21.05.07
08:54
Здр на всички тренирам от 2 месеца и вече смятам да си купя добавки и съм се ориентирал към тази комбинация обаче искам да ви попитам дали тя е удачна.Не съм слаб но , не съм и дебел просто имам мазнинки и си мисля , че ако взема протеин още повече ще се омазня.Кажете ми дали комбинацията е удачна ще има ли ефект.Мерките ми са 175/73. Ръката ми е 35 и е горе долу уформена.Мазнинките са в областа на корема и гърдите.
21.05.07
09:28
Храненето как ти е? Добавките добре ама храната докато не си оправиш нямаш полза от бърнъра.
21.05.07
10:09
казано от Jorku на 21.05.07, 09:28:
Храненето как ти е? Добавките добре ама храната докато не си оправиш нямаш полза от бърнъра.
ми храненето ми е нормално смисъл не се тъпча с тестени боклуци и не ям сладко наблягам на плодове , зеленчуци , салати , ориз , риба , пилешко , картофи , яйца..
21.05.07
10:51
Глутамина го остави. Креатина не ти трябва. От протеин няма да омазниш(ако е качествен). Него винаги можеш да вземаш. Вместо бърнър обаче аз бих взел л-карнитин.
21.05.07
10:59
казано от Jorku на 21.05.07, 10:51:
Глутамина го остави. Креатина не ти трябва. От протеин няма да омазниш(ако е качествен). Него винаги можеш да вземаш. Вместо бърнър обаче аз бих взел л-карнитин.
Защо да оставя Креатина и Глутамина.Ако взимам само Протеин и Л-карнитин няма ли да е по нищожен ефекта.
21.05.07
16:37
Имах предвид да си вземеш глутамин, а само креатина да откажеш.
Ами то ефекта може пак да не го усетиш и с тия неща ако трябва да сме честни :) Креатина обикновено задържа вода която не ти е нужна.