко калории трябва да са ? те си съдържат пак белтъчини, мазнини,въглехидрати само че са в по-малко количество
Имам мнение за всяко нещо, което го рекламират като “диетично” - боклук е. Оцветители, подлсладители, набухватели и тн. - нищо полезно няма в това. Имало малко калории. Е и? По-добре нещо качествено, но в по-малко количество. Горе-долу толкова калории има в 130 грама пилешко, или в една бира. АЗ вместо 100 грама бисквити бих опънал една бира.
Да, ама бирата е набедена за калорична и че от нея се дебелее, а бисквитите са “диетични” ;) Хората се връзват на такива глупости.
19.05.07
12:12
В бирата се съдържа алкохол и освен това е газирана. Не е по-добра от бисквитите. Освен калориите се гледа (дори повече) техния произход.
Според мен и бирата и бисквитете да го д...т! 100 пъти повече ще се накефя да изпия 30 гр. протеинова пудра вместо 1 бира, пък ако ще и за заведение да става въпрос :-) ...Трябва да отворят коктейл-бар “ПротеинЪ” :)
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 19.05.07 12:33.