08.12.04
22:00
Ръст - 172 см ; тегло - 63-4 кг ; 16 години; спортувам - ходя на фитнес 3 пъри седмично и не съм спазвал хранителен режим; бих употребявал спортни добавки каквито е нужно;ако имам и 1000 лева бих дал но иначе съм готов да дам до 100-на лева;
употребявал съм стероиди (правих един цикъл с метандростонолон и сега правя цикъл метан с дураболил и анаполон); желая да кача мускулната си маса и сила :?:
Малко променям заглавието на темата Ви, надявам се не възразявате.
Mr_Muskul
09.12.04
02:26
Може ли да те попитам:
1во - Кой дявол ти каза да зобиш :evil: :shock: :?:
2ро - Това анаполон във сегашия ти цикъл или ми се привижда :shock: ?!?
3то - От колко време тренираш и защо си прибегнал до стероиди?!?
4то - Не искам да ставам груб, но начина по който си го написал това, правиш впечатление на човек който има повърхностна представа за това как се тренира ( по време на цикъл и по принцип ) и си нямаш представа от хранителни добавки?!? Просто нямам коментар.
5то - Нарочно ли ли си го написал това за да видиш реакцията на другите за да се ориентираш към какви суплементи да се насочиш, или наистина си почнал този цикъл?
6то - Някак не ми се види реално това, че разбираш от стероиди а не вдяваш останалата част... Ако наистина не си проучил медикаментите които употребяваш и си почнал да ги пиеш на сляпо... просто незнам какво да ти кажа. Не ме разбирай погрешно и аз съм против тези, които говорят куп глупости на хора, които са решили да почнат да зобят с цел да ги разобедят. Но ти нямаш ни най-малка представа от това как да се храниш, какви добавки да взимаш, как да тренираш и тн. и си почнал ни в клин ни в ракав да взимаш един от най-опасните орални стероиди?!?
Аз останах без думи някой да ме подкрепи. Разбира се ако греша да ме опровергае.
Подкрепям написаното в предния пост.
Прелагам да се пишат отговори в съответсвие със заглавието и раздела на темата. Аз лично, щом като става въпрос за забранени медикаменти, не смятам да отговарям!
09.12.04
16:58
[quote author=“Stef402”]Ръст - 172 см ; тегло - 63-4 кг ; 16 години; спортувам - ходя на фитнес 3 пъри седмично и не съм спазвал хранителен режим; бих употребявал спортни добавки каквито е нужно;ако имам и 1000 лева бих дал но иначе съм готов да дам до 100-на лева;
употребявал съм стероиди (правих един цикъл с метандростонолон и сега правя цикъл метан с дураболил и анаполон); желая да кача мускулната си маса и сила :?:
Хм....
Всичко това е много добро, но какво точно питаш?
Мисля, че допускаш фатална грешка, след като си започнал с анадролец и други чудесии без да имаш хранителен режим. Расте се не от анаполона, а от тренировките и храната, стероидът само ускорява процеса. Наливаш смазка, пък нямаш гориво, ама както и да е.
Искаш хранителен режим за през цикъла или по принцип?????
Трябва да вдигнеш много калориите според мен; белтъчините на 3 -3,5 грама, останалите неща подобаващо като за ВВД. Силни протектори, особено за черния дроб, че тоя стероид май бързо се разпада - Лив 52, туй, онуй... Имаш добри шансове и за гинекомастия. След стероидния цикъл постепенно намали яденето и стабилизирай протеините на 2 - 2 и нещо грама на килограм.....
В общи линии нещо такова. Мисля да ти препоръчам и да внимаваш с простите въглехидрати заради панкреаса. Не съм сигурен, че стероидът му влияе, но няма и да се учудя....
Мисля, че само си си хвърлил здравето на вятъра, ако наистина просто си направил цикъл и толкова.....