17.05.07
14:36
така начи не разбирам от фитнес мн.! тренирам в къщи с гири редувам значи един ден бицепс рамена и предмишница а другия гърди (лицеви опори) и трицепс и така редувам дните всеки ден тренирам!
1 ДЕН
4 упр за бицепс по 4 серии с по 8 повторения с една и съща тежест (защото нямам повече)
3 за рамо пак с 4 серии всяко и 8 повторениея
2 за предмишница пак така
2 ДЕН
за трицепс 2 упр по 3 серии с по 8 повторения
и гърди лицеви опори 4 вида с разтоврени ръц с ръствоени ръце с повдигнати крак нормални лицеви и нормално разторени ръце на нивото на раменете с вдигнати крака и това е почивам по 1-2 мин между сериите и около 5 между упр на 15 години съм не взимам протеини и нищо само гледам да пия мляко да ям яйца и квот трябва плс кажете дали бъркам някаде и за колко време горе долу ще има значителни резултати плс и не се присмивайте а отговаряхте като хора
17.05.07
21:11
Като за домашна тренировка става, но включи и нещо за краката и гърба.
17.05.07
21:17
казано от Rat на 17.05.07, 21:11:
Като за домашна тренировка става, но включи и нещо за краката и гърба.
абе а с един ден почивка на мусколна група стига ли
20.05.07
16:31
И аз съм на 15, тренирам си вкъщи и 1 ден почивка на мускулна група ми стига. Познавам хора обаче, на които и 3 не им стигат, така че ако се чувстваш добре, проблеми няма. Ако усетиш, че претренираш, най-доброто лекарство ( според мен) е да преподредиш програмата :)
Колкото до краката и гърба, наистина не е зле да включиш малко клекове, напади, набирания и неща от тоя десен.