19.05.07
18:44
Абе пичове, одеве като тренирах на лежанката се напънах яко и нещо ме изреза от зад главата. Нямам си представа какво е, а в момента от време на време ме заболява. Някой може ли да ми каже какво ми е ?
19.05.07
19:28
Най-вероятно става дума за спортно главоболие, вследствие на пренапрежение. За да не се получава нещо подобно занапред, не подценявай дишането...особено на лежанката :grrr: :ohh: :grrr: :ohh: :grrr: :ohh: ;-)
бду имал ли си някакви прекарани заболявания в областта на главата?
Мнението беше редактирано от Симеон Гълъбов на 19.05.07 19:30.
19.05.07
20:37
казано от LordVic на 19.05.07, 18:44:
Абе пичове, одеве като тренирах на лежанката се напънах яко и нещо ме изреза от зад главата. Нямам си представа какво е, а в момента от време на време ме заболява. Някой може ли да ми каже какво ми е ?
Здравей и от мен!
Кажи ми малко повече за болката, която си усетил. Къде точно се е получила.
Мисля, че наистина може да е от пренапрежение, но за да си сигурен е добре веднага да потърсиш лекарска помощ. Форума е добра идея, но тук никой няма как да ти даде диагноза. Затова върви на лекар. Възможно е да е просто мускулна реакция.
здравей, аз имах същия проблем, при мен също се появи също при лежанката,беше мнго кофти, заболя ме изведнъж главата и мнго неприятно чувство- това е от мускулите на врата , спри за 1,2 седмици фитнеса и ще се оправиш,но наистина спи всякакво натоварване...и загряай всеки път преди тренировка врата,аз от тогава така правя и нямам проблеми
19.05.07
21:59
И аз мисля, че е от мускул.
И е възможно да е от настиване при течение.
Внимавай да не става течение в залата, където тренираш.
Аз например имам една неприятна болка в близост до гръбначния стълб, която се активизира след като съм се изпотил и ме лъхне студен въздух. А може и да е просто разтежение на мускул.
Придържай се към съвета за спиране, или поне ограничаване на натоварванията. Нужно е да се локализира болквата и да отшуми.
Но е добре да се консълтираш с лекар.
Успех!
при мен забелязах, е болката се появяваше при натоварване,дори и леко- почва една внезапна болка от заднаа част на главата и бързо се преместваше до горната част на главата и е адски неприятно, имах чувстовото ,че удар ще получа, някаква такава болка,вс едно ти стискат главата, обясниха ми пак от същия форум, че е от мускулите на врата,просто се схващат и това причинява болката...абе,спри за 1-2 седмици всякакво натоварване и заграявай винаги и това е;)
20.05.07
13:57
Thank’s момчета :) Няма да спирам тренировките, но ще загрявам много яко преди да почна... м/у другото от снощи не ме боли тиквата, но сега като ходя да дигам ще видя как е... Ае лек ден :-)