Фет Бърнър , Креатин и Глутамин..

NE

21.05.07
08:54

Здр на всички тренирам от 2 месеца и вече смятам да си купя добавки и съм се ориентирал към тази комбинация обаче искам да ви попитам дали тя е удачна.Не съм слаб но , не съм и дебел просто имам мазнинки и си мисля , че ако взема протеин още повече ще се омазня.Кажете ми дали комбинацията е удачна ще има ли ефект.Мерките ми са 175/73. Ръката ми е 35 и е горе долу уформена.Мазнинките са в областа на корема и гърдите.

Храненето как ти е? Добавките добре ама храната докато не си оправиш нямаш полза от бърнъра.

NE

21.05.07
10:09

казано от Jorku на 21.05.07, 09:28:

Храненето как ти е? Добавките добре ама храната докато не си оправиш нямаш полза от бърнъра.

ми храненето ми е нормално смисъл не се тъпча с тестени боклуци и не ям сладко наблягам на плодове , зеленчуци , салати , ориз , риба , пилешко , картофи , яйца..

Глутамина го остави. Креатина не ти трябва. От протеин няма да омазниш(ако е качествен). Него винаги можеш да вземаш. Вместо бърнър обаче аз бих взел л-карнитин.

NE

21.05.07
10:59

казано от Jorku на 21.05.07, 10:51:

Глутамина го остави. Креатина не ти трябва. От протеин няма да омазниш(ако е качествен). Него винаги можеш да вземаш. Вместо бърнър обаче аз бих взел л-карнитин.

Защо да оставя Креатина и Глутамина.Ако взимам само Протеин и Л-карнитин няма ли да е по нищожен ефекта.

Имах предвид да си вземеш глутамин, а само  креатина да откажеш.
Ами то ефекта може пак да не го усетиш и с тия неща ако трябва да сме честни :) Креатина обикновено задържа вода която не ти е нужна.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1