Как мога да спра разцепването

19.05.07
14:21

Здравеите.Вапросът ми е как мога да спра разцепването на кожата. Проблемът ми е в областта на предното рамо и задното.Вси4ки знаем колко е неприятно.Има ли на4ин да го спра но пак да тренирам тази мусколна група или някакви кремове ли  да пробвам .. Благодаря предварително.

Да, докато все още се появяват стриите(тези линии при нацепването както му викаш така се казват) имаш шанс да ги спреш. Има един крем “Дева” който много го хвалят за тая работа. Опитай.

П.С. Не при всички има ефект. Аз лично не съм го пробвал, но всички приятели които са го взимали казват, че действа затова ти го препоръчвам.
ПП.С. Разгледай другите теми за стрии.

19.05.07
15:29

И аз точно там имам стрии, но изтървах момента, а вече няма смисъл да се пробвам .. нищо не действа. Трябва да се мажеш преди да ти излезнат

19.05.07
15:58

ами.. аз ве4е ги полу4их но 6те взема поне да пробвам да не се образуват нови благодаря за крема 6те  го опитам.

19.05.07
16:56

Може ли някой по-запознат да обясни от какво точно се получават и какви превантивни мерки могат да се вземат. Аз слава Богу нямам такива проблеми, но не желая и да имам и затова искам да разбера.
Благодаря предварително.

При бързо нарастване на това което има под кожата - мускул, мазнини, вода ако щеш. Кожата не може да го възприеме и се цепи за да може да покрие нужния обем. Може обаче да не е нещо продължително - качване на килограми или само мускули. Може например при тренировка за ръце(бицепс и трицепс в един ден). Тогава за кратък период, 1 час или там колкото е тренировката за ръце, ръката се помпа 2-3 сантиметра и после бързо спада. Това също е голям стрес за кожата ни.

20.05.07
11:41

абе 3 санта да ти се помпи ръката .. доста е това ;)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1