Храна за покачване на тегло

19.05.07
21:08

Можете ли да ми кажете каква храна да приемам,за да кача маса.Искам да кача 5 кг за 20 дена.

Ако метаболизма ти е бърз няма да можеш освен ако не ядеш 24 часа в денонощието :D.Ама пробвай:много сладки неща.Много въглехидрати и мазнини,пържени неща и там подобните му калорични гадости!!!

Мнението беше редактирано от Денислав Атанасов на 19.05.07 21:14.

Качването на желаните килограми в такъв период не е от най-полезните за организма действия, които може да предприемеш. Поради тази причина едва ли някой ще се наеме и да те посъветва как да го направиш.

А и  не само за организма.Ще ти излезнат стрии.Аз така преди 2 години като не знаех как да качвам маса на чисто и като се има в предвид ,че съм с бавен метаболизъм за 3 месеца качих 15 кила и ми излезнаха доста стрии.

20.05.07
08:41

казано от BeRoE_9 на 19.05.07, 21:08:

Можете ли да ми кажете каква храна да приемам,за да кача маса.Искам да кача 5 кг за 20 дена.

яж много, каквото ти се яде и намали физическата активност.друг е въпроса какво ще качиш, но не мисля, че 5 кг са невъзможни за качване

20.05.07
09:08

Яж докато ти стане лошо и още  малко... След 2 часа пак така. И не се движи много, че ще ти пречи

20.05.07
09:52

Ако гониш бас, освен здравото ядене, налей се с вода преди кантара  :cheese:  Но ако не е бас не виждам за какво ти е да “наблъскаш” тези килограми в орнанизма си точно сега?! Както и да е, храни се на всеки 2-3 часа и преди лягане също, наблегни на ориза, картофите, овес...

Мнението беше редактирано от Стоянчо на 20.05.07 09:53.

21.05.07
09:33

Искам да попитам какво означава стрии,и как изглеждат?Как се правят за да знам да не се получи и при мен.

При бързо качване или сваляне на кг.Мажи се с някви мазни лусиони за да ти е мазна и еластична кожата.Аз се мажа с бебешко олио!

27.05.07
17:29

първо няма смисал да бързаш толква, а за яденето яж често на 2-3 часа и гледай да има баланс м/у протеини и въглехидрати и повечко хляб но не прекалено

Мнението беше редактирано от Dorian Yates на 27.05.07 17:30.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1